e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 czesc jabłuszkoo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']no i co z tego ze ciezko mysle:evil_lol: a wspominalam ze urodziny ma za tydzien??:roll::roll: yy nie pomagasz nic a nic:shake: a mebelki mi sie podobac:loveu:No jak nie pomagam...tyle pomysłów:crazyeye: No a może karnet na siłownię albo basen:razz: ehhh nie wiem Eff weź się sama gów:diabloti: Iza i Avanti Cześć Ciotka! Widziałam: - Krosia - widoczki - Alutkę - siakiś regał - siakieś mebelki :loveu:No to znaczy że się przyłozyłaś:loveu: Agniest Jaka piękna zima u Japuchowej :multi: i piękny Krosiu oczywiście :evil_lol: ;-) ...a...... i regał też piekny :evil_lol:Była.....tera pantrej:evil_lol: jbk Fotki widziałam, przywitać się przyszłam, a teraz zakopuję się znowu. Bo normalnie nie mam czasu. KATASTROFA. Matko....Kobito....zaryrasz się:shake: Alicja :multi::multi::multi:widziałam ...śliczny pokoik ma Alunia teraz ....aha i Puchatki Ivowe widziałam :loveu: Berek :multi:Mnie też się podoba......a na scianie same witrazyki od Iv......taka ściana IV:evil_lol: evaxon czesc jabłuszkoo :loveu::loveu::loveu::loveu:Witaj! I co wymysliłas:razz: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']No jak nie pomagam...tyle pomysłów:crazyeye: No a może karnet na siłownię albo basen:razz: ehhh nie wiem Eff weź się sama gów:diabloti: Witaj! I co wymysliłas:razz: no takie jakies liche te pomysly :evil_lol: o karnecie na silownie tez myslalam bo cos przebąkiwał ze chce sie zapisac:roll: ale siłownia= mniej czasu dla mnie:evil_lol: ide dzisiaj na piff to moze cos wygłowie :lol: Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']no takie jakies liche te pomysly :evil_lol: o karnecie na silownie tez myslalam bo cos przebąkiwał ze chce sie zapisac:roll: ale siłownia= mniej czasu dla mnie:evil_lol: ide dzisiaj na piff to moze cos wygłowie :lol::mdleje::mdleje::mdleje: ale ty niekumata:shake:....zawsze mozecie razem na siłownię iść:razz: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje: ale ty niekumata:shake:....zawsze mozecie razem na siłownię iść:razz: ja i siłownia :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::stupid: co ty myslisz ze facet wezmie taka dupke jak ja na silownie zeby niewyżyte samce sie gapiły na me piekne młode bezcelulitowe ciałko i sie slinili??:roll: Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 evaxon napisał(a):ja i siłownia :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::stupid: co ty myslisz ze facet wezmie taka dupke jak ja na silownie zeby niewyżyte samce sie gapiły na me piekne młode bezcelulitowe ciałko i sie slinili??:roll: :shocked!::chaos::mdleje: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']Nic nic:roll: Taaaaaaaaaaaa...i to jest odpowiednie podejcie...po co się wysilać:roflt: :lol::lol::lol: wiedziała ze ci sie pomysl spodoba :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 apple napisał(a)::shocked!::chaos::mdleje: no co??:roll::evil_lol: chyba jednak zostane przy torciku i stroju pielęgniarki :roll::roll::roll: Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']no co??:roll::evil_lol: chyba jednak zostane przy torciku i stroju pielęgniarki :roll::roll::roll:Nic nic:roll: Taaaaaaaaaaaa...i to jest odpowiednie podejcie...po co się wysilać:roflt: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jakoś ostatnio nie jestem w stanie wskoczyć w temat, tyle gadacie ;) Ale to nic, odrobię w wolnej chwili ;) Czyli na emeryturze zapewne ;) Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jestem .....:p przyszłam zobaczyć Effę w stroju piguły :razz::razz:bo się tu lansuje ;) Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Jakoś ostatnio nie jestem w stanie wskoczyć w temat, tyle gadacie ;) Ale to nic, odrobię w wolnej chwili ;) Czyli na emeryturze zapewne ;)A bo siedzisz pod tą stertą papiórów zamiast z nami poplocić:roll: Alicja Jestem .....:p przyszłam zobaczyć Effę w stroju piguły :razz::razz:bo się tu lansuje ;-)Nooo! Lansiara jedna:evil_lol::loveu: Effa! Pokaż się:razz::diabloti: EffA! Effa! Effa!:diabloti: Quote
Medorowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fajne mebelki;) No i Krosiu jak to Krosiu-->:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Medorowa']Fajne mebelki;) No i Krosiu jak to Krosiu-->:loveu::loveu::loveu: No jak już Medorowa mówi że fajen foty.....to nie ma zmiłuj...musi ze faaajne:diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 hopam Ci :laugh2_2::laugh2_2: jakoś nie mogłam się temu oprzeć :) w sumie chciałam Ci też kawkę przynieść ale już dość późna godzina i obawiam się że miałabyś po niej problemy ze spaniem dlatego przynoszę ciepłe mleko i ciasteczka :) Quote
aneczka23 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 To ja tu na chwilkę zacumuję skoro ma być pokazik :eviltong: Córka - PIĘKNA Fotki - Nareszcie Mebelki - no modne, modne nie powiem Jaworznicka zima - marzenie Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='aneczka23']To ja tu na chwilkę zacumuję skoro ma być pokazik :eviltong: Córka - PIĘKNA Fotki - Nareszcie Mebelki - no modne, modne nie powiem Jaworznicka zima - marzenieO ile Eff nie wydyga to będzie:evil_lol: Liczę jeszcze na to że jak przyjdzie po tym piwku to będzie "łatwiejsza" w urabianiu:evil_lol: Córka? A gdzies ty ją wypatrzyła:crazyeye: Zima...była:cool1: Meble mnie też sie podobają:diabloti: Quote
Patisa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 apple napisał(a): img181.imageshack.us/img181/8427/tnobraz110xt3.jpg img403.imageshack.us/img403/3779/tnobraz111ji1.jpg Cóż za tropicielska poza:diabloti: Quote
aneczka23 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://img292.imageshack.us/img292/7269/tnobraz124nl7.jpg a to to kto? :crazyeye: ja na starość ślepa, to się zgodzę, ale jakąs dzidziunię rozpoznaję. Quote
apple Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='aneczka23']http://img292.imageshack.us/img292/7269/tnobraz124nl7.jpg a to to kto? :crazyeye: ja na starość ślepa, to się zgodzę, ale jakąs dzidziunię rozpoznaję. A noooo faktycznie Ala:multi: Wepchała mi się na zdjęcie:cool1::evil_lol:;) Quote
credita Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fajne fotecki :loveu: i OBRAZKI OD MENRZUSIA czyż nie? bo u Oskara też takie wiszą :cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']No jak już Medorowa mówi że fajen foty.....to nie ma zmiłuj...musi ze faaajne:diabloti: :B-fly::B-fly: Quote
rwpb Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://img181.imageshack.us/img181/8427/tnobraz110xt3.jpg zimno w łapki, a bucików niet :mad: Byłem obglądłem fotki i idę dalej :bye: Quote
zuzolandia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 To jo zem juz tako niewidzialno jest ze sie mnie ignoruje????? Trudnoooo.........strzelam focha i przez tydzien tu nie wlezeeee :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts