apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'] a poproszę :diabloti: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'] Ołłłłłłłłłłłłłłł je :loveu::loveu::loveu::diabloti: szejk jor budi :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
apple Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'] Ołłłłłłłłłłłłłłł je :loveu::loveu::loveu::diabloti: szejk jor budi :megagrin::megagrin::megagrin: No masz po angolsku do mnie gada:cool1: Quote
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple']No masz po angolsku do mnie gada:cool1: buahahaha nie wie co to szejk :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='evaxon']buahahaha nie wie co to szejk :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: z macu takie dawają :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Rinuś'] z macu takie dawają :diabloti: macu?? macu macu?? co ty Rinuśka popitolilo cie?? macac ci sie zachcialo nas:crazyeye::crazyeye: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='evaxon']macu?? macu macu?? co ty Rinuśka popitolilo cie?? macac ci sie zachcialo nas:crazyeye::crazyeye: haha kolejna nieobeznana...jeso dziewoje gdzie Wy się chowałyście? :crazyeye: Quote
BeaC Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 cze Krosiowa a tak se wdeplam wieczorowa pora piec stary wypierniczyli mi dzisiaj moje mężczyzny dodam od razu że nie fociłam:diabloti: i nie nagrywałam równiez słownicta bo by mnie wypierdzielili z dogo i co by tu jeszcze acha pieca nadal niet zapłacony ale se urlop w sklepie zrobili:angryy::angryy::angryy: ogrzewam sie aktualnie rumem:diabloti: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Co nam ciekawego powiesz Jabłuszkowa w czwartek? Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Evaxon: wypraszam sobie......wiem co to szejk.....i mnie tu proszę nie imputować:roll: Rinusiowa: My są stare baby to nam po młodocianemu nie gadaj:evil_lol: bo ni w ząb nie kumamy:evil_lol: Beatko: O qutwa i bez ogrzewania zostalaś....ile to jeszcze potrwa? Bo wiesz zima już tuż tuż:roll: Rumem? Hmmmm to wesoło tam u was:razz::diabloti: jbk: co powiem w czwartek?:roll: Doberek w czwartek:loveu: Quote
Agniest Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 cześć Japuchowa ;) u ciebie też tak ponuro za oknem ? Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Agniest']cześć Japuchowa ;) u ciebie też tak ponuro za oknem ? Nawet nie pytaj.......jeszcze trochę i popadne w jesienną depresje:placz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'] jbk: co powiem w czwartek?:roll: Doberek w czwartek:loveu: To stanowczo za mało! Wypowiedz się fotograficznie! Za Krosiem tęsknimy! Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']To stanowczo za mało! Wypowiedz się fotograficznie! Za Krosiem tęsknimy! Ale kiedy on ostatnio tylko śpi i spi to co wam bede pokazywala ciągle te same foty:roll: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple']Ale kiedy on ostatnio tylko śpi i spi to co wam bede pokazywala ciągle te same foty:roll: Pięknie śpi, pooglądamy chętnie! A w ogóle, to Cię śledzę :bluepaw: Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Pięknie śpi, pooglądamy chętnie! A w ogóle, to Cię śledzę :bluepaw:PIEKNIE NIE PIĘKNIE......DZISIAJ NIE SFOCE BO MUSZĘ UCIEKAĆ:roll: A no własnie widzę ty sledziku:loveu: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 apple napisał(a):PIEKNIE NIE PIĘKNIE......DZISIAJ NIE SFOCE BO MUSZĘ UCIEKAĆ:roll: A no własnie widzę ty sledziku:loveu:[/font] No różne rzeczy już słyszałam, ale śledziem to mnie jeszcze nikt nie nazwał :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć Japuchowa! Mam kaszel jak gruźlik i samopoczucie do doopy :placz: Idę do lekarza... Quote
credita Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 pozdrowionka przesyłamy ;) coś trafić się nie umiemy :evil_lol: Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Jbk: Zawsze jest ten pierwszy raz:diabloti: Izauńka: A mówiłam nie lataj z gołą doopa po miescie:diabloti: Żonkilka: Witaj pierniczku:loveu: Creditka: no faktycznie coś się nam ostanio nie udaje:shake: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No to już jest szczyt, weszłam se tu tak se, a Ty Dżapko znowu byłaś tuż przed!! Ty to chyba masz zmysł szósty! Albo siódmy! Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No to już jest szczyt, weszłam se tu tak se, a Ty Dżapko znowu byłaś tuż przed!! Ty to chyba masz zmysł szósty! Albo siódmy!ja mam cale komplety zmysłów i zapasowe tez mam:diabloti::evil_lol: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple']ja mam cale komplety zmysłów i zapasowe tez mam:diabloti::evil_lol: To chyba te zapasowe działają ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']To chyba te zapasowe działają ;)No ba! mnie wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku:diabloti: Quote
Recommended Posts