jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='halgre58']Dzieńdoberek ...:sweetCyb: Przyszłam odwiedzić Kronosika, ale widzę samych dyskutantów ...:talker::talker::talker: Wdepnę kiedy indziej... po zakończeniu rozmów :grin::grin::grin: A tymczasem idę na piwo :sg168: :beerchug: O tej porze na piwo?? Weź mnie też, weź mnie też! Quote
halgre Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']O tej porze na piwo?? Weź mnie też, weź mnie też! Zapraszam !!! Zapraszam !!! Knajpa naprzeciwko mnie, trochę na lewo :multi::multi::multi: Czynna od 6-tej rano !!! Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='halgre58']Zapraszam !!! Zapraszam !!! Knajpa naprzeciwko mnie, trochę na lewo :multi::multi::multi: Czynna od 6-tej rano !!! Ile w lewo? Na godzinie dziesiątej? Może piwo by mnie rozgrzało ;) Quote
halgre Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Ile w lewo? Na godzinie dziesiątej? Może piwo by mnie rozgrzało ;) Raczej na 9-tej ...:eviltong: A grzane też podaje ...:multi: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='halgre58']Raczej na 9-tej ...:eviltong: A grzane też podaje ...:multi: Grzane w taką pogodę to świetny pomysł :) Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='credita']a może jakieś fotecki byś wstawiła:lol: dawno tu nic nie widziałam;) No masz....to że ty ostsnio przyszalałaś i wstawiłaś pare fotek to nie znaczy że ja też się mama tak zepsuć:evil_lol:;):loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: whopsałam do Ciebie :pNo własnie się zastanawiałam co mi tak tynk z sufitu leci:evil_lol:;) halgre58 Dzieńdoberek ...:sweetCyb: Przyszłam odwiedzić Kronosika, ale widzę samych dyskutantów ...:talker::talker::talker: Wdepnę kiedy indziej... po zakończeniu rozmów :grin::grin::grin: A tymczasem idę na piwo :sg168: :beerchug:Uuuuuuuuu to lepiej wracaj bo jutro cosik wstawiem:diabloti: PROSZĘ MI TU NIE ROZPIJAĆ GALERII_ TO PORZĄDNY BLOŻEK:roll::evil_lol: Quote
jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Nie rozumiem co w tym smiesznego:roll: No dobra.......... Niech Ci będzie :diabloti: Quote
apple Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']HAHAHA :roflt: Porządny :roflt: Nie rozumiem co w tym smiesznego:roll: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']Nie rozumiem co w tym smiesznego:roll: porzadny od slowa pożądać :diabloti::diabloti::diabloti: siemkaaaa rozpustnico :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hej wam hej :multi: Ja ce Krosia zobaczyć, moze mnie ktoś poinformować gdzie są ostatnie foty?:eviltong::evil_lol: WooHoo zaczęłam stronę 777 :roflt: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jabłuszkowa, kochana, dzień dobry :) Przyszłam do Cię bo tęsknię okrutnie :) Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Akadna']Hej wam hej :multi: Ja ce Krosia zobaczyć, moze mnie ktoś poinformować gdzie są ostatnie foty?:eviltong::evil_lol: WooHoo zaczęłam stronę 777 :roflt:eeeee no yyyyy eee yyyyyyy:grins: jbk Jabłuszkowa, kochana, dzień dobry :smile: Przyszłam do Cię bo tęsknię okrutnie :smile:Już możesz przestać- już jestem:loveu: porzadny od slowa pożądać :diabloti::diabloti::diabloti: siemkaaaa rozpustnico :evil_lol:Rozpustnica i ja:crazyeye:..............w jednym zdaniu..........toż to jest jakaś apokalipsa....jam takie cnotliwe dziewcze:oops: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dooooooooooooobrysław Cioteczko! :loveu: Nie pytam się gdzie fotki, bo u mnie ich też nie znajdziesz:roll:Ha! A widzisz....a u mnie zaraz bedą:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dooooooooooooobrysław Cioteczko! :loveu: Nie pytam się gdzie fotki, bo u mnie ich też nie znajdziesz:roll: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No to mam tylko tyle fotek jesli chodzi o 11 listopadowy długi weekend:roll: leń jestem i tyle:oops: :roll::roll::roll: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pikna ta Twoja cera :loveu:co piekne? Cera? :crazyeye: Moze córa?:razz::evil_lol: jak córa to tak potwierdzam:loveu: jak cera to nie bardzo mam do niej kilka zastrzeżeń:evil_lol: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://img252.imageshack.us/img252/6782/tnobraz269zc0.jpg - to Ty jesteś?? TY??? Jabko! Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jbk']http://img252.imageshack.us/img252/6782/tnobraz269zc0.jpg - to Ty jesteś?? TY??? Jabko!Nooooo a kto niby:roll::evil_lol: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Nooooo a kto niby:roll::evil_lol: Zwizualizowało mi się, kogo śledzę ;) Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jbk']Zwizualizowało mi się, kogo śledzę ;)Nie będe pytała jak wrażenie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 oooo Panieneczki i Kroś :loveu::loveu::multi::multi: ale Alusia już duża dziewczyna :) jeszcze troche i chłopaków zacznie Ci przedstawiać :evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: Quote
apple Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jonQuilla']oooo Panieneczki i Kroś :loveu::loveu::multi::multi: ale Alusia już duża dziewczyna :) jeszcze troche i chłopaków zacznie Ci przedstawiać :evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: cześć sisko:loveu: ty mnie nawet tymi kawalerami nie denerwuj:roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']cześć sisko:loveu: ty mnie nawet tymi kawalerami nie denerwuj:roll::evil_lol: ale ja nic nie mówiłam o kawalerach... :evil_lol::evil_lol: myśl pozytywnie :) :loveu: Quote
Recommended Posts