zuzolandia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to sie okaze bo albo 14 grudnia albo 20 grudnia dogadam reszte ekipy i Ciem poinformujem :loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']No tak.....i tylko to cię ratuje:evil_lol:;) No jasne!!! Kiedy?:razz: No ja w sumie też...ale tak najbardziej to za takimi małymi rzeczami, zapachami..ehhhhh:lol: Za Tobą bym jedynie nie tęskniła, bo Cię mam na dogo ;P Quote
apple Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='aneczka23']no tak, emigracje... ale ale. gdyby nie wyjazd nie miałabym moich dzieciątek, bo obie bestie są Irlandczykami :diabloti:No tak.....i tylko to cię ratuje:evil_lol:;) zuzolandia Teee zabidzono ....piszesz sie na zimowego grylla ? :evil_lol::evil_lol:No jasne!!! Kiedy?:razz: Ja to za ludźmi bym tęskniła najbardziej ;-) Chyba, żeby wszyscy bliscy polecieli ze mną :smile:No ja w sumie też...ale tak najbardziej to za takimi małymi rzeczami, zapachami..ehhhhh:lol: Quote
Helga&Ares Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ale mnie tu nie było, hoooho:cool1: brakuje mi jajców z jabcem:roll: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Helga&Ares napisał(a):ale mnie tu nie było, hoooho:cool1: brakuje mi jajców z jabcem:roll: To musisz być częściej ;) Quote
BeaC Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i wiesz kto przyszedł?? JA:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='zuzolandia']No to sie okaze bo albo 14 grudnia albo 20 grudnia dogadam reszte ekipy i Ciem poinformujem :loveu::loveu:jeeeeee, moze sie spotkamy!!!!!!! Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cały dzień mnie dziś męczy: "znam twoje sny, wszystko chcesz wiedzieć sam" :) Pamiętasz? Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A dzisiaj mnie męczy: "a przed nią bieży baranek, a nad nią lata motylek" :) Cze Jabłuszko :) Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jbk Cały dzień mnie dziś męczy: "znam twoje sny, wszystko chcesz wiedzieć sam" :smile: Pamiętasz? Nie a cio to?:roll: jeeeeee, moze sie spotkamy!!!!!!! Nooo fajowo by było:multi: BeaC i wiesz kto przyszedł?? JA:diabloti::diabloti::diabloti:Nie możliwe........a już myślałam że o mnie zapomniałaś:placz: Helga&Ares ale mnie tu nie było, hoooho:cool1: brakuje mi jajców z jabcem:roll:Ja nie mam jajców....ja żem jest dziewojka prawdziwa....jaca mi są obce...a feee:shake::evil_lol::diabloti: zuzolandia No to sie okaze bo albo 14 grudnia albo 20 grudnia dogadam reszte ekipy i Ciem poinformujem :loveu::loveu:Puki co nic nie wiem abym miała coś w planach...wiec się pisze:multi::diabloti: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie pamiętasz? To taka piosenka, Krzyś Antkowiak śpiewał, zdaje się ;) "Przyjaciel wie, ile wart jest sam, przyjaciel wie, kiedy odejść ma" ;) Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='jbk']Nie pamiętasz? To taka piosenka, Krzyś Antkowiak śpiewał, zdaje się ;) "Przyjaciel wie, ile wart jest sam, przyjaciel wie, kiedy odejść ma" ;) Nie znam:roll:....Antkowiaka znam tylko "Zakazany owoc, dumnie krąży mi nad głową":roll: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 doszły mnie słuchy że tutaj chętni na moje usługi byli ;) Klockowa, robie Ci wiec tego loda ... :cool3::cool3: komuś jeszcze zrobić loda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Jabłuszko :lol::loveu::loveu::loveu::multi: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='jonQuilla']doszły mnie słuchy że tutaj chętni na moje usługi byli ;) komuś jeszcze zrobić loda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja chcę, ja chcę!! Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Nie znam:roll:....Antkowiaka znam tylko "Zakazany owoc, dumnie krąży mi nad głową":roll: Ta o przyjacielu była z filmu "cudowne dziecko", w którym grał Sean Austin ;) Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Bossszzz robi mi się tutaj "Salon masażu":roll: Spadam bo jeszcze mnie zamkną:evil_lol: Cześć Żonkilko:loveu: Nie zamkną Cię, masz MNIE :) Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='jonQuilla']doszły mnie słuchy że tutaj chętni na moje usługi byli ;) Klockowa, robie Ci wiec tego loda ... :cool3::cool3: komuś jeszcze zrobić loda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Jabłuszko :lol::loveu::loveu::loveu::multi: Bossszzz robi mi się tutaj "Salon masażu":roll: Spadam bo jeszcze mnie zamkną:evil_lol: Cześć Żonkilko:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to nie salon masażu... to zwykła lodziarnia ;) :evil_lol: jbk, prosze :) Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='jonQuilla']to nie salon masażu... to zwykła lodziarnia ;) :evil_lol: jbk, prosze :) Mniam, pyszności :)) Quote
zuzolandia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ulalala ale tu lodowato :evil_lol::evil_lol: ja tez kcem ja tez :multi::multi: truskafffkowy :loveu: doberek zbereżniku :loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zuzolandia']ulalala ale tu lodowato :evil_lol::evil_lol: ja tez kcem ja tez :multi::multi: truskafffkowy :loveu: doberek zbereżniku :loveu::loveu: Lodowato, bo zima ;) Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='jbk']Nie zamkną Cię, masz MNIE :)No chociaz tyle moze nie pójde siedzieć...dostane zawiasy:evil_lol: jonQuilla to nie salon masażu... to zwykła lodziarnia ;-) :evil_lol:Bossszzz apokalipsa:shake::evil_lol: zuzolandia ulalala ale tu lodowato :evil_lol::evil_lol: ja tez kcem ja tez :multi::multi: truskafffkowy :loveu: doberek zbereżniku :loveu::loveu:prosze te niemoralne zamówienia zanosić do Żonkilkowej....TO JEST PORZĄDNA GALERIA:diabloti: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cześć Jabco :grins: Psysłam sprawdzić jak Zonikili idzie robienie lodów innym :grins: Chyba całkiem nieźle sądząc po jękach zadowolenia i entuzjazmie osób, którym tego loda robi :grins: Quote
apple Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Cześć Jabco :grins: Psysłam sprawdzić jak Zonikili idzie robienie lodów innym :grins: Chyba całkiem nieźle sądząc po jękach zadowolenia i entuzjazmie osób, którym tego loda robi :grins: Bossszzz uszy i oczy mi więdną od waszego gadania o tych lodach:oops::roll::evil_lol: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Bossszzz uszy i oczy mi więdną od waszego gadania o tych lodach:oops::roll::evil_lol: Nie mów, że taka delikatna jesteś :) Quote
Recommended Posts