jonQuilla Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [FONT=Georgia]jakie piwsko :hmmmm: nie mam pojęcia o czym do mnie rozmawiasz :niewiem: :siara::siara::siara: [/FONT] Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]jakie piwsko :hmmmm: nie mam pojęcia o czym do mnie rozmawiasz :niewiem: :siara::siara::siara: [/FONT][FONT=Century Gothic]taaaaaaaaaaa:siara::siara::siara: [/FONT] Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 teqquila napisał(a):Siemanko Dzapkowa :diabloti:[FONT=Century Gothic]A co to za głos z odchłani dochodzi:crazyeye:[/FONT] Quote
teqquila Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :diabloti:czemu z odchlani przecie ja dobra duszyczka jezdem Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 teqquila napisał(a)::diabloti:czemu z odchlani przecie ja dobra duszyczka jezdem [FONT=Century Gothic]Ale jakoś rzadko spotykana:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Helo Jabłuszko, co dziś nowego? Dopiero teraz mogłam wejść do Cię i strasznie mi tęskno.... :placz: Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jbk napisał(a):Helo Jabłuszko, co dziś nowego? Dopiero teraz mogłam wejść do Cię i strasznie mi tęskno.... :placz:[FONT=Century Gothic]Nie płacz jutro sobie odbijemy;)[/FONT] Quote
basia2202 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 cześć i czołem Dżapaneczko :multi::loveu: co tam u Cia?;) Quote
apple Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 basia2202 napisał(a):cześć i czołem Dżapaneczko :multi::loveu: co tam u Cia?;) [FONT=Century Gothic]U mnie stara bida.........aparatosa nie mam bo pożyczyłam bratu........nie moge fot robić......:roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cześć Cioteczko Mua koffffffffffffffffana! :loveu: Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To poodbijajmy trochę :) Albo w lajdę zagrajmy :) Quote
apple Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko Mua koffffffffffffffffana! :loveu: [FONT=Century Gothic]No cześć cześć:loveu: jbk że w co ty chcesz grać?:crazyeye:[/FONT] Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No cześć cześć:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]jbk że w co ty chcesz grać?:crazyeye:[/FONT] Lajdy nie znasz? Hm. Już wiem! To się chyba berek inaczej nazywa :) Quote
apple Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 jbk napisał(a):Lajdy nie znasz? Hm. Już wiem! To się chyba berek inaczej nazywa :)[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaa no to mów po polsku:evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaa no to mów po polsku:evil_lol:[/FONT] U nas w szkole to była lajda ;) Jakoś mi nie przyszło do głowy, że gdzie indziej to się tak nie nazywa :) Quote
Alicja Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Arial]elo Dżapuszko :multi::multi::multi: jeszcze jutro i 4 dni luzik :multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]elo Dżapuszko :multi::multi::multi: jeszcze jutro i 4 dni luzik :multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]noooooo jeszcze tylko jutro:multi: cieszkam ogromnie:p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Georgia]przyszłam się ładnie i miło przywitać :):multi::loveu: [/FONT] Quote
basia2202 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tęskniłaś gadzinko? :cool3: a jak bardzo? :diabloti: :evil_lol: buziam :loveu: i zapraszam na fotaski do mła ;) Quote
Agniest Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dżapulko, a ja do ciebie z konkretnym pytaniem: czy szkoły w poniedziałek pracują? Bo mój Misiek oczywiście nic nie wie...... ...ale chyba mają wolne... Quote
jonQuilla Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Georgia]nie pamiętam czy wczoraj coś brałam ;) ale dzisiaj jeszcze nie :cool3::cool3: witam znów :multi::loveu::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przyszłam się ładnie i miło przywitać :):multi::loveu: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Jaka grzeczna Żonkilka......brałaś coś?:razz::diabloti:[/FONT]:evil_lol::loveu: tęskniłaś gadzinko? :cool3: a jak bardzo? :diabloti: :evil_lol: buziam :loveu: i zapraszam na fotaski do mła ;-)[FONT=Century Gothic]No ba Maupiszonku ty mój.............baaaaardzo:oops: Lecem:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Agniest napisał(a):Dżapulko, a ja do ciebie z konkretnym pytaniem: czy szkoły w poniedziałek pracują? Bo mój Misiek oczywiście nic nie wie...... ...ale chyba mają wolne... [FONT=Century Gothic]Mają wolne;)[/FONT] Cześć Jabłko :smile: [FONT=Century Gothic]a cy ty dzisiaj tak lakonicznie:crazyeye::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts