jonQuilla Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Georgia]już nie będę... wybacz :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już nie będę... wybacz :eviltong: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Znaj moje chamskie serce- WYBACZAM:diabloti:[/FONT] Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja też sie cieszę że sie widzę:diabloti: tzn ciebie......że ciebie widze:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Żonkilka..................ty mi tu proszę moich zasad nie sabotować:evil_lol:[/FONT] Hehe ;) Za karę będę Cię śledzić nadal ;) Quote
Agniest Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 cześć Japuszko :multi: pewnie też masz tą czarną chmurę za oknem........ Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Agniest']cześć Japuszko :multi: pewnie też masz tą czarną chmurę za oknem........ [FONT=Century Gothic]Ano nie da się ukryć....wisi i straszy:shake:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Przyszłam pomarudzić że nie ma fot :diabloti: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']Przyszłam pomarudzić że nie ma fot :diabloti:[FONT=Century Gothic]I myślisz że to mnie zmotywuje:icon_roc:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]I myślisz że to mnie zmotywuje:icon_roc:[/FONT] Myślę, że tak ponieważ inaczej nigdy więcej tutaj nie przyjdę :diabloti: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']Myślę, że tak ponieważ inaczej nigdy więcej tutaj nie przyjdę :diabloti: [FONT=Century Gothic]No wiesz............................postaraj się bardziej:diabloti:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz............................postaraj się bardziej:diabloti:[/FONT] ejjj no jak niby ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a to, że już nie przyjdę tutaj nie działa na Ciebie? :placz: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']ejjj no jak niby ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a to, że już nie przyjdę tutaj nie działa na Ciebie? :placz: [FONT=Century Gothic]Nie specjalnie:shake: bo ja przyjde do ciebie:loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie specjalnie:shake: bo ja przyjde do ciebie:loveu:[/FONT] o Ty wredna dupo :diabloti::diabloti::diabloti: chcę Twoje nóżki :loveu: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']o Ty wredna dupo :diabloti::diabloti::diabloti: chcę Twoje nóżki :loveu: [FONT=Century Gothic]Chcieć a móc:diabloti: I dziękuję za komplement:loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chcieć a móc:diabloti: I dziękuję za komplement:loveu:[/FONT] Dawaj i nie marudź :diabloti: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Rinuś']Dawaj i nie marudź :diabloti:[FONT=Century Gothic]ja nie marudzę...........ty jesteś w tym miszczem:diabloti:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 pszylazłam:loveu:..to ja, helasek twój:razz: Jabco, ale ty masz pomysły jedyne:evil_lol: Quote
apple Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Helga&Ares']pszylazłam:loveu:..to ja, helasek twój:razz: Jabco, ale ty masz pomysły jedyne:evil_lol: [FONT=Century Gothic]Że jakie pomysły:hmmmm: o czyms nie wiem:roll: Witaj Helasku mój:loveu:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że jakie pomysły:hmmmm: o czyms nie wiem:roll: Witaj Helasku mój:loveu:[/FONT] no jak nie wiesz:razz: :evil_lol::evil_lol: lecę już;) jutro wpadne do Ciebie na foty:razz: CYA:loveu: Quote
jbk Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Cze Japco ;) Przyszłam Cię odwiedzić wieczorową porą ;) Quote
apple Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='jbk']Cze Japco ;) Przyszłam Cię odwiedzić wieczorową porą ;)[FONT=Century Gothic]Chyba srdodkowonocną:roll::evil_lol: [/FONT]No a fot jak nie było tak nie ma :shake:[FONT=Century Gothic]ano nie da sie ukryć:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Czy ktoś ma ochotę sprawić sobie boksera?:razz: Mam Kronosa na zbyciu:razz:................................no? Są jacyś chetni?:cool3: Nie? Czemu mnie to nie dziwi:roll:......................moze dlatego ze to franca cholerna jest a nie pies:mad::angryy: Dzisiaj rano mój szanowny Pan pies zjadł mi z talerza moje własne sniadanie........zabrał sobie ze stołu:angryy: jak wyszłam do kuchni.....................ubiję kiedyś słowo daję:cool1: A oto winowajca:cool1: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]MOST WANTED![/FONT] [FONT=Century Gothic] jak widać na załączonych fotach nawet sie cholera nie przejęła...............jeszcze jest zadowolony z siebie:mad::roll: nie mam siły do tego psa:mdleje:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy Jabłuszkowa aj tam malutką kanapeczkę pożarł a tu jakieś wielkie HALO ;) [/FONT] [/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]Witamy Jabłuszkowa aj tam malutką kanapeczkę pożarł a tu jakieś wielkie HALO ;) [/FONT] [FONT=Century Gothic]taaaaaaaaaa widzę że wy to byście mu na wszystko pozwoliły................ze stołu zjadł.......nie ma to tamto......kara musi być i już:cool1:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]niedobra Jabłuszkowa...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nu nu jak takie oczka można ukarać[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]on w głębi serducha wie, że źle zrobił[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale tym razem głód wygrał :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ooops P.S. zabił głoda hihi[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]niedobra Jabłuszkowa...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nu nu jak takie oczka można ukarać[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]on w głębi serducha wie, że źle zrobił[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale tym razem głód wygrał :diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ooops P.S. zabił głoda hihi[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie ma tłumaczenia................a mój głód.............?:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts