clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Nie chce ktoś kupić autka....fajne......duże...rodzinne.....pakowne...zadbane.....prawie za darmo:roll: Pozbywamy się:p He? Jacyś chętni:razz: no przeca pytam- jakie i za ile :cool1::cool1: Quote
e.v.a Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jbk napisał(a):A na co? Ja też chcę! na księżną :loveu::loveu: Japkowa ale ty młoda doopa jesteś :crazyeye::crazyeye: ja cie pierdziele normalnie my prawie rówieśniczki :evil_lol: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 evaxon napisał(a): a ja se jade do kina :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A na co? Ja też chcę! Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Napisał apple Nie chce ktoś kupić autka....fajne......duże...rodzinne.....pakowne.. .zadbane.....prawie za darmo:roll: Pozbywamy się:p He? Jacyś chętni:razz: KONKRETY, kobito :) Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jesu, ale skakują te posty! A jakie dziwne godziny się wyświetlają..... edit: jak to napisałam, to się wyświetliło 19:17, a na kompie miałam 19:08. Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork']no przeca pytam- jakie i za ile :cool1::cool1: Noo przeca wstawiłam linka u Ali:cool1: Ślepa cycUś:evil_lol: Volkswagen Passat, 1992r., 1896cm3, 75KM - otoMoto Japkowa ale ty młoda doopa jesteś :crazyeye::crazyeye: ja cie pierdziele normalnie my prawie rówieśniczki :evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Noo przeca wstawiłam linka u Ali:cool1: Ślepa cycUś:evil_lol: Volkswagen Passat, 1992r., 1896cm3, 75KM - otoMoto :mdleje::mdleje::mdleje: O! A why sprzedajecie? Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='apple'] :mdleje::mdleje::mdleje: ale te omdlenia to chyba nie sa spowodowane wiekiem?:roll::roll::roll: wrocilam z kina:grins:a ciebie ni ma:roll: Quote
apple Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='jbk']O! A why sprzedajecie?Bo chcemy nowszy kupić;) ale te omdlenia to chyba nie sa spowodowane wiekiem?:roll::roll::roll: wrocilam z kina:grins:a ciebie ni ma:roll:wiekiem własnie, wiekiem:evil_lol: O 3.18 mam być? Pogło Cię:crazyeye: Quote
apple Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dzisiaj przywożą meble do Ali do pokoju...będzim składac:knuje: Quote
sota36 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kurde - Jabkowa - mnei sie historia z tym autem do sprzedazy dzis snila! I Twoj chop mi sie snil jak kukal pod jego maske! Quote
Alicja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :razz::razz:poka mebelki ;) :evil_lol::evil_lol:będzie Alunia miała po czym rysować :evil_lol: a tak serio to kup jej albo małą sztalugę albo tablicę , zobaczysz że szybko łapnie że tylko tam się uskutecznia talenta ;) Quote
sota36 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nastepnym razem jak zobaczymy Alutke cioteczki i o sztaludze pomysla - ciocia Ala ma dobry pomysl! No ale coz...fachowiec! Ja to tylko histerii ucze:) Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='apple']wiekiem własnie, wiekiem:evil_lol: O 3.18 mam być? Pogło Cię:crazyeye: o nie o nie czyli niebawem i ja bede miec takie omdlenia:roll: yyy no ja byłam :loveu: Quote
credita Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 cześć ciotka my to się chyba dziś nie trafimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti: to ja stęskniłam się i witać Cię przyszłam Quote
apple Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='sota36']Kurde - Jabkowa - mnei sie historia z tym autem do sprzedazy dzis snila! I Twoj chop mi sie snil jak kukal pod jego maske!Powiem mu! Ucieszy się:diabloti: Alicja :razz::razz:poka mebelki ;-) :evil_lol::evil_lol:będzie Alunia miała po czym rysować :evil_lol: a tak serio to kup jej albo małą sztalugę albo tablicę , zobaczysz że szybko łapnie że tylko tam się uskutecznia talenta ;-)Teeeee! Ala! Ja cie chyba ozłoce! Koffana....dzięki za podpowiedź:loveu: A mebelki pokaże jak sfoce;) sota36 Nastepnym razem jak zobaczymy Alutke cioteczki i o sztaludze pomysla - ciocia Ala ma dobry pomysl! No ale coz...fachowiec! Ja to tylko histerii ucze:smile:No mówie przeca że ją ozłoce:loveu: o nie o nie czyli niebawem i ja bede miec takie omdlenia:roll: yyy no ja byłam :loveu: Zapewne! Jak tak delej póxno bedziesz chodzić spać:evil_lol:credita cześć ciotka my to się chyba dziś nie trafimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do trzech razy sztuka;) BeaC :diabloti::diabloti::diabloti: to ja stęskniłam się i witać Cię przyszłamNie wierze:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Przijszłam se szczeknac do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong: i wiedzem ze tu handel kwitnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='zuzolandia']Przijszłam se szczeknac do ciebie :eviltong::eviltong::eviltong: i wiedzem ze tu handel kwitnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeeeeeee a ja myślałam ze chcesz kupić......:placz: No niech będzie....szczeknięcie też przyjmę:roll:;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='apple']Eeeeeeee a ja myślałam ze chcesz kupić......:placz: No niech będzie....szczeknięcie też przyjmę:roll:;):evil_lol: hihihhi notoryczny brak kasy . kudłate są drogie w utrzymaniu :evil_lol:..trza jezdzic felką az padnie :eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='zuzolandia']hihihhi notoryczny brak kasy . kudłate są drogie w utrzymaniu :evil_lol:..trza jezdzic felką az padnie :eviltong: Wywal felke....bier passata.....Un nie padnie:lol: Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='apple'] Zapewne! Jak tak delej póxno bedziesz chodzić spać:evil_lol: Do trzech razy sztuka;) to od dzisiaj wracam wczesniej :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='evaxon']to od dzisiaj wracam wczesniej :roll::roll::roll: :hmmmm: Berek :multi::multi: Dżapuszko a kaj fotki pokoiku ???? Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Alicja'] :hmmmm: :hmmmm: berek:multi::evil_lol: japkowa dawaj foty:diabloti: Quote
apple Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='evaxon']to od dzisiaj wracam wczesniej :roll::roll::roll:A jednak się boisz:evil_lol: :hmmmm: Berek :multi::multi: Dżapuszko a kaj fotki pokoiku ????yyyyyyyyyyyyyy :roll: jeszczenie sfocilłam gdyż iż panujetam na razie permanentny bałagan.....Ala się ciąle jeszcze nie nacieszyła;) :hmmmm: berek:multi::evil_lol: japkowa dawaj foty:diabloti:A ty młoda nie pyskuj:evil_lol: Quote
Recommended Posts