Rinuś Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 O kurde :crazyeye: Jabłko Ty tego tak nie zostaw :angryy: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Rinuś']O kurde :crazyeye: Jabłko Ty tego tak nie zostaw :angryy: No zobaczę co da się w tej sprawie zrobyć......u nas we wspólnocie dzieją się jakieś dziwne rzeczy......więc zobaczymy:roll: Quote
Rinuś Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='apple']No zobaczę co da się w tej sprawie zrobyć......u nas we wspólnocie dzieją się jakieś dziwne rzeczy......więc zobaczymy:roll: dziwne rzeczy swoją drogą, ale żeby komuś w domu zawalił się sufit na głowę...:crazyeye: dobrze, że nikogo z Was nie było w tym czasie... Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Rinuś'] dziwne rzeczy swoją drogą, ale żeby komuś w domu zawalił się sufit na głowę...:crazyeye: dobrze, że nikogo z Was nie było w tym czasie...Nooooooooo powiem Ci że jak ochlonęłam i się odsprzątałam to zaczęłam myśleć trzeźwo i tak się wkurzyłam że gdybyśmy byli w domu to nie daj boże:shake: tym bardziej że dokładnie pod tym zwalonym Ala ma swój stoliczek do jedzenia przy którym bardzo często się po prostu bawi:roll: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Sisko ja się witam cieplutko... i znikam bo cholera mam dziś mało czasu :roll: buźka :loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jonQuilla']Sisko ja się witam cieplutko... i znikam bo cholera mam dziś mało czasu :roll: buźka :loveu: No patrz, znowu jestem zaraz za Tobą! Quote
BeaC Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 osz:angryy::angryy::angryy: całe szczęście że was nie było Quote
teqquila Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Siemano Dzapkowa :) to znowu ja :diabloti: DZapkowa ale to chyba i tak trza zglosic bo Ty mieszkasz ni wiem w bloku czy w wiezowcu a to moze cos ju z konstrukcja byc czy cos... ja siem nie znam znaczy mieszkam w wiezowcu co oprawda nie czesto tyz sa pekniecia ale nic sie nie sypie ... ale zycze by sie udalo :) Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Cześć Dziewczyny:loveu: witam was zbiorczo bo mnie wkurza ten brak multi:angryy: Zdziwicie się moze:roll: Bea na pewno:evil_lol: ale mam foty:diabloti: Zacznę od nieszczęsnego sufitu......na zdjęciach nie wygląda to tak źle jak w rzeczywistości nie widać jaka gruba warstwa odpadła i na zdjęciach ta dziura jest jakby mniesza....ale co tam...patrzajcie:roll: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Teraz troszke fotek z weekendu;) Ulubione miejsce do zabaw 40 letnia lipa:loveu: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Mówią że lipa ma dobra energię:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cześć Dżapko! Pikne zdjęcia! I Alutka ujeżdżająca Krosia :loveu: A co do sufitu... Jesteś we wspólnocie, czy w spółdzielni? Bo to jest zasadnicza różnica. Spółdzielnia raczej by partycypowała w kosztach remontu, ale wspólnota może się na Cię wypiąć... :shake: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dzieci wychowywane z psami wyrastają na lepszych ludzi, wiedziałaś, Jabłuszkowa? Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']O ba, ale sufit!No ba:roll: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Dżapko! Pikne zdjęcia! I Alutka ujeżdżająca Krosia :loveu: A co do sufitu... Jesteś we wspólnocie, czy w spółdzielni? Bo to jest zasadnicza różnica. Spółdzielnia raczej by partycypowała w kosztach remontu, ale wspólnota może się na Cię wypiąć... :shake:Witaj cioteczka:loveu: No niestety we wspólnocie......ale zobaczę co się da zrobić....jeszcze nie gadałam z nimi:roll: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A teraz żeby nie było że Alutka zabiera Krosiowi przestrzeń na blogu to troche Krosia śpiosia:evil_lol::loveu: DOŚĆ:diabloti: Quote
BeaC Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 śliczne jesienne zdjęcia malusiej Alusi:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Dzieci wychowywane z psami wyrastają na lepszych ludzi, wiedziałaś, Jabłuszkowa? Wiedziałam ale miło to usłyszeć raz jeszcze:loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Boże, jak on CUDNIE śpi! Pozycja nie z tej ziemi :) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witamy i Krosia podziwiamy :loveu: http://img412.imageshack.us/img412/861/tnobraz234rn2.jpg świetne zdjęcie ;) a śpi on bosko :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A co to bidajstwo taaaaaaaaaaakie poskładane??? Masz za mało miejsca na kanapie!!! :diabloti: Quote
apple Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Witamy i Krosia podziwiamy :loveu: http://img412.imageshack.us/img412/861/tnobraz234rn2.jpg świetne zdjęcie ;) a śpi on bosko :evil_lol: dziękuję w imieniu Krosia:loveu: Bea - wiedziałam że ci się spodobają:evil_lol: jbk- to juz była końcówka wcześniej było troche lepiej ale jak zaczęłam szukać aparatu to się lekko poprawił:evil_lol: Iza- nie......kanapa ogromna ale musimy go troche składać bo w przeciwnym wypadku nie ma się gdzie położyc:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Śliczne weekendowe :loveu::loveu:a Aluśka rośnie jak na drożdżach :loveu: witanko :loveu::multi: zadzwoń do Wspólnoty , bo w sumie może to jednak ich robota :razz::razz: Quote
agbar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/6267/tnobraz235bc4.jpg oooo Alunia na koniku:evil_lol: Quote
Recommended Posts