Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Czyli tak jak u nas...............ehhhh szkoda ze nie pałają do siebie miłością....u mnie pod tym względem jest inaczej.....Ala i kronos na prawde siwietnie się bawią i spędzają razem czas.....Kronos jest bardzo cierpliwy....może to też uśpiło czujność mojej mamy............kto to wie....najwazniejsze żeby się nie powtórzyło;) Szkoda, szkoda... Buziam Was mocno! Quote
zuzolandia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ooooo co ja czytam...bidulak Alusia wycaluj cukiereczka ;-) Ale fakt winy Kronosa w tym nie ma... Niech se rodzinka gada wazne ze Wy swoje wiecie ... Buzioleee Japuszko;-) Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='zuzolandia']Ooooo co ja czytam...bidulak Alusia wycaluj cukiereczka ;-) Ale fakt winy Kronosa w tym nie ma... Niech se rodzinka gada wazne ze Wy swoje wiecie ... Buzioleee Japuszko;-)Wycałuję Alę jak tylko wrócę......:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ojej, straszne wieści:( Buziaki dla Słoneczka:loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']Ojej, straszne wieści:( Buziaki dla Słoneczka:loveu: Nieee w sumie nic sie nie stało...spoko;) dziękujemy za buziaki:loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='evaxon']machu machu tobie robie :diabloti:Nie widzę:roll:.......widzę tylko żeś się zaczerwieniła i mi zeby pokazujesz:roll: Quote
e.v.a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Nie widzę:roll:.......widzę tylko żeś się zaczerwieniła i mi zeby pokazujesz:roll: bo musisz pobudzić swoja wyobraznie:diabloti: Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='evaxon']bo musisz pobudzić swoja wyobraznie:diabloti:Pobudziałam! Więc nie machaj tak mocno bo mi wiatrem fryzurę psujesz:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Pobudziałam! Więc nie machaj tak mocno bo mi wiatrem fryzurę psujesz:diabloti: hyhyhy machu machu machu machu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='evaxon']hyhyhy machu machu machu machu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Se już czapke załozyłam co by mi nie wiało do uszuff:eviltong: Quote
e.v.a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Se już czapke załozyłam co by mi nie wiało do uszuff:eviltong: pfffff:cool1: i co myslisz ze taka cwana jestes? Quote
apple Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='evaxon']pfffff:cool1: i co myslisz ze taka cwana jestes?Ja nie mysle Ja wiem8-) Dobra lece do domku paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Ja nie mysle Ja wiem8-) Dobra lece do domku paaaaaaaaaaaaa:loveu: po co lecisz nioe lec hoo hoo wracajj nei zostawiaj mnie :placz: ooo ja mały biedny żuczek :placz:leze tak sobie na pleckach i wstac nie moge:placz: nie opuszczaj mnie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
jonQuilla Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :multi::multi: dzień dobry Jabłuszko :loveu::loveu: przyszłam Ci tu hopnąć z rana na rozbudzenie :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
BeaC Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hej jabłkowita Ala dorasta i Kronos przekazął jej ze jest wyżej od niej:cool1: musisz na nich teraz uważać i jak Ala podrośnie nauczy c ją jak postępować z psem żeby to ona nim rządziła :diabloti: miałam tak z Leja........ próbowała mi zdominować Zuzkę ale Zuzka została dokładnie poinstruowana co i jak i dała se radę z bulterierem:cool3::cool3::cool3: trzym się ciepło i nie przejmuj się komentarzami zbytnio pies to pies i trzeba z nim postępować jak z psem................ a nie człowiekiem:p Quote
jbk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witaj Japko ;) Mam nadzieję, że nie odleciałas od tego wczorajszego machania? :diabloti: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='evaxon']po co lecisz nioe lec hoo hoo wracajj nei zostawiaj mnie :placz: ooo ja mały biedny żuczek :placz:leze tak sobie na pleckach i wstac nie moge:placz: nie opuszczaj mnie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ojjjjjj mój biedny żuczku pomogem ci wstać oć oć:glaszcze: Musiałam isć do domku ile to myślisz w tej pracvy bede siedziała:roll: [quote name='jonQuilla']:multi::multi: dzień dobry Jabłuszko :loveu::loveu: przyszłam Ci tu hopnąć z rana na rozbudzenie :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Czuję się rozbudzona:loveu: [quote name='BeaC']hej jabłkowita Ala dorasta i Kronos przekazął jej ze jest wyżej od niej:cool1: musisz na nich teraz uważać i jak Ala podrośnie nauczy c ją jak postępować z psem żeby to ona nim rządziła :diabloti: miałam tak z Leja........ próbowała mi zdominować Zuzkę ale Zuzka została dokładnie poinstruowana co i jak i dała se radę z bulterierem:cool3::cool3::cool3: trzym się ciepło i nie przejmuj się komentarzami zbytnio pies to pies i trzeba z nim postępować jak z psem................ a nie człowiekiem:p Też tak myślę.........on uwaza ze był pierwszy w tym domu i jest d niej ważniejszy........ja go naucze porządku:diabloti: A jakby co to uderzam do ciebie po instrukcje..........no w końcu Zuza dała rade bulterierowi to taki boksio to mały pikuś:evil_lol: [quote name='jbk']Witaj Japko ;) Mam nadzieję, że nie odleciałas od tego wczorajszego machania? :diabloti:Nieeee pojechałam samochodem....chociaż wiało jak diabli:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa!Witaj Izunia:loveu: Quote
Alicja Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 też se tu pomacham :hand: buziaka poślę ... Quote
Selket Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cześć Jabłuszko Me po przejściach...Bidulka :glaszcze: Quote
jbk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 To ja też powieję dziś - MACH! MACH! MACH! Quote
clockwork Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dobry.... nazywam sie klockowa, mam 13 lat i... jestem uzależniona.... od WAS :loveu: :hand: jest mi z tym dobrze i nie zamierzam rzucać nałogu :cool1: Quote
apple Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Alicja']też se tu pomacham :hand: buziaka poślę ... A ja ci odmacham:hand: i całuska nie puszcze:eviltong: albo puszcze [quote name='Selket']Cześć Jabłuszko Me po przejściach...Bidulka :glaszcze:Witaj Selketko:loveu: eee tam po zajściu juz nie ma spacjalnych śladów.....teściowej też dzisiaj nie ma ....więc tysz lusss:diabloti: [quote name='jbk']To ja też powieję dziś - MACH! MACH! MACH!Oooooo masz następna mi tu wiater robi....co wy myslicie że ja tak moge w robocie w czapce siedzieć:roll: ;) [quote name='clockwork']dobry.... nazywam sie klockowa, mam 13 lat i... jestem uzależniona.... od WAS :loveu: :hand: jest mi z tym dobrze i nie zamierzam rzucać nałogu :cool1: Buhahahahahahahahah Kolckowa jo cię koffom ty wiesz:loveu: ale nie przesadzaj z tymi 13 latami bo siem posikam w majty:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cześć Japuszkowa Ma! Dopiero siem wyrobiłam... Strrrrrrrrrrrrrrrrrraszny zapie...l miałam! Quote
Recommended Posts