justysiek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 cesc:diabloti:dawno mnie tu nie bylo:evil_lol::multi: Quote
apple Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='justysiek']cesc:diabloti:dawno mnie tu nie bylo:evil_lol::multi:Ano dawno dawno......ale miło że jesteś;) Quote
justysiek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='apple']Ano dawno dawno......ale miło że jesteś;) :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 cześć moje Ty Jabłuszko :loveu::multi: Quote
BeaC Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 no to jest tak żadko bo żadko sobie wpadam ale jednak a tujaj bez zmian jak nie było tak nie ma:diabloti::diabloti::diabloti: zębów w doopie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czesc japcokowa ty moja japkowa królewno :loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 hej hej :multi: ooooo widzę, że Japucho na cały weekend zniknęło.....;) Pozdrowionka :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dooooooooooooooberek! Cioteczko! Wróciłaś z lasu??? Quote
Medorowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dżapuszko Dżapuszko...to Ja:B-fly::evilbat: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 MEDOROWA: Dżapuszko Dżapuszko...to Ja:B-fly: Wróciłaś na dobre czy na chwilkę?:diabloti: IZA: Dooooooooooooooberek! Cioteczko! Wróciłaś z lasu??? Wróciłam.......nazbierałam mnóstwo grzybków.......mniam:lol: Cześć cioteczko:loveu: AGNIESTKA:hej hej ooooo widzę, że Japucho na cały weekend zniknęło.....;-) Pozdrowionka :loveu:Ano pojechałam na weekend na wieś......tak było pięknie...ahhhhhh:loveu: EFFA:czesc japcokowa ty moja japkowa królewno :loveu:Czesć mój królewiczu:diabloti::loveu: BEA: no to jest tak żadko bo żadko sobie wpadam ale jednak a tujaj bez zmian jak nie było tak nie ma:diabloti: zębów w doopie:diabloti:Nie przesadzaj................:eviltong: mam foty z tego weekendu ale jeszcze ich nie zgrałam:roll: Żonkilka:cześć moje Ty Jabłuszko Witaj sisko:loveu: RINUŚ: heloł :loveu: gdzie masz foty?No jak to gdzie:cool3: W aparacie:diabloti: Witajcie wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:............przepraszam że odpowiedziałam tak a nie przez multi.....ale to prostego powodu.....NADAL NIE MA MULTI:angryy: Myślałam że jak wróce po weekendzie to już wszystko bedzie hulało a tu doopa.:cool1: U mnie w domu też doopa.......przyjechałam wczoraj do domu , wieczorem, zmęczona jak diabli ....wchodzę do domu.....a tam w przedpokoju witają mnie kawałki tynku:roll: Myśle sobie- chyba się ktoś remontuje.......no ale zaraz jak to się znalazło u mnie w przedpokoju:hmmmm:.......wchodzę dalej.......wchodzę do kuchni...i................nogi sie pode mną uginają:roll:......pół sufitu lezy na ziemi:eek::mdleje:................... Gruzu tyle że podłogi nie widać....na ścianie dziura w tynku 80-80 cm............osłabłam:mdleje:. Po chwili zastanowienia stwierdzam ze lepiej ze to się stało jak nie było nas w domu........gdyby niedaj boże spadło to na Alutkę to nawet nie chcę myśleć co by było:shake: ale i tak syf...masakra.....złosliwość losu.....i w ogóle DUPA!:placz: Quote
jbk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='apple']Wróciłaś na dobre czy na chwilkę?:diabloti: Wróciłam.......nazbierałam mnóstwo grzybków.......mniam:lol: Cześć cioteczko:loveu: Ano pojechałam na weekend na wieś......tak było pięknie...ahhhhhh:loveu: Czesć mój królewiczu:diabloti::loveu: Nie przesadzaj................:eviltong: mam foty z tego weekendu ale jeszcze ich nie zgrałam:roll: Witaj sisko:loveu: No jak to gdzie:cool3: W aparacie:diabloti: Witajcie wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:............przepraszam że odpowiedziałam tak a nie przez multi.....ale to prostego powodu.....NADAL NIE MA MULTI:angryy: Myślałam że jak wróce po weekendzie to już wszystko bedzie hulało a tu doopa.:cool1: U mnie w domu też doopa.......przyjechałam wczoraj do domu , wieczorem, zmęczona jak diabli ....wchodzę do domu.....a tam w przedpokoju witają mnie kawałki tynku:roll: Myśle sobie- chyba się ktoś remontuje.......no ale zaraz jak to się znalazło u mnie w przedpokoju:hmmmm:.......wchodzę dalej.......wchodzę do kuchni...i................nogi sie pode mną uginają:roll:......pół sufitu lezy na ziemi:eek::mdleje:................... Gruzu tyle że podłogi nie widać....na ścianie dziura w tynku 80-80 cm............osłabłam:mdleje:. Po chwili zastanowienia stwierdzam ze lepiej ze to się stało jak nie było nas w domu........gdyby niedaj boże spadło to na Alutkę to nawet nie chcę myśleć co by było:shake: ale i tak syf...masakra.....złosliwość losu.....i w ogóle DUPA!:placz: No ale jak to się stało?? Ktoś Ci poskakał piętro wyżej?? Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='jbk']No ale jak to się stało?? Ktoś Ci poskakał piętro wyżej??:niewiem: chyba się odparzyło i odpadło....skakanie wykluczam......piętro wyżej mieszka stara babcia która ledwo chodzi:roll: Dwa dni temu zauważyłam pękniecie w tym miejscu na suficie....ale pomyślałam..........pękło se:roll:.....stary budynek to się zdarza......a tu takie coś się stało.......masakra:shake: Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:eee no zaje2bista atrakcja z tym sufitem :roll: ale po mojemu to chyba cza by było do spółdzielni głosić takową zaszłość :mad: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:eee no zaje2bista atrakcja z tym sufitem :roll: ale po mojemu to chyba cza by było do spółdzielni głosić takową zaszłość :mad:Ale ja mam własnościowe mieszkanie:roll: nie wiem jak to wyglada w takim wypadku?:roll: Quote
agbar Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='apple']Ale ja mam własnościowe mieszkanie:roll: nie wiem jak to wyglada w takim wypadku?:roll: a placisz w czynszu na fundusz remonotowy?? Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='agbar']a placisz w czynszu na fundusz remonotowy?? Płace:roll: Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ooo Jabcuszko jak dobrze że Was wtedy w domku nie było:shake: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Helga&Ares']ooo Jabcuszko jak dobrze że Was wtedy w domku nie było:shake: Też tak mysle......to takie szczęście w nieszczęściu:roll: Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='apple']Płace:roll: no to wydaje się mnie ze powinni partycypować w koszta Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Alicja']no to wydaje się mnie ze powinni partycypować w koszta Myślisz? Hmmmm musze się zorientować jak to wyglada:roll: No bo w sumie na co ja płace:roll: Quote
Alicja Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='apple']Myślisz? Hmmmm musze się zorientować jak to wyglada:roll: No bo w sumie na co ja płace:roll: teraz to wszystko zależy od Regulaminu :roll: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Alicja']teraz to wszystko zależy od Regulaminu :roll:No właśnie..................wymyślają jakieś cuda...............jakieś regulaminy........ehhhhhh coś czuję ze na zapytaniu się skończy:roll: Quote
apple Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='teqquila']Witanos Dzapkowa :) cześć teqiulasta:loveu: Quote
Recommended Posts