jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Działa, działa, widziałam zabawę Alusi z Kronosikiem ;) Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']Działa, działa, widziałam zabawę Alusi z Kronosikiem ;) [FONT=Century Gothic]Ufffffffff:mdleje:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Georgia]cześć Jabłuszko :multi::multi::loveu: ale się ładnie bawią jedną piłeczką :) http://img520.imageshack.us/img520/1174/tnobraz263hg8.jpg ale Kroś chyba jednak woli Twoje stopy :evil_lol::evil_lol: hmm... a co do nocnika to mam też taki z kaczuszką tylko że różowy :) i nie jest mój tylko jest u mnie w domu bo kuzynka jak przyjeżdża z córą to siedzą cały dzień więc mała musiała tu mieć swój nocnik :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila']Dzapkowa ulzylo :evil_lol:[FONT=Century Gothic]jak chorera:evil_lol:......cyba już nie bede wstawiac filmów bo za dużo z tym zachodu:cool1: nie chce mnie sie z tym babrać:roll: [/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Jabłuszko :multi::multi::loveu: ale się ładnie bawią jedną piłeczką :) http://img520.imageshack.us/img520/1174/tnobraz263hg8.jpg ale Kroś chyba jednak woli Twoje stopy :evil_lol::evil_lol: hmm... a co do nocnika to mam też taki z kaczuszką tylko że różowy :) i nie jest mój tylko jest u mnie w domu bo kuzynka jak przyjeżdża z córą to siedzą cały dzień więc mała musiała tu mieć swój nocnik :evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]Dobrze że się wytłumaczyłaś bo już myślałam że masz taki fetysz:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak chorera:evil_lol:......cyba już nie bede wstawiac filmów bo za dużo z tym zachodu:cool1: nie chce mnie sie z tym babrać:roll: [/FONT] hehe to dobrze ze ulzylo :evil_lol: a filmy nauczysz sie wstawiac Quote
jonQuilla Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Dobrze że się wytłumaczyłaś bo już myślałam że masz taki fetysz:diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]no nie nie, skądże znowu :)[/FONT] [FONT=Garamond]:multi: łyknęła ściemę [/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:widziałam nocnik ....tfu miałam napisać film :grins: ;)[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:widziałam nocnik ....tfu miałam napisać film :grins: ;-)[/FONT][FONT=Century Gothic]Ożesz ty:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]no nie nie, skądże znowu :smile:[/FONT] [FONT=Garamond]:multi: łyknęła ściemę [/FONT][FONT=Century Gothic]Żonkilowa ty goopolu:loveu:[/FONT] hehe to dobrze ze ulzylo :evil_lol: a filmy nauczysz sie wstawiac [FONT=Century Gothic]nie wiem czy mi się chce uczyć:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pamiętaj, trening czyni mistrza! Chcemy filmów! Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']Pamiętaj, trening czyni mistrza! Chcemy filmów![FONT=Century Gothic]tylko chcemy i chcemy a moze tak prosimy?:razz::diabloti::loveu: a poza tym ja już jestem miszczem miszczóf:multi: [/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tylko chcemy i chcemy a moze tak prosimy?:razz::diabloti::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]a poza tym ja już jestem miszczem miszczóf:multi:[/FONT] A tam prosimy, świnki się proszą, nie my ;)) To miszczuniu filmy daj!! Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']A tam prosimy, świnki się proszą, nie my ;)) To miszczuniu filmy daj!![FONT=Century Gothic]dam jak zrobię......teraz nie dam bo nie mam:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [FONT=Arial]Przyniosłam na kolacyjkę ciepłe kajzerki z serkiem ...zjesz :razz::razz:[/FONT] Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witam Cię Jabłuszkowa w to piękne sobotnie popołudnie znad kupy..... papierów :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hello jabłuszkowa:multi::multi::multi: 0 stron nadrobione i wiesz co przeżyłam szok, bo nawet sporo fotek widziałam:crazyeye::evil_lol::multi: Quote
jonQuilla Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Georgia]Legalny Goopek stawia się na stanowisku odwiedzającego :multi::loveu:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://img112.imageshack.us/img112/3281/tnobraz264ov8.jpg :loveu::loveu: cześć Jabuszkowa:hand: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kogo mam śledzić, jak Cię nie ma? Smutno mi teraz przez Ciebie :-( Quote
Selket Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nadrobiłam :mdleje: :mdleje: :mdleje: Głupolki z Was :grins: :grins: :grins: Quote
e.v.a Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Izabela124. napisał(a):A gdzie jabłuszkowa się podziała? mąż jej nie pozwala siedzieć na kompie :roll: bo musi mu usługiwac... wiesz kapcie podac piwo przełączyć kanał w telewizjii:roll: Quote
BeaC Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 hej ja na chwilke tak tylko bo zimno a tutaj jeszcze bardzo zimnno........poddasze pieca nadal niet o i tyle:cool1: ACHA byłabym zapomniała powiedzieć żę:diabloti::diabloti::diabloti: jedaak czasami coś ci ten teges bo FOTY dałaś:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts