Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']no co sie tak lampi :diabloti::diabloti::diabloti:Nie podskakuj mała:mad::evil_lol:

jbk No wiesz, wkrótce Alusia będzie chciała swojego kompecka, a jej mebelki nie pasują? Niedobrze.....

Buźka z wieczora :smile:
Jak Alunia będzie chciała kompeczka to już będzie na tyle duża ze nie będzię potrzebowała łóżeczka......więc znajdzie się miejsce na kompeczka;)

No i mam coś specjalnie dla Ali Ozzulińskiej:cool3:

Mebelki:razz:

Zaraz dam;)

Posted

[quote name='apple']Nie podskakuj mała:mad::evil_lol:
jako moja starsza koleżanka :lol::evil_lol: bądź tak miła i mi pomóż :roll: jako że nasi faceci sa zapewne w tym samym wieku (o ile moj nie jest starszy ..) zapewne masz pomysl co można kupić takiemu człekowi na urodziny :roll:

Posted

[quote name='evaxon']jako moja starsza koleżanka :lol::evil_lol: bądź tak miła i mi pomóż :roll: jako że nasi faceci sa zapewne w tym samym wieku (o ile moj nie jest starszy ..) zapewne masz pomysl co można kupić takiemu człekowi na urodziny :roll:
yyyyyyyyyyyyyyyyyno nie wiem w jakim wieku jest twój ale mój jest juz stary i nie dostaje prezentów.....albo dostaje w naturze:diabloti:

Posted

[quote name='apple']yyyyyyyyyyyyyyyyyno nie wiem w jakim wieku jest twój ale mój jest juz stary i nie dostaje prezentów.....albo dostaje w naturze:diabloti:
moj tez jest stary :roll::roll::roll::roll: a w naturze to i bez urodzin dostaje hahahhaa

Posted

[quote name='apple']Ano mam:diabloti:

Ale janie o tym mówię:evil_lol: Piekę np. dobrego torcika...albo robię dobrą kolację tego typu rzeczy.
Ewentualnie możesz mu kupić jakiś ładny gadżet....np faajny zegarek (jeśli masz na tyle kasy), eleganckie spinki do mankietów nie wiem.....nie znam twojego boyfrenda.....coś bliżej powiedz, co robi czym się interesuje:razz:

aaaa o takim czyms mowisz:oops:

yyy no torta chcialam mu zrobic i raczej zrobie aczkolwiek ten tego nie wiem czy bedzie mi sie chcialo :lol:
co do gadżetów hmm zegarek odpada..
ja sie ciesze ze nie znasz:diabloti::evil_lol:

no a hmm no wiec jesli chodzi o to co robi to poznalismy sie w pracy wiec ....:evil_lol:
lubi piłke, snowboard, wschodznie sztuki walki, slodycze , ksiazki - fantastyke czy cos takiego...
emmmmm mnie lubi :loveu::evil_lol:

Posted

Ano mam:diabloti:

Ale janie o tym mówię:evil_lol: Piekę np. dobrego torcika...albo robię dobrą kolację tego typu rzeczy.
Ewentualnie możesz mu kupić jakiś ładny gadżet....np faajny zegarek (jeśli masz na tyle kasy), eleganckie spinki do mankietów nie wiem.....nie znam twojego boyfrenda.....coś bliżej powiedz, co robi czym się interesuje:razz:

Posted

[quote name='evaxon']aaaa o takim czyms mowisz:oops:

yyy no torta chcialam mu zrobic i raczej zrobie aczkolwiek ten tego nie wiem czy bedzie mi sie chcialo :lol:
co do gadżetów hmm zegarek odpada..
ja sie ciesze ze nie znasz:diabloti::evil_lol:

no a hmm no wiec jesli chodzi o to co robi to poznalismy sie w pracy wiec ....:evil_lol:
lubi piłke, snowboard, wschodznie sztuki walki, slodycze , ksiazki - fantastyke czy cos takiego...
emmmmm mnie lubi :loveu::evil_lol:Głodnemu chleb na myśli:diabloti:

Yyyyyyyyy nie rozumiem:roll::evil_lol:

A może zrobisz mu na zamówienie przez internet koszulkę własnego projektu z własnymi fotami i własnym tekstem...fajny i oryginalny pomysł;)

Posted

[quote name='apple']Głodnemu chleb na myśli:diabloti:

Yyyyyyyyy nie rozumiem:roll::evil_lol:

A może zrobisz mu na zamówienie przez internet koszulkę własnego projektu z własnymi fotami i własnym tekstem...fajny i oryginalny pomysł;)

głodny głodnemu wypomni :diabloti:

:lol::loveu:

eeeee hahahaha taaa i juz w ogole pomysli ze jestem zadufana w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chciała bym cos praktycznego :hmmmm:

jezu nigdy nie mialam klopotow z prezentami :mdleje:

aaaa ten no i co tylko mały skromny regalik??:roll:

Posted

[quote name='evaxon']głodny głodnemu wypomni :diabloti:

:lol::loveu:

eeeee hahahaha taaa i juz w ogole pomysli ze jestem zadufana w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chciała bym cos praktycznego :hmmmm:

jezu nigdy nie mialam klopotow z prezentami :mdleje:

aaaa ten no i co tylko mały skromny regalik??:roll:Eeeeee Efff ale ty dzisiaj ciężko myślisz.....przecieżniemusisz na tej koszulce dawać swojej foty...nie wiem coś innego, dowolny tekst, rysunek itp.

Praktycznego: aktówka? Portfel, coś na snowbord, eleganckie pióro:roll: qurde nie wiem:cool1:

aaaa nie.....oto pozaostałemebelki:diabloti:

Posted

no i co z tego ze ciezko mysle:evil_lol:
a wspominalam ze urodziny ma za tydzien??:roll::roll: yy nie pomagasz nic a nic:shake:

a mebelki mi sie podobac:loveu: