jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']też mi coś......u nas też jest zakaz palenia w miejscach publicznych:roll:.................a że nie egzekwowany to już inna sprawa:evil_lol: Tak, ale tam mają zakaz w knajpach, a u nas nie ma, idź na piwo, wrócisz uwędzona ;) Quote
apple Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']Tak, ale tam mają zakaz w knajpach, a u nas nie ma, idź na piwo, wrócisz uwędzona ;) To tez zależy...u nie w miescie są knajpy dla niepalących.....a palacy....kopca przed knajpa:evil_lol: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']To tez zależy...u nie w miescie są knajpy dla niepalących.....a palacy....kopca przed knajpa:evil_lol: To ja się do Ciebie przeprowadzam. U nas nie ma takich lokali. Temu chodzę do knajpy JEDYNIE w lecie, do ogródków ;) Quote
apple Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']To ja się do Ciebie przeprowadzam. U nas nie ma takich lokali. Temu chodzę do knajpy JEDYNIE w lecie, do ogródków ;) Dawaj:cool3:........Jaworzno to całkiem fajne miasto....tfu tfu.....jak to mówi Iza: WIEŚ:evil_lol: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']Dawaj:cool3:........Jaworzno to całkiem fajne miasto....tfu tfu.....jak to mówi Iza: WIEŚ:evil_lol: W porównaniu ze Skoczowem to pewnie i tak MIASTO :) Chociaż my mamy prawa miejskie od 1267 roku ;) Teoretycznie ;) Dziadek mój się śmieje, że jak się człowiek położy na rynku, to ma głowę pod ratuszem, a nogi w burakach ;) Quote
apple Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']W porównaniu ze Skoczowem to pewnie i tak MIASTO :) Chociaż my mamy prawa miejskie od 1267 roku ;) Teoretycznie ;) Dziadek mój się śmieje, że jak się człowiek położy na rynku, to ma głowę pod ratuszem, a nogi w burakach ;) Hahahahahahahaha faaajny dziadek:evil_lol: No a Jaworzno ma jedyny w Europie trójkatny rynek:razz: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple'] Hahahahahahahaha faaajny dziadek:evil_lol: No a Jaworzno ma jedyny w Europie trójkatny rynek:razz: OOOOO! Ja chcę taki rynek zobaczyć! A dziadek to ma poczucie humoru ;) Kiedyś się strasznie burzyłam w tym temacie, ale teraz mnie popuściło ;) Quote
apple Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']OOOOO! Ja chcę taki rynek zobaczyć! A dziadek to ma poczucie humoru ;) Kiedyś się strasznie burzyłam w tym temacie, ale teraz mnie popuściło ;)I co jeszcze........jako chyba jedyne miasto na świecie ma obwodnicę......uwaga: centrum:evil_lol: Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='apple']I co jeszcze........jako chyba jedyne miasto na świecie ma obwodnicę......uwaga: centrum:evil_lol: Normalnie chyba do Ciebie przyjadę ;) Quote
apple Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='jbk']Normalnie chyba do Ciebie przyjadę ;)Zapraszam:multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Witanko :loveu: Wspomnę też że mamy nowowybudowaną wspaniałą bibliotekę :lol::cool3: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jbk napisał(a):Normalnie chyba do Ciebie przyjadę ;) :crazyeye: Gdzie tam na taką WIEŚ pojedziesz?! :crazyeye: Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Gdzie tam na taką WIEŚ pojedziesz?! :crazyeye: A właśnie że pojadę!! Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Taaaaa nikomu nie potrzebną, duuupną wspaniałą bibliotekę za koopę kasy:cool1: To prawda - MAMY!:cool1: Hohoho mieszczanka sie odezwała....Katowice to taka większa wieś:eviltong: Spieszę donieść że Ala już zdrowa:multi:.....p.doktor pozwoliła nam już dzisiaj wyjsć "sie pzrewietrzyc". Na razie stopniowo ale już niedługo na normalne spacery....będe też miała troche wolnego to popstrykam Kronosa....znów go oststnio zaniedbałam:roll:.....trzeba mu to wynagrodzić...i wam też bo zaraz nikt tu nie uwierzy że mam psa:evil_lol: Dobrze, że Alusia już zdrowa :) Krosia chcę pooglądać, rzecz jasna :) I bibliotekę też :) Quote
apple Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Witanko :loveu: Wspomnę też że mamy nowowybudowaną wspaniałą bibliotekę :lol::cool3:Taaaaa nikomu nie potrzebną, duuupną wspaniałą bibliotekę za koopę kasy:cool1: To prawda - MAMY!:cool1: :crazyeye: Gdzie tam na taką WIEŚ pojedziesz?! :crazyeye:Hohoho mieszczanka sie odezwała....Katowice to taka większa wieś:eviltong: Spieszę donieść że Ala już zdrowa:multi:.....p.doktor pozwoliła nam już dzisiaj wyjsć "sie pzrewietrzyc". Na razie stopniowo ale już niedługo na normalne spacery....będe też miała troche wolnego to popstrykam Kronosa....znów go oststnio zaniedbałam:roll:.....trzeba mu to wynagrodzić...i wam też bo zaraz nikt tu nie uwierzy że mam psa:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 :loveu: Cześć Cioteczko! To ja! Ta z tej większej wsi... :loveu: Quote
apple Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Cześć Cioteczko! To ja! Ta z tej większej wsi... :loveu:Wiem......poznałam......sadzy mi naniosłaś:roll: Quote
apple Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='jbk'] Jest między nami tylko 61 km ;)Pffffffffff rzut beretem:evil_lol: Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Pffffffffff rzut beretem:evil_lol: Jeszcze sprawdzę dojazd ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jbk napisał(a):Jeszcze sprawdzę dojazd ;) Ciotka! Ciśniesz krajową na Katowice, później wskakujesz na A4 na Krk, i przed bramkami ewakuujesz się na Jaworzno! :p Quote
apple Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='jbk']Jeszcze sprawdzę dojazd ;)Ok;) Szczekam:loveu: Quote
apple Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ciśniesz krajową na Katowice, później wskakujesz na A4 na Krk, i przed bramkami ewakuujesz się na Jaworzno! :p A jeszcze lepiej z A4 na Łódź.........wylecisz tuż koło mnie:multi: Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple']A jeszcze lepiej z A4 na Łódź.........wylecisz tuż koło mnie:multi: A masz tam miejscówkę, co by się psy mogły pobawić? I czy Krosiu moich nie zeżre? Quote
teqquila Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Siemanko Dzapkowa do mnie do Łodzi hehe no no Quote
Recommended Posts