jbk Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No wiesz, wkrótce Alusia będzie chciała swojego kompecka, a jej mebelki nie pasują? Niedobrze..... Buźka z wieczora :) Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']no co sie tak lampi :diabloti::diabloti::diabloti:Nie podskakuj mała:mad::evil_lol: jbk No wiesz, wkrótce Alusia będzie chciała swojego kompecka, a jej mebelki nie pasują? Niedobrze..... Buźka z wieczora :smile:Jak Alunia będzie chciała kompeczka to już będzie na tyle duża ze nie będzię potrzebowała łóżeczka......więc znajdzie się miejsce na kompeczka;) No i mam coś specjalnie dla Ali Ozzulińskiej:cool3: Mebelki:razz: Zaraz dam;) Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Nie podskakuj mała:mad::evil_lol: jako moja starsza koleżanka :lol::evil_lol: bądź tak miła i mi pomóż :roll: jako że nasi faceci sa zapewne w tym samym wieku (o ile moj nie jest starszy ..) zapewne masz pomysl co można kupić takiemu człekowi na urodziny :roll: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']jako moja starsza koleżanka :lol::evil_lol: bądź tak miła i mi pomóż :roll: jako że nasi faceci sa zapewne w tym samym wieku (o ile moj nie jest starszy ..) zapewne masz pomysl co można kupić takiemu człekowi na urodziny :roll: yyyyyyyyyyyyyyyyyno nie wiem w jakim wieku jest twój ale mój jest juz stary i nie dostaje prezentów.....albo dostaje w naturze:diabloti: Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']yyyyyyyyyyyyyyyyyno nie wiem w jakim wieku jest twój ale mój jest juz stary i nie dostaje prezentów.....albo dostaje w naturze:diabloti: moj tez jest stary :roll::roll::roll::roll: a w naturze to i bez urodzin dostaje hahahhaa Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :crazyeye: to ty jednak masz psa:crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 No to najpierw Krosiu spacerkowy co byście nie gadały że go w domu przetrzymuję:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Ano mam:diabloti: Ale janie o tym mówię:evil_lol: Piekę np. dobrego torcika...albo robię dobrą kolację tego typu rzeczy. Ewentualnie możesz mu kupić jakiś ładny gadżet....np faajny zegarek (jeśli masz na tyle kasy), eleganckie spinki do mankietów nie wiem.....nie znam twojego boyfrenda.....coś bliżej powiedz, co robi czym się interesuje:razz: aaaa o takim czyms mowisz:oops: yyy no torta chcialam mu zrobic i raczej zrobie aczkolwiek ten tego nie wiem czy bedzie mi sie chcialo :lol: co do gadżetów hmm zegarek odpada.. ja sie ciesze ze nie znasz:diabloti::evil_lol: no a hmm no wiec jesli chodzi o to co robi to poznalismy sie w pracy wiec ....:evil_lol: lubi piłke, snowboard, wschodznie sztuki walki, slodycze , ksiazki - fantastyke czy cos takiego... emmmmm mnie lubi :loveu::evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ano mam:diabloti: Ale janie o tym mówię:evil_lol: Piekę np. dobrego torcika...albo robię dobrą kolację tego typu rzeczy. Ewentualnie możesz mu kupić jakiś ładny gadżet....np faajny zegarek (jeśli masz na tyle kasy), eleganckie spinki do mankietów nie wiem.....nie znam twojego boyfrenda.....coś bliżej powiedz, co robi czym się interesuje:razz: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://img403.imageshack.us/img403/3779/tnobraz111ji1.jpg Krosiu polujący :razz:;) a tak w ogóle co się stało że u Dżapkowj foty :razz::razz: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']aaaa o takim czyms mowisz:oops: yyy no torta chcialam mu zrobic i raczej zrobie aczkolwiek ten tego nie wiem czy bedzie mi sie chcialo :lol: co do gadżetów hmm zegarek odpada.. ja sie ciesze ze nie znasz:diabloti::evil_lol: no a hmm no wiec jesli chodzi o to co robi to poznalismy sie w pracy wiec ....:evil_lol: lubi piłke, snowboard, wschodznie sztuki walki, slodycze , ksiazki - fantastyke czy cos takiego... emmmmm mnie lubi :loveu::evil_lol:Głodnemu chleb na myśli:diabloti: Yyyyyyyyy nie rozumiem:roll::evil_lol: A może zrobisz mu na zamówienie przez internet koszulkę własnego projektu z własnymi fotami i własnym tekstem...fajny i oryginalny pomysł;) Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja']http://img403.imageshack.us/img403/3779/tnobraz111ji1.jpg Krosiu polujący :razz:;) a tak w ogóle co się stało że u Dżapkowj foty :razz::razz:No bo to jest bokser o myśliwskiej naturze:evil_lol: Nojak co się stało...się pstrykało:diabloti: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dla Cioteczki Ali- mebelki:loveu: Regał! Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']Głodnemu chleb na myśli:diabloti: Yyyyyyyyy nie rozumiem:roll::evil_lol: A może zrobisz mu na zamówienie przez internet koszulkę własnego projektu z własnymi fotami i własnym tekstem...fajny i oryginalny pomysł;) głodny głodnemu wypomni :diabloti: :lol::loveu: eeeee hahahaha taaa i juz w ogole pomysli ze jestem zadufana w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała bym cos praktycznego :hmmmm: jezu nigdy nie mialam klopotow z prezentami :mdleje: aaaa ten no i co tylko mały skromny regalik??:roll: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 OOO jeromsie w lesiee Appelka fotki dałaa:multi::multi::multi: trza to opic :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://img164.imageshack.us/img164/6889/tnobraz118xu0.jpg rozmowny widza fest Kronosław :loveu: switne mebelki mo Alusia !!! bydzie miala na czym sie kształcic plastycznie :diabloti: Quote
apple Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']głodny głodnemu wypomni :diabloti: :lol::loveu: eeeee hahahaha taaa i juz w ogole pomysli ze jestem zadufana w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała bym cos praktycznego :hmmmm: jezu nigdy nie mialam klopotow z prezentami :mdleje: aaaa ten no i co tylko mały skromny regalik??:roll:Eeeeee Efff ale ty dzisiaj ciężko myślisz.....przecieżniemusisz na tej koszulce dawać swojej foty...nie wiem coś innego, dowolny tekst, rysunek itp. Praktycznego: aktówka? Portfel, coś na snowbord, eleganckie pióro:roll: qurde nie wiem:cool1: aaaa nie.....oto pozaostałemebelki:diabloti: Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no i co z tego ze ciezko mysle:evil_lol: a wspominalam ze urodziny ma za tydzien??:roll::roll: yy nie pomagasz nic a nic:shake: a mebelki mi sie podobac:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cześć Ciotka! Widziałam: - Krosia - widoczki - Alutkę - siakiś regał - siakieś mebelki :loveu: Quote
Agniest Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jaka piękna zima u Japuchowej :multi: i piękny Krosiu oczywiście :evil_lol: ;) ...a...... i regał też piekny :evil_lol: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fotki widziałam, przywitać się przyszłam, a teraz zakopuję się znowu. Bo normalnie nie mam czasu. KATASTROFA. Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :multi::multi::multi:widziałam ...śliczny pokoik ma Alunia teraz ....aha i Puchatki Ivowe widziałam :loveu: Berek :multi: Quote
Recommended Posts