basia2202 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='apple']No pewno ze parzy Un wszystko robi.....boszz wspaniały on jest:loveu: Gadzinko ti ti ti:loveu: wszystko...? :razz: :cool3: :diabloti: a co mąż na to? :evil_lol: :eviltong: no to ja raz herbatkę poproszę - zieloną bardzo chętnie :) buziaki paskudko moja niedobra :loveu: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 przyszłam z rana na wszystko do Manuela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj Sisko Jabłuszkowa :loveu::loveu::multi: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='evaxon']przyszedłam cie odwiedzic:multi:Witaj Ewunia:loveu: [quote name='basia2202']wszystko...? :razz: :cool3: :diabloti: a co mąż na to? :evil_lol: :eviltong: kto? maż?jaki mąż?:roll: aaaaaaaaaaaaaaa mąż!!! Nie wiem....nie pytałam:evil_lol: no to ja raz herbatkę poproszę - zieloną bardzo chętnie :) buziaki paskudko moja niedobra :loveu: :diabloti: Paskuda paskudzie zawsze herbatkę zapoda:loveu: [quote name='jonQuilla']przyszłam z rana na wszystko do Manuela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj Sisko Jabłuszkowa :loveu::loveu::multi: No masz.......proszę sie obsłużyć:evil_lol: Powiem wam dzieweczki że nic a nic nie mam dzisiaj weny........nie mam w sobie ani krzty energii:shake:.....chyba jakiś wampir energetyczny mnie wyssał i nic nie zostawił......taka już wstałam......nic nie kumam:roll: Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A ze mną to się nie przywitasz?? DZIEŃ DOBRY MÓWIŁAM! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cze niekumata Cioteczko Jabłuszkowa! Może Manuel wszystko z Cię wyssał.... Quote
BeaC Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wpadłam na przywitanie i w górę kiece i dalej lece:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze niekumata Cioteczko Jabłuszkowa! Może Manuel wszystko z Cię wyssał....taaaaak ma chłopak ssanie:evil_lol: [quote name='jbk']A ze mną to się nie przywitasz?? DZIEŃ DOBRY MÓWIŁAM! :diabloti::diabloti::diabloti:Bossszz bo sie zaczaiłas za moim postem......się nie chowaj następnym razem:evil_lol: [quote name='BeaC']wpadłam na przywitanie i w górę kiece i dalej lece:diabloti::diabloti::diabloti: Boszzzz Bea ale majtkóff nie pokazuj:roll: Quote
Selket Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :lying: :lying: :lying: :lying: Miałam coś mądrego napisać....Albo się przywitać...Ale jak poczytałam to mi tylko to zostało...... :lying: :lying: :lying: :lying: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Selket']:lying: :lying: :lying: :lying: Miałam coś mądrego napisać....Albo się przywitać...Ale jak poczytałam to mi tylko to zostało...... :lying: :lying: :lying: :lying:ale że co cię tak zdziwiło:roll: Quote
Selket Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']ale że co cię tak zdziwiło:roll: hmmm.............no w sumie to nic takiego...tak mi się jakoś zrobiło:roll: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Selket']hmmm.............no w sumie to nic takiego...tak mi się jakoś zrobiło:roll: Wiemmmmmmmm.......................Manuel cię powalił:diabloti: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='evaxon']too jaaaa juz całkiem normalna:grins:Widzem po usmiechu:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Widzem po usmiechu:evil_lol: :evil_lol: ze co taki tego no uroczy:D? Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='evaxon']:evil_lol: ze co taki tego no uroczy:D?znajomo ten tego no -ynetygentny:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']znajomo ten tego no -ynetygentny:evil_lol: sie wieee8-) Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='evaxon']sie wieee8-)No przeca mówie i nie przeczę.......nie mam odwagi:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']No przeca mówie i nie przeczę.......nie mam odwagi:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu:i za to cie KM:loveu: Quote
apple Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu:i za to cie KM:loveu:Boszzz siem zafstydałam:oops: Quote
e.v.a Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Boszzz siem zafstydałam:oops: nie wstydaj sie :razz::razz::razz: Quote
BeaC Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hej Krosiowa to ja wieczorowa porą właśnie wróciliśmy z podwórka ................. bo Dyzia juz nie widać:diabloti: Quote
Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :hmmmm: dlaczemu mnie tu jeszcze nie było :roll::oops:....a wiem , bo Krosiowa była u Mła :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Selket napisał(a):Jaki Manuel????????? :mdleje: :mdleje: ten od pysznych kanapek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: siemanko zafstydkowano Japuszkowo :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts