jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czemu nie zapytasz o wrażenia? Boisz się czegoś? :diabloti: A swoją drogą, Ty to masz dobrze, dziewczyna Ci będzie młodych chłopaków podsuwać, a ja? Do mnie młody SYNOWĄ przyprowadzi! Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Krosiek!!!!:multi::multi::multi: Tylko czemu tak mało :hmmmm: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jbk']Czemu nie zapytasz o wrażenia? Boisz się czegoś? :diabloti: A swoją drogą, Ty to masz dobrze, dziewczyna Ci będzie młodych chłopaków podsuwać, a ja? Do mnie młody SYNOWĄ przyprowadzi!Nooo fakt tak o tym nie myślałam:roll: Jupppiii bedzie na co popatrzac:diabloti: A czego mam sie bać.......:roll: Akadna Krosiek!!!!:multi::multi::multi: Tylko czemu tak mało :hmmmm: No masz a tej nie idzie dogodzić, najpierw że nie ma fotów a jak juz dałam to jej mało.......a co do twojego pytania to odpowiedź juz padła: Bom mam lenia w d..... :evil_lol: Quote
Selket Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Cześć Moja ti ti ti ti [SIZE=5]Szaroleteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Selket']Cześć Moja ti ti ti ti [SIZE=5]Szaroleteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ojejeeeeje ale mi różem po okach dałaś:evil_lol: Witaj Karolinko:loveu: a fotki widziałaś....nie było ich dużo w prawdzie ale jak na mnie to i tak sukces:evil_lol: PARE FOTÓW BYŁO NA WSTECZU!:roll: Quote
Selket Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No właśnie tak mi coś prysło po okach, ale myślałam, że to zwidy więć nie zwróciłam uwagi:diabloti::diabloti::diabloti: Ale, żem się cofnę aż specjalnie:grins: No bo ja lubiam lóziowy kolorek................Baaldzo lubiam:loveu: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']a co do twojego pytania to odpowiedź juz padła: Bom mam lenia w d..... :evil_lol: To się leczy! :diabloti: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Akadna']To się leczy! :diabloti: Taaaak? Jak?:razz: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Najskuteczniesze są metody fizyczne:diabloti: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Akadna']Najskuteczniesze są metody fizyczne:diabloti:hmmmmm ciekawie brzmi a możesz coś blizej?:razz::diabloti: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nakłuwanie szpilkami, klęczenie na grochu :diabloti: aj, różne różne... do wyboru do koloru :evil_lol: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Akadna']Nakłuwanie szpilkami, klęczenie na grochu :diabloti: aj, różne różne... do wyboru do koloru :evil_lol:Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nooooooo jest się czego bać :diabloti: Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Pierunsko daleko te foty :mad::mad: ///////// TYZ TU BYŁAM//////// Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 zuzolandia, jej to można mówić....:mad::diabloti: Quote
Selket Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A ja już nie widziałam:roll: Znikła :niewiem: Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dzień dobry Jabłuszkowa, jak tam przy sobocie? Mogę Cię pośledzić? Quote
apple Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu:Efffff:loveu: o.O_______________ Co?:roll: Pierunsko daleko te foty :mad::mad: ///////// TYZ TU BYŁAM////////Eeee no gdzie daleko.....jedna stronka wstecz.........a poza tym nie oja wina że Une gaduły tak gadają:roll: ;-)widziałam Cię znów :grins:Bosssszzzz się stydłam:oops::evil_lol: A ja już nie widziałam:roll: Znikła :niewiem:No jak to...przeca foty są:roll: Dzień dobry Jabłuszkowa, jak tam przy sobocie? Mogę Cię pośledzić? Mozesz....tylko że ja zaraz znikam;) Quote
jbk Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='apple']Mozesz....tylko że ja zaraz znikam;) A czemuż to znikasz znowu? Quote
apple Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jbk']A czemuż to znikasz znowu?Bo lecę do sklepu po zakupki a potem lece do BOTI kupić Alusi kozaczki zimowe...bossszzz same wydatki:placz: a dzieciece butki taaaakie drogie..........:placz: Quote
Alicja Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Doberek:hand: Kup duże wyjdzie taniej :roll: Quote
Recommended Posts