Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]trzeba sobie jakoś życie uprzyjemniać:eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]uprzyjemnij mi życie i zwolnij mnie do domu :evil_lol:

zanudzę się tutaj na śmierć i pewnie zaraz transfer mi padnie więc i na dogo nie posiedzę :roll:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]uprzyjemnij mi życie i zwolnij mnie do domu :evil_lol:

zanudzę się tutaj na śmierć i pewnie zaraz transfer mi padnie więc i na dogo nie posiedzę :roll:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zwalniam Cię:ylsuper:

A co nie macie ruchu? Nikt nie kupuje pierników:crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zwalniam Cię:ylsuper:

A co nie macie ruchu? Nikt nie kupuje pierników:crazyeye:
[/FONT]

[FONT=Georgia]dziękuje :multi:

taka pogoda w gdańsku beznadziejna wczoraj i dzisiaj że mało ludzi chodzi po mieście...
jeden klient na pół godziny :roll:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Tak dla rozrywki;)

Do knajpy wchodzi facet ze strusiem, zamawia u kelnera setę i popitkę.
- Płaci pan 5 złotych i 30 groszy - mówi kelner.
Facet sięga do kieszeni i wyjmuje dokładnie 5,30. Następnego dnia sytuacja się powtarza tylko rachunek za zamówione potrawy wynosi 17,60. Gość znowu sięga do kieszeni i daje kelnerowi odliczoną sumę.
- Jak pan to robi - pyta kelner, że zawsze wyciąga pan tyle ile wynosi rachunek?
- Aj panie - odpowiada gość, złowiłem złotą rybkę i ta przyrzekła mi spełnić dwa życzenia. Poprosiłem, żebym zawsze miał w kieszeni tyle pieniędzy, ile mi potrzeba. No, to teraz, czy kupuję Mercedesa, czy
zapałki, zawsze mam odpowiednią ilość szmalu.
- Ale super - woła kelner zachwycony. A jakie miał pan drugie życzenie?
Facet spogląda smętnie na strusia i mówi:
- Chciałem, żeby wszędzie towarzyszyła mi dupa z długimi nogami.
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Tak dla rozrywki;)

Do knajpy wchodzi facet ze strusiem, zamawia u kelnera setę i popitkę.
- Płaci pan 5 złotych i 30 groszy - mówi kelner.
Facet sięga do kieszeni i wyjmuje dokładnie 5,30. Następnego dnia sytuacja się powtarza tylko rachunek za zamówione potrawy wynosi 17,60. Gość znowu sięga do kieszeni i daje kelnerowi odliczoną sumę.
- Jak pan to robi - pyta kelner, że zawsze wyciąga pan tyle ile wynosi rachunek?
- Aj panie - odpowiada gość, złowiłem złotą rybkę i ta przyrzekła mi spełnić dwa życzenia. Poprosiłem, żebym zawsze miał w kieszeni tyle pieniędzy, ile mi potrzeba. No, to teraz, czy kupuję Mercedesa, czy
zapałki, zawsze mam odpowiednią ilość szmalu.
- Ale super - woła kelner zachwycony. A jakie miał pan drugie życzenie?
Facet spogląda smętnie na strusia i mówi:
- Chciałem, żeby wszędzie towarzyszyła mi dupa z długimi nogami.
[/FONT]

buahahaha dobre:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Jabco Ty moje ...
czy Ty chcesz żebym umarła? :roflt::roflt:

ludzie akurat wleźli do sklepu a my stoimy śmiejemy się do komputera :evil_lol:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Dla Heli i Żonkilci;)

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]To mam jeszcze cos lepszego ja po tym padłam:evil_lol:

Po dobrej imprezce wracają trzy podpite koleżanki, w pewnym momencie zachciało im się sikać a ze na ulicy był duży ruch i przechodziły obok cmentarza zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły jedna tu, druga tam i sikają nagle zrywa się wichura, burza pioruny, więc wystraszone uciekają przez cmentarz, krzaki, płot i do domów. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna:
- Znamy się już długo to powiem wam chłopaki że wydaje mi się że mnie żona zdradza! Wczoraj wieczorem wróciła do domu późno, podpita a na dodatek w podartych rajstopach.
Drugi mówi:
- Eeee, to nic moja chyba też mnie zdradza, mało że wróciła późno i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek!
Trzeci mówi:
- Panowie to wszystko nic: moja wróciła, późno, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek miała taka fioletowa szarfę na sobie: Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni!
[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']padałam......................................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
ale mi humor jabcowa poprawiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Cieszę się;):loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]

Żonkilka zaraz coś wstawię specjalnie dla ciebie;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Żona do męża:
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem - koniec tych tandetnych meczy Extraklasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
Przerywa spoglądając zdziwiona na małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam!
- Idę do apteki.
- Po co?
- Po Stoperan, bo chyba Cię posrało.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol: zniszczysz mnie Sisko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i tym miłym akcentem się chwilowo pożegnam bo neta zużyłam :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]ojej szkoda bo mam jeszcze jeden:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła, że wskoczy do studni i będzie udawała, że się topi. Jak wskakiwała trzymała się liny. Przyjechał pierwszy zięć, no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy - teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem stoi maluch z napisem - Od teściowej dla zięcia.[/FONT]
[FONT=Century Gothic] Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje, a tam polonez z napisem - Od teściowej dla zięcia.[/FONT]
[FONT=Century Gothic] Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę, na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam ferrari z napisem - Dla kochanego zięcia - teść.[/FONT]

Posted

jonQuilla [FONT=Georgia]:roflt::roflt::roflt:

dobrze że nie mam studni
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BeaC weszłam
Ci posprzatać:diabloti::diabloti::diabloti:

chcesz??
[FONT=Century Gothic]Chcę:diabloti:[/FONT]

Alicja [FONT=Arial]czuję się zagrożona w przyszłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Tobie to nie grozi ty równa babka jesteś;)[/FONT]

Posted

Dowcipy super ;) Ja będę teściową dla jakiejś synowej, to jeszcze gorzej, niż jak dla zięcia, bo się baba z drugą babą nie dogada ;P

Posted

[FONT=Century Gothic]No co ja wam poradzę że ostatnio mam kryzys organizacyjny w domu i na to dogo to tak dzisiaj tylko zerknęłam......ale poprawię się...obiecuję;)[/FONT]