jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pięć śrubokrętów to pół litra ;) Cześć Jabłuszko :) Jak zdrówko rodzinki ;) Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jonQuilla']wiem że masz.... dlatego proszę...przyniosłam ;) żebyś sobie powspominała :evil_lol::evil_lol: O MATKO..........:oops: Lepiej nie:roll::evil_lol: A tak w ogóle to - Ja chcę do pracy:placz: Nie chcę już tego L4......Ala jest taaaaka marudna że normalnie pod koniec dnia to już siadam nerwowo:placz: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 o hooo... Jabcol ;) ma coś na sumieniu :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::loveu: Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jonQuilla']o hooo... Jabcol ;) ma coś na sumieniu :evil_lol::evil_lol: witaj :multi::loveu: No pewnie ze mam, dżdżownicę co ją niechcący rowerem przejechałam:roll: i kilkaset pajakow co to je zupełnie umyślnie zlikwidowałam:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']No pewnie ze mam, dżdżownicę co ją niechcący rowerem przejechałam:roll: i kilkaset pajakow co to je zupełnie umyślnie zlikwidowałam:evil_lol: aj Ty... wiedziałam że masz coś w sobie ze zUoczyńcy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jbk']Pięć śrubokrętów to pół litra ;) Cześć Jabłuszko :) Jak zdrówko rodzinki ;)PO PÓL LITRA TO JA NA CZWORAKACH CHODZĘ:evil_lol: aj Ty... wiedziałam że masz coś w sobie ze zUoczyńcy :evil_lol::evil_lol:No i wydało sie....teraz bede miała ksywkę KILER:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :hmmmm: no jak można nie dawać sobie rady z 1 maleńką Alą :razz::razz: cze marudne Jabko :p Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']PO PÓL LITRA TO JA NA CZWORAKACH CHODZĘ:evil_lol: No i wydało sie....teraz bede miała ksywkę KILER:evil_lol: No ja zasnęłam w kiblu w knajpie ;) Ty kilerze! A można Cię wynająć?? Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: no jak można nie dawać sobie rady z 1 maleńką Alą :razz::razz: cze marudne Jabko :p Ojjj tam od razu marudne:roll:......zmęczone:placz: I nikt mnie nie chce pożałować:placz:Co z was za Dogociółki?!:obrazic: A co do Ali....może przygarniesz na tymczas?:cool3: No ja zasnęłam w kiblu w knajpie ;-) Ty kilerze! A można Cię wynająć?? Buhahahahahahahahaha:evil_lol: No ba......za odpowiednią opołatą to Ci nawet lambadę zatańcze:cool3: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobra zrobimy zamianę :multi: podeślę Ci Mojego TZta na tymczas a Ty dawa Alutkę :grins: Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja']Dobra zrobimy zamianę :multi: podeślę Ci Mojego TZta na tymczas a Ty dawa Alutkę :grins: Nie ma sprawy...kupię kratkę browara, posadzę w fotelu, dam pilota, puszczę polast sport i mogę doopą do góry leżeć:evil_lol: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple'] Nie ma sprawy...kupię kratkę browara, posadzę w fotelu, dam pilota, puszczę polast sport i mogę doopą do góry leżeć:evil_lol: Nie wiem, jak Alowy TZ, ale z moim mężem byś nie miała tak łatwo, piwo nie bardzo, sportu nie lubi.... To jaką masz stawkę kilerze? A ja już szykuję listę osób do usunięcia :) I nawet dopłacę, żeby zobaczyć lambadę w Twoim wykonaniu ;) Quote
apple Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jbk']Nie wiem, jak Alowy TZ, ale z moim mężem byś nie miała tak łatwo, piwo nie bardzo, sportu nie lubi.... To jaką masz stawkę kilerze? A ja już szykuję listę osób do usunięcia :) I nawet dopłacę, żeby zobaczyć lambadę w Twoim wykonaniu ;) Co łaska czyli jak to mówią w kościele 2 koła:evil_lol: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Co łaska czyli jak to mówią w kościele 2 koła:evil_lol: To jeszcze mi powiedz, ile to KOŁO jest, żeby nie było, że przelew nieodpowiedni zrobię ;)) Quote
Selket Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Przyszłam Cię utulkać moje zmaltretowane Jabłuszko, własne dziecię :calus: :calus: Quote
e.v.a Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 zostało jeszcze troszke winka??:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple'] Nie ma sprawy...kupię kratkę browara, posadzę w fotelu, dam pilota, puszczę polast sport i mogę doopą do góry leżeć:evil_lol: prawie Ci się udało ....ale jeszcze musisz być świadoma tego że elektryczna gitara głośno gra :razz::razz: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 evaxon napisał(a):zostało jeszcze troszke winka??:razz::razz::razz: Ja mam! Dostałam wczoraj łapówę, otworzyć? Quote
e.v.a Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jbk napisał(a):Ja mam! Dostałam wczoraj łapówę, otworzyć? :evil_lol::lol:fajne te łapówki :evil_lol: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::lol:fajne te łapówki :evil_lol: Nie wiem dlaczego moi klienci uważają, że jestem słodyczożernym alkoholikiem ;) Jak nie alkohol, to czekoladki ;) Ale podzielę się chętnie ;) Quote
agbar Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']i kilkaset pajakow co to je zupełnie umyślnie zlikwidowałam:evil_lol: kochana:loveu: [quote name='apple']Ojjj tam od razu marudne:roll:......zmęczone:placz: I nikt mnie nie chce pożałować:placz:Co z was za Dogociółki?!:obrazic: zaluje cie strasznie....czy juz ci lepiej?:grins: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 :loveu: Cześć Cioteczko Mua! :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dzień dobry Sisko :multi::loveu: w tan jakże mroźny dzień przybywam z kawą ;) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']To jeszcze mi powiedz, ile to KOŁO jest, żeby nie było, że przelew nieodpowiedni zrobię ;))Tak koło tysiaka:diabloti: evaxon zostało jeszcze troszke winka??:razz::razz::razz: A smoczek zabrałaś?:razz: kochana:loveu: Wiem:diabloti: zaluje cie strasznie....czy juz ci lepiej?:grins:No nie bardzo....tera to ja chora:roll: Iza i Avanti :loveu: Cześć Cioteczko Mua! :loveu: Witaj Cioteczko marnotrawna:loveu: jonQuilla dzień dobry Sisko :multi::loveu: w tan jakże mroźny dzień przybywam z kawą ;-)Kochana:loveu:....dzięki ja własnie czarną sączę (bleeeeeeee) bo nie mam już mleka:roll: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Tak koło tysiaka:diabloti: A smoczek zabrałaś?:razz: No nie bardzo....tera to ja chora:roll: Witaj Cioteczko marnotrawna:loveu: Kochana:loveu:....dzięki ja własnie czarną sączę (bleeeeeeee) bo nie mam już mleka:roll: Co to znaczy chora?? Szykuję dużo tysiaków na mordy różne ;) Czarna najlepsza!! Z mlekiem fuuuuj ;) Quote
Recommended Posts