Alicja Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 zamów chuliganów to może któryś kamyczkiem rzuci :p dobereczek :multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 dementi!!!! moj gutek nie zre po raczkach!!!!!!!!! Ino od stolu subtelnie odciagal! Gutek szczypie po dupci tylko!!!! Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Alicja']zamów chuliganów to morze któryś kamyczkiem rzuci :p dobereczek :multi::multi::multi: Ty to masz pomysły:evil_lol: Doberek:loveu: jonQuilla cieszę się na myśl że masz obie rączki bo wiesz ---> nie ma rączek, nie ma ciasteczek :eviltong::eviltong: ja bym chętnie opykała Ci okna jeśli tylko nie musiałabym przez to iść do pracy :smile::evil_lol: cześć :multi::loveu:ja z zasady nie piekę:diabloti: Dla bezpieczeństwa innych:evil_lol: A usprawiedliwienie to ja ci mogę napisać! To za ile bedziesz:razz: Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='sota36']dementi!!!! moj gutek nie zre po raczkach!!!!!!!!! Ino od stolu subtelnie odciagal! Gutek szczypie po dupci tylko!!!! Tego ostatniego nie doświadczyłam więc się nie wypowiadam:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple'] ja z zasady nie piekę:diabloti: Dla bezpieczeństwa innych:evil_lol: A usprawiedliwienie to ja ci mogę napisać! To za ile bedziesz:razz: no ja nadal jestem w trasie więc spokojnie :) kiedyś dojdę :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :p...no ma się ten pomyślunek z samego rańca ;) Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='jonQuilla']no ja nadal jestem w trasie więc spokojnie :) kiedyś dojdę :evil_lol::evil_lol: Taaaa obiecanki cacanki:cool1: Alicja :p...no ma się ten pomyślunek z samego rańca ;-)Boję się pomysleć co bedzie jak się rozkręcisz:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='apple'] Boję się pomysleć co bedzie jak się rozkręcisz:evil_lol: nie noooo spoko ......muszę się oszczędzać Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Alicja']nie noooo spoko ......muszę się oszczędzać To dobrze:evil_lol: Quote
Selket Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dziń dybry Jabłuszko :loveu::loveu::loveu: Może niech Ci Alutka pomoże w myciu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Alicja']:p...no ma się ten pomyślunek z samego rańca ;) Bosze..a jo czytom ni eranca , a "grzanca'! Quote
apple Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Selket']Dziń dybry Jabłuszko :loveu::loveu::loveu: Może niech Ci Alutka pomoże w myciu:diabloti::diabloti::diabloti:Pomagała....mało przez okno nie wyleciała:cool1: Bosze..a jo czytom ni eranca , a "grzanca'! Głodnemu chleb na mysli:evil_lol: Quote
teqquila Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Siemanos Babos :diabloti: jestem na troche :eviltong: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='sota36']Bosze..a jo czytom ni eranca , a "grzanca'! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Dżapuszko :loveu: Quote
apple Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Doberek Kochani.....dziękuję wszystkim za życzenia:loveu: Ja dla was zostawiam tutaj....zbiorcze....dla wszystkich;) Kochani!!! Zdrowych, spokojnych, pogodnych oraz spędzonych w gronie bliskich Wam osób świąt Bożego Narodzenia! Mnóstwa prezentów pod choinką i radości na co dzień życzą Kronos i Jabłuszkowa z rodziną!!! Quote
apple Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Dżapuszko :loveu: Hej Aliszjo:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ciotka! Nie gotuj tyle :evil_lol: Oć! Quote
apple Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Nie gotuj tyle :evil_lol: Oć!Nie gotuje...myje:evil_lol: Widziałaś ty zlotowe foty...nie widziałaś.....taka z ciebie Dogociółka:evil_lol: Quote
apple Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A właśnie, że widziałam :eviltong: śliczną Alutkę, ciotki,psy i inne takie :eviltong: Sratatatata tera to wiesz:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='apple']Nie gotuje...myje:evil_lol: Widziałaś ty zlotowe foty...nie widziałaś.....taka z ciebie Dogociółka:evil_lol: A właśnie, że widziałam :eviltong: śliczną Alutkę, ciotki,psy i inne takie :eviltong: Quote
Selket Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dzień dobry Jabłuszko Kochane :B-fly: :B-fly: Quote
Iza i Avanti Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845/index514.html#post11475426 Muuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
kwiatek82 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Zdublowal mi sie post ! :evil_lol: jak u was przygotowania do Świąt, psiak grzeczny :evil_lol: ? ma zapędy niszczycielskie w stosunku do choinki ? :diabloti: Quote
apple Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry Jabłuszko Kochane :B-fly: :B-fly: Doberek Słodziuchna:loveu: kwiatek82 Życzymy zdrowych, spokojnych, wesołych Świąt ! Mnóstwa pyszności i Świąt spędzonych w gronie najbliższych !!! Agnieszka, Kuba i nasza kochana Unka ! dziekujemy bardzo i wzajemnie;) kwiatek82 Zdublowal mi sie post ! :evil_lol: jak u was przygotowania do Świąt, psiak grzeczny :evil_lol: ? ma zapędy niszczycielskie w stosunku do choinki ? :diabloti: Przygotowania do świat.......no lepiej nie mówić...jestem w lesie:evil_lol: Psiak grzeczny...gorzej z Alą:evil_lol: a choinkę to on ma w głębokim poszanowaniu:evil_lol: Iza i Avanti http://www.dogomania.pl/forum/f80/av...l#post11475426 Muuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu:Koffana....tobie tysz:loveu: Spełnienia marzeń... Winterko dziękujemy....nastała twoja pora roku za którą tak tęskniłaś;) Mam nadzieję że twoje zdrówko lepiej............Wesołych Świąt:loveu: Dziewczyny! Katastrofa.....kto mnie przygarnie......zaraz wychodzę na kumpelskie spotkanie a mam głowę nie umytą a co gorsza nie mam ciepłej wody bo przez te całe przygotowania całą z bojlera zużyłam i zapomniałam nagrzać...:eek2: Quote
Recommended Posts