sota36 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Choc tu do mnie, umyj sobie glowe i idz! i idz! Quote
jbk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cześć Jabłuszkowa :) Tak pomyślałam, że wpadnę przed snem sprawdzić, co robisz ;) Quote
teqquila Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/2236/beztytuu4pb6.jpg Quote
apple Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='sota36']Choc tu do mnie, umyj sobie glowe i idz! i idz! Koffana:loveu: jbk Cześć Jabłuszkowa :smile: Tak pomyślałam, że wpadnę przed snem sprawdzić, co robisz ;-)Ubierałam choinkę;) teqquila http://img301.imageshack.us/img301/2...ztytuu4pb6.jpgdanke:loveu: Quote
Selket Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Moniko:loveu: Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Przyszliśmy sie przywitać i życzyć Wesołych Świąt :loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Fotkę choinki i Krosia życzyłabym sobie zobaczyć.... Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jabłuszkowa, co robisz w święta? Cho no tu! Quote
apple Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dziękujemy bardzo za życzenia wszystkim odwiedzającym:loveu: jbk Fotkę choinki i Krosia życzyłabym sobie zobaczyć.... No masz...jeszcze jakieś wymagania pani ma?:razz::evil_lol: sota36 Dawac mi tu MAGIE SWIAT!!!!!!! CZy ja wyglądam na magika:hmmmm::evil_lol: jbk Jabłuszkowa, co robisz w święta? Cho no tu! Nadrabiam zaległości towarzyskie:evil_lol: a wczoraj byłam tez na Jasnej Górze......ale było zimno:roll: Dobra śmigam bo rodzinka się śniadanka doprasza:roll: Oni chyba dna nie mają:evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='apple']Dziękujemy bardzo za życzenia wszystkim odwiedzającym:loveu: No masz...jeszcze jakieś wymagania pani ma?:razz::evil_lol: CZy ja wyglądam na magika:hmmmm::evil_lol: Nadrabiam zaległości towarzyskie:evil_lol: a wczoraj byłam tez na Jasnej Górze......ale było zimno:roll: Dobra śmigam bo rodzinka się śniadanka doprasza:roll: Oni chyba dna nie mają:evil_lol: Jeszcze bym sobie życzyła informacji, co jadacie przez święta, na przykład, co będziecie jeść teraz na śniadanie ;) Quote
apple Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Jeszcze bym sobie życzyła informacji, co jadacie przez święta, na przykład, co będziecie jeść teraz na śniadanie ;) U mnie w święta barszczyk z uszkami, grzybowa z łazankami, gołabki, karpik, sałatka, pierogi, schabik pieczony ze śliweczką...ehhh no co ci bede opowiadać- jeszcze ślinotoku dostaniesz.:evil_lol: A na śniadanko miałam sałateczkę schabik ze sliweczką i poemerdorka:p Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='apple']U mnie w święta barszczyk z uszkami, grzybowa z łazankami, gołabki, karpik, sałatka, pierogi, schabik pieczony ze śliweczką...ehhh no co ci bede opowiadać- jeszcze ślinotoku dostaniesz.:evil_lol: A na śniadanko miałam sałateczkę schabik ze sliweczką i poemerdorka:p Slinotoku? W Swięta? To raczej niemożliwe, jak wszędzie pełno żarcia, dobrze, że zimno na zewnątrz, bo w lodówce wszystkie garnki się nie mieszczą ;) Quote
apple Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Slinotoku? W Swięta? To raczej niemożliwe, jak wszędzie pełno żarcia, dobrze, że zimno na zewnątrz, bo w lodówce wszystkie garnki się nie mieszczą ;) Hahaha u mnie też balkon obstawiony:evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='apple']Hahaha u mnie też balkon obstawiony:evil_lol: Dobrze, że mam półkę, bo moje potworki na balkonie połowę dnia spędzają, jeszcze by się okazało, że nie ma mięska ;) Quote
apple Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='jbk']Dobrze, że mam półkę, bo moje potworki na balkonie połowę dnia spędzają, jeszcze by się okazało, że nie ma mięska ;)Eeee to moje żarełko jest bezpieczne...Kronos wychodzi tylko na siq......no tylko gołębie od czasu do czasu w garnek zastukają:evil_lol: Quote
jbk Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='apple']Eeee to moje żarełko jest bezpieczne...Kronos wychodzi tylko na siq......no tylko gołębie od czasu do czasu w garnek zastukają:evil_lol: Tylko żeby nie narobiły do garnka!! Chciałabym, żeby białasy nie wychodziły na balkon, ale one kochają tam leżeć, kocyki mają po dupciami, żeby zimno nie było, i tak potafią tam i z powrotem. A my marzniemy ;) Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u Mojej Mamy ochrona garów przed kotami ....a ja miałam traumę , bo do mieszkania obok nas przed wigilią do Mojej sąsiadki znów menele w odwiedziny przyszły ...więc śmierć w oczach czy aby na balkon nie wlezą i nie zgarna towaru :evil_lol:...TZ się ze mnie śmiał ..... na szczęście i sąsiadka i menele zaginęli gdzieś znów ....oby na dłuższy czas :razz::razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 jbk napisał(a):Tylko żeby nie narobiły do garnka!! Chciałabym, żeby białasy nie wychodziły na balkon, ale one kochają tam leżeć, kocyki mają po dupciami, żeby zimno nie było, i tak potafią tam i z powrotem. A my marzniemy ;) U mnie to samo my marzniemy ale ważne że Barusiowi nei jest gorąco :evil_lol: Oj Kronoska to już tu dawno nie widziałam :cool3: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):U mnie to samo my marzniemy ale ważne że Barusiowi nei jest gorąco :evil_lol: Oj Kronoska to już tu dawno nie widziałam :cool3: Kronoska to już dawno nikt nie widział ;) Jabłuszkowa go ukrywa przed nami, boi się, że urok rzucimy ;) Quote
halgre Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witam :multi: Przyszłam odwiedzić Kronoska, ale go nie ma ... :shake: Quote
jbk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='halgre58']Witam :multi: Przyszłam odwiedzić Kronoska, ale go nie ma ... :shake: No właśnie....... :placz::placz::placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 pokaż nam Kronoska :placz::placz: Quote
apple Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Bosszz jakie wy marudne...nic tylko Kronosek i Kronosek.....ehhh szkoda gadać:shake: No maszta Kronoska:cool1::evil_lol:;) Bylim na spacerku w lasku - zimno było:roll: Kronosowi to nie przeszkadzało:roll: tak szybko biegał że nie mogłam go sfocić:angryy: taranem ich:evil_lol: Znajdź Zająca:razz::diabloti::evil_lol: szaleniec:loveu: Quote
Recommended Posts