apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Kochana :multi::multi::loveu: chciałam Ci powiedzieć że mam Cię na oku i możesz się troszkę bać :) ale nie za wiele bo nie chcę byś miała koszmary w nocy... buzia :loveu: PS. doceń że Cię ostrzegłam :evil_lol::evil_lol: Doceniam sisko.....doceniam....tylko przed czym ty mnie ostrzegasz?:roll::evil_lol: A co tam, lubię dzieci :smile: Ja też ale nie aż tak:evil_lol: Doberek Cioteczko! :loveu: Cipeczko! :evil_lol:Alllleż witaj Cioteczko:loveu: Cipeczko:diabloti:.....................zaraz nas zbanują:evil_lol: Tak jak obiecywałam wstawiam foty "dzielnego pacjenta":evil_lol::loveu: hmmm troche nieostre bo "dzielny pacjent" ma mrówki w majtach:cool1: Dzielny pacjent czyta:evil_lol: "dzielny pacjent" w całej okazałości:loveu: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Naleśnika, Jabłuszkowa? I patrząc na takie fotki jak można nie chcieć mieć dzieci?? Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jbk napisał(a): Naleśnika, Jabłuszkowa? I patrząc na takie fotki jak można nie chcieć mieć dzieci??Jak z serkiem i cynamonem to poproszę:multi: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Jak z serkiem i cynamonem to poproszę:multi: Oczywiście! I cola do niego Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Oczywiście! I cola do niego Zołądek mi się skręcił:roll: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Zołądek mi się skręcił:roll: Mi się wczoraj skręcił i rzygałam pół nocy Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Mi się wczoraj skręcił i rzygałam pół nocy Uuuuuuu to cio to się stanęło..........mżze ty zaciążyłaś?:razz: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Uuuuuuu to cio to się stanęło..........mżze ty zaciążyłaś?:razz: Hehe :diabloti: Nie zaciążam ;) Nie ma opcji :) Parówki na zimno jadłam :( Quote
sota36 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wpadlam, kawa, a Wy tu takie rzeczy okropne gadacie.... Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Hehe :diabloti: Nie zaciążam ;) Nie ma opcji :) Parówki na zimno jadłam :( To po co je jadłaś:shake: Łakomstwo nie popłaca:diabloti: sota36 Wpadlam, kawa, a Wy tu takie rzeczy okropne gadacie.... Nie przejmuj się;)....oć kawuni ci naleję Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):To po co je jadłaś:shake: Łakomstwo nie popłaca:diabloti: Nie przejmuj się;)....oć kawuni ci naleję Łakomstwo nie, ale jak cały dzień trza w robocie siedzieć, to by człowiek coś wtrząchnął.... Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 no muszę przyznać że Ala to bardzo zdolna dziewczynka skoro już czyta :cool3: a ostrzegam Cię przed sobą :diabloti: witam :multi::loveu: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):no muszę przyznać że Ala to bardzo zdolna dziewczynka skoro już czyta :cool3: a ostrzegam Cię przed sobą :diabloti: witam :multi::loveu: O! Kwiatuszek przyszedł! A Jabłko poszło..... Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 bo my dogomanimy się na zmiany :evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a):bo my dogomanimy się na zmiany :evil_lol: A płacą Wam za akord? Quote
jonQuilla Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):A płacą Wam za akord? mi nie płacą...ja to traktuje jako wolontariat za to Jabco chyba czerpie zyski z tego...ale jakie, tego nie wiem :eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jonQuilla napisał(a): mi nie płacą...ja to traktuje jako wolontariat za to Jabco chyba czerpie zyski z tego...ale jakie, tego nie wiem :eviltong::eviltong: Muszę z nią poważnie porozmawiać, zastanawiam się właśnie nad dodatkową pracą :evil_lol: Quote
credita Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 przesyłam duuużoo słońca bo brakuje go na niebie:loveu::loveu::loveu: Quote
**Borderkowa** Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fajna galeryja. ;) Pozdrawiamy. Apple, nam by się słoneczko przydało. xD Straaasznie zimno. Śnieg spadł. ;p Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 sota36 napisał(a):Siorb, siorb...dobra kaffffka! Cieszę się:razz::loveu: Żonilko....co to jest że oststnio tak się mijamy:placz: Jbk- zastanawiaj się szybciej:razz: Creditko: dziekujemy za słoneczko:loveu: tobie tez duuuże ilości ciepełka posyłamy:loveu: Quote
e.v.a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a): Żonilko....co to jest że oststnio tak się mijamy:placz: :roll: ze mna tez sie mijasz i nie płaczesz:roll: Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 **Borderkowa** napisał(a):Fajna galeryja. ;) Pozdrawiamy. Apple, nam by się słoneczko przydało. xD Straaasznie zimno. Śnieg spadł. ;p Dziękujemy...no a na brak ciepełka to niestety nic nie poradzę;) :roll: ze mna tez sie mijasz i nie płaczesz:roll: No jak to nie....paczaj jak rycze:placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Selket napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Noooo sooooo:roll: Quote
Selket Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Recommended Posts