Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no to jest tak
żadko bo żadko sobie wpadam
ale jednak
a tujaj
bez zmian
jak nie było tak nie ma:diabloti::diabloti::diabloti:

zębów w doopie:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

MEDOROWA: Dżapuszko Dżapuszko...to Ja:B-fly:
Wróciłaś na dobre czy na chwilkę?:diabloti:

IZA: Dooooooooooooooberek!

Cioteczko! Wróciłaś z lasu???
Wróciłam.......nazbierałam mnóstwo grzybków.......mniam:lol:

Cześć cioteczko:loveu:

AGNIESTKA:hej hej

ooooo widzę, że Japucho na cały weekend zniknęło.....;-)

Pozdrowionka :loveu:
Ano pojechałam na weekend na wieś......tak było pięknie...ahhhhhh:loveu:

EFFA:czesc japcokowa ty moja japkowa królewno :loveu:
Czesć mój królewiczu:diabloti::loveu:

BEA: no to jest tak
żadko bo żadko sobie wpadam
ale jednak
a tujaj
bez zmian
jak nie było tak nie ma:diabloti:

zębów w doopie:diabloti:
Nie przesadzaj................:eviltong: mam foty z tego weekendu ale jeszcze ich nie zgrałam:roll:

Żonkilka:cześć moje Ty Jabłuszko
Witaj sisko:loveu:

RINUŚ: heloł :loveu:
gdzie masz foty?
No jak to gdzie:cool3: W aparacie:diabloti:

Witajcie wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:............przepraszam że odpowiedziałam tak a nie przez multi.....ale to prostego powodu.....NADAL NIE MA MULTI:angryy:
Myślałam że jak wróce po weekendzie to już wszystko bedzie hulało a tu doopa.:cool1:

U mnie w domu też doopa.......przyjechałam wczoraj do domu , wieczorem, zmęczona jak diabli ....wchodzę do domu.....a tam w przedpokoju witają mnie kawałki tynku:roll: Myśle sobie- chyba się ktoś remontuje.......no ale zaraz jak to się znalazło u mnie w przedpokoju:hmmmm:.......wchodzę dalej.......wchodzę do kuchni...i................nogi sie pode mną uginają:roll:......pół sufitu lezy na ziemi:eek::mdleje:................... Gruzu tyle że podłogi nie widać....na ścianie dziura w tynku 80-80 cm............osłabłam:mdleje:.
Po chwili zastanowienia stwierdzam ze lepiej ze to się stało jak nie było nas w domu........gdyby niedaj boże spadło to na Alutkę to nawet nie chcę myśleć co by było:shake:

ale i tak syf...masakra.....złosliwość losu.....i w ogóle DUPA!:placz:

Posted

[quote name='apple']Wróciłaś na dobre czy na chwilkę?:diabloti:

Wróciłam.......nazbierałam mnóstwo grzybków.......mniam:lol:

Cześć cioteczko:loveu:

Ano pojechałam na weekend na wieś......tak było pięknie...ahhhhhh:loveu:

Czesć mój królewiczu:diabloti::loveu:

Nie przesadzaj................:eviltong: mam foty z tego weekendu ale jeszcze ich nie zgrałam:roll:

Witaj sisko:loveu:

No jak to gdzie:cool3: W aparacie:diabloti:

Witajcie wszystkie do koopy i każda z osobna:loveu:............przepraszam że odpowiedziałam tak a nie przez multi.....ale to prostego powodu.....NADAL NIE MA MULTI:angryy:
Myślałam że jak wróce po weekendzie to już wszystko bedzie hulało a tu doopa.:cool1:

U mnie w domu też doopa.......przyjechałam wczoraj do domu , wieczorem, zmęczona jak diabli ....wchodzę do domu.....a tam w przedpokoju witają mnie kawałki tynku:roll: Myśle sobie- chyba się ktoś remontuje.......no ale zaraz jak to się znalazło u mnie w przedpokoju:hmmmm:.......wchodzę dalej.......wchodzę do kuchni...i................nogi sie pode mną uginają:roll:......pół sufitu lezy na ziemi:eek::mdleje:................... Gruzu tyle że podłogi nie widać....na ścianie dziura w tynku 80-80 cm............osłabłam:mdleje:.
Po chwili zastanowienia stwierdzam ze lepiej ze to się stało jak nie było nas w domu........gdyby niedaj boże spadło to na Alutkę to nawet nie chcę myśleć co by było:shake:

ale i tak syf...masakra.....złosliwość losu.....i w ogóle DUPA!:placz:

No ale jak to się stało?? Ktoś Ci poskakał piętro wyżej??

Posted

[quote name='jbk']No ale jak to się stało?? Ktoś Ci poskakał piętro wyżej??:niewiem: chyba się odparzyło i odpadło....skakanie wykluczam......piętro wyżej mieszka stara babcia która ledwo chodzi:roll:

Dwa dni temu zauważyłam pękniecie w tym miejscu na suficie....ale pomyślałam..........pękło se:roll:.....stary budynek to się zdarza......a tu takie coś się stało.......masakra:shake:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:eee no zaje2bista atrakcja z tym sufitem :roll:
ale po mojemu to chyba cza by było do spółdzielni głosić takową zaszłość :mad:
Ale ja mam własnościowe mieszkanie:roll: nie wiem jak to wyglada w takim wypadku?:roll:

Posted

[quote name='apple']Ale ja mam własnościowe mieszkanie:roll: nie wiem jak to wyglada w takim wypadku?:roll:

a placisz w czynszu na fundusz remonotowy??

Posted

[quote name='Helga&Ares']ooo Jabcuszko jak dobrze że Was wtedy w domku nie było:shake:
Też tak mysle......to takie szczęście w nieszczęściu:roll:

Posted

[quote name='Alicja']no to wydaje się mnie ze powinni partycypować w koszta
Myślisz? Hmmmm musze się zorientować jak to wyglada:roll: No bo w sumie na co ja płace:roll:

Posted

[quote name='Alicja']teraz to wszystko zależy od Regulaminu :roll:No właśnie..................wymyślają jakieś cuda...............jakieś regulaminy........ehhhhhh coś czuję ze na zapytaniu się skończy:roll: