jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla']ja mam jednego węszącego ale obawiam sie że gdyby dopuścić ją do tej sprawy to z Jabca by już nic nie zostało :evil_lol: To musimy poszukać innego rozwiązania..... Ile bierze za godzinę pracy Rutkowski? Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Znalazłam jakieś jabłka - - czy któreś z nich to nasze Jabco? Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 na pierwszy rzut oka powiedziałabym że to po prawej od środkowego w górnym rzędzie lewego rogu to nasze Jabco... ale w sumie pewności nie mam :) a do rutkowskiego nr. nie mam :roll::roll: kawka regenerująca dla Jabcowej :) limitowana seria Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla']na pierwszy rzut oka powiedziałabym że to po prawej od środkowego w górnym rzędzie lewego rogu to nasze Jabco... ale w sumie pewności nie mam :) a do rutkowskiego nr. nie mam :roll::roll: Ja też właśnie miałam takie wrażenie na pierwszy rzut oka, ale skoro to nasze, to czego nic nie gada? Rutkowskiego kiedyś w Zakopcu spotkałam, kumpela mu z byka zasunęła, bo nam jadłospis z knajpie zasłaniał ;) Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Ja też właśnie miałam takie wrażenie na pierwszy rzut oka, ale skoro to nasze, to czego nic nie gada? Rutkowskiego kiedyś w Zakopcu spotkałam, kumpela mu z byka zasunęła, bo nam jadłospis z knajpie zasłaniał ;) może ma ciche dni co? :roll: ja z nim jakieś pół roku temu jechałam auto w auto... specjalnie poganiałyśmy z koleżanką kolegę żeby wyrównał z nim bo chciałyśmy mieć pewność czy to on... tak samo nieciekawy na żywo jak w tv :evil_lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] może ma ciche dni co? :roll: ja z nim jakieś pół roku temu jechałam auto w auto... specjalnie poganiałyśmy z koleżanką kolegę żeby wyrównał z nim bo chciałyśmy mieć pewność czy to on... tak samo nieciekawy na żywo jak w tv :evil_lol: Kurde, ale ciche dni to z TŻem raczej, nie z nami.... Nieciekawy to delikatnie powiedziane. Stał z telefonem na środku i kichał na to, że przez niego nie da się do jadłospisu dostać, bo on najważniejszy.... Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jabkowej Tu nie było :hmmmm: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jabkowej Tu nie było :hmmmm: Właśnie prowadzimy zakrojone na olbrzymią skalę poszukiwania ;) Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Witam moje kochane odwiedzaczki:multi::loveu: No nie było mnie b byłam u doktora:roll: nooo ale już jestem:multi: taaaa wiesz.. a pozniej opowiadasz jaka to Ala jest nie dobra :shake::shake::shake:No wiesz...dlaczego ferment siejesz:mad: jbk Miłego wieczorku Appelkowa :smile: Muszę przyznać, że pomysł ogolenia dupci Menrzusiowi tak mnie rozbawił, że prawie muszę gatki wymieniać ;-)) Prawda? Mnie też - tylko nie mów mu bo się jeszcze wystraszy i nie bedzie się na dogo pokazywał:evil_lol: .......:obrazic: No nie mów że jej uwierzyłaś. Przecież powszechnie wiadomo że Effa to konafulantka:diabloti: Iza i Avanti Cześć Cioteczko! Wiem ,wiem... Nie ma Cię! :loveu::loveu::loveu::loveu: Alicja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jabkowej Tu nie było :hmmmm:Ano:roll: ale już się stawiłam i jestem w gotowości bojowej:evil_lol: Jbk i Żonkilka wybaczcie że was nie zacytuje ale takżescie napeplały że nie mam weny was kopiować:evil_lol: Zaprzeczam jakobym została pokrojona. Co do mojej osoby na zbiorowym mym rodzinnym zdjęciu to ja to ta w lewym dolnym rogu - na pierwszym planie:B-fly: Nooooo kawka od Żonkilci pysiasta:p....kluchy tez:p...ale w biodra mi poszły:roll: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześc Dżapko! Ty żyjesz kobieto:crazyeye: NIe odwiedzasz nas, ani nic:diabloti::loveu: Jak tam Krosiek? Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Rybka_39']Cześc Dżapko! Ty żyjesz kobieto:crazyeye: NIe odwiedzasz nas, ani nic:diabloti::loveu: Jak tam Krosiek? No zyję:lol:.............a co do odwiedzania to ciebie tez 100 lat nie było:diabloti: jak Krosiek? Hmmmmm po staremu......grabi sobie od czasu do czasu bo czymże by był dzien bez adrenaliny:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A no wiem tyż mam ryżego debila:cool3:. Byłam kiedyś:mad:, ale Ty zniknęłaś. Ale jakieś fotki beda nie?:cool3: Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Rybka_39']A no wiem tyż mam ryżego debila:cool3:. Byłam kiedyś:mad:, ale Ty zniknęłaś. Ale jakieś fotki beda nie?:cool3:Cooooooooooo? Jakie foty? Nic nie słysze:roll::diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Buziaczki mgliste przesyłam :loveu::loveu: Quote
Agniest Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 na chwilkę wpadam....:loveu: a fotki to jakieś są?? pewnie ze 100 stron do tyłu.:evil_lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://img175.imageshack.us/img175/1836/pict00019zk.jpg - znalazłam fotkę :) Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jbk http://img175.imageshack.us/img175/1836/pict00019zk.jpg - znalazłam fotkę :smile:No coś ty:eviltong: anitaaa i bartis Witamy się u was :loveu:Witaj:loveu: Agniest na chwilkę wpadam....:loveu: a fotki to jakieś są?? pewnie ze 100 stron do tyłu.:evil_lol:ale jesteście dzisiaj dowciapne:evil_lol: zuzolandia Buziaczki mgliste przesyłam :loveu::loveu:Nie widzę ich przez tą mgłę wiec pozostaje mi uwierzyc na słowo:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No uwierz ....:evil_lol::evil_lol: a wiesz jak jest po slunskiemu... GESTA MGŁA OPADŁA NA LASY I POLA ? :cool3::cool3: Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='zuzolandia']No uwierz ....:evil_lol::evil_lol: a wiesz jak jest po slunskiemu... GESTA MGŁA OPADŁA NA LASY I POLA ? :cool3::cool3:No nie wiem:evil_lol: ale domyslam się że zaje2biście:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 w wersji bardziej przyzwoitej.. GÓWNO WIDAC :diabloti::diabloti: ta mniej przyzwoita nie do publikacji publicznej na h lub ch jak to woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='zuzolandia']w wersji bardziej przyzwoitej.. GÓWNO WIDAC :diabloti::diabloti: ta mniej przyzwoita nie do publikacji publicznej na h lub ch jak to woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: popuściłam:roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: popuściłam:roflt::roflt::roflt: :roll:...................... Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='zuzolandia']w wersji bardziej przyzwoitej.. GÓWNO WIDAC :diabloti::diabloti: ta mniej przyzwoita nie do publikacji publicznej na h lub ch jak to woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak kto woli?? Jak to jak kto woli?? ZASADY SOM! Quote
Rybka_39 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='zuzolandia']w wersji bardziej przyzwoitej.. GÓWNO WIDAC :diabloti::diabloti: ta mniej przyzwoita nie do publikacji publicznej na h lub ch jak to woli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooo:loveu::loveu: Mnie się podoba:lol: Quote
Recommended Posts