Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Czyli tak jak u nas...............ehhhh szkoda ze nie pałają do siebie miłością....u mnie pod tym względem jest inaczej.....Ala i kronos na prawde siwietnie się bawią i spędzają razem czas.....Kronos jest bardzo cierpliwy....może to też uśpiło czujność mojej mamy............kto to wie....najwazniejsze żeby się nie powtórzyło;)

Szkoda, szkoda...

Buziam Was mocno!

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Ooooo co ja czytam...bidulak Alusia wycaluj cukiereczka ;-)
Ale fakt winy Kronosa w tym nie ma...

Niech se rodzinka gada wazne ze Wy swoje wiecie ...

Buzioleee Japuszko;-)Wycałuję Alę jak tylko wrócę......:loveu:

Posted

[quote name='apple']Pobudziałam! Więc nie machaj tak mocno bo mi wiatrem fryzurę psujesz:diabloti:

hyhyhy
machu machu machu machu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hyhyhy
machu machu machu machu :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:
Se już czapke załozyłam co by mi nie wiało do uszuff:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Ja nie mysle Ja wiem8-)

Dobra lece do domku paaaaaaaaaaaaa:loveu:

po co lecisz nioe lec hoo hoo wracajj nei zostawiaj mnie :placz:

ooo ja mały biedny żuczek :placz:leze tak sobie na pleckach i wstac nie moge:placz: nie opuszczaj mnie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

hej jabłkowita

Ala dorasta i Kronos przekazął jej ze jest wyżej od niej:cool1:
musisz na nich teraz uważać i jak Ala podrośnie nauczy c ją jak postępować z psem
żeby to ona nim rządziła :diabloti:
miałam tak z Leja........ próbowała mi zdominować Zuzkę ale Zuzka została dokładnie poinstruowana co i jak i dała se radę z bulterierem:cool3::cool3::cool3:

trzym się ciepło i nie przejmuj się komentarzami zbytnio

pies to pies i trzeba z nim postępować jak z psem................ a nie człowiekiem:p

Posted

[quote name='evaxon']po co lecisz nioe lec hoo hoo wracajj nei zostawiaj mnie :placz:

ooo ja mały biedny żuczek :placz:leze tak sobie na pleckach i wstac nie moge:placz: nie opuszczaj mnie nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ojjjjjj mój biedny żuczku pomogem ci wstać oć oć:glaszcze: Musiałam isć do domku ile to myślisz w tej pracvy bede siedziała:roll:
[quote name='jonQuilla']:multi::multi: dzień dobry Jabłuszko :loveu::loveu:

przyszłam Ci tu hopnąć z rana na rozbudzenie :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Czuję się rozbudzona:loveu:

[quote name='BeaC']hej jabłkowita

Ala dorasta i Kronos przekazął jej ze jest wyżej od niej:cool1:
musisz na nich teraz uważać i jak Ala podrośnie nauczy c ją jak postępować z psem
żeby to ona nim rządziła :diabloti:
miałam tak z Leja........ próbowała mi zdominować Zuzkę ale Zuzka została dokładnie poinstruowana co i jak i dała se radę z bulterierem:cool3::cool3::cool3:

trzym się ciepło i nie przejmuj się komentarzami zbytnio

pies to pies i trzeba z nim postępować jak z psem................ a nie człowiekiem:p
Też tak myślę.........on uwaza ze był pierwszy w tym domu i jest d niej ważniejszy........ja go naucze porządku:diabloti:

A jakby co to uderzam do ciebie po instrukcje..........no w końcu Zuza dała rade bulterierowi to taki boksio to mały pikuś:evil_lol:

[quote name='jbk']Witaj Japko ;) Mam nadzieję, że nie odleciałas od tego wczorajszego machania? :diabloti:Nieeee pojechałam samochodem....chociaż wiało jak diabli:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa!Witaj Izunia:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']też se tu pomacham :hand: buziaka poślę ... A ja ci odmacham:hand: i całuska nie puszcze:eviltong:

albo puszcze

[quote name='Selket']Cześć Jabłuszko Me po przejściach...Bidulka :glaszcze:Witaj Selketko:loveu: eee tam po zajściu juz nie ma spacjalnych śladów.....teściowej też dzisiaj nie ma ....więc tysz lusss:diabloti:

[quote name='jbk']To ja też powieję dziś - MACH! MACH! MACH!Oooooo masz następna mi tu wiater robi....co wy myslicie że ja tak moge w robocie w czapce siedzieć:roll:

;)

[quote name='clockwork']dobry....

nazywam sie klockowa, mam 13 lat i... jestem uzależniona....

od WAS :loveu:

:hand:
jest mi z tym dobrze i nie zamierzam rzucać nałogu :cool1:

Buhahahahahahahahah Kolckowa jo cię koffom ty wiesz:loveu: ale nie przesadzaj z tymi 13 latami bo siem posikam w majty:evil_lol: