Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']jaaaaa ale Alusia słodziusia dzidziusia w tej sukienusia:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Alicja']:cool1:dlaczemu nie zjadłaś rosołku :mad:
http://lh6.ggpht.com/agnes.zuber/SNKQbBxjpWI/AAAAAAAAA5Y/nlp6T0orLUA/s576/P1012544.JPG Bo bo bo karmiłam Alę i podczas karmienia podarła mi moje jedyne rajstopy........i się wnerwiłam.....i starciłam apetyt:cool1:

[quote name='jbk']FUJ!Taaaaak zdecydowanie trafne stwierdzenie:lol:

[quote name='BeaC']czepialska
niektórzy nie lubia wszystko z talerz ajeść

widziałam jabcoka na weselu :multi::multi::multi:

e no laska

a Allus sliczna dzieweczka:loveu::loveu::loveu:
Eeeeeee tam laska:shake: A Alunia jak zawsze......cudna:loveu:

Posted

[quote name='apple']Bo bo bo karmiłam Alę i podczas karmienia podarła mi moje jedyne rajstopy........i się wnerwiłam.....i starciłam apetyt:cool1:

Taaaaak zdecydowanie trafne stwierdzenie:lol:

Eeeeeee tam laska:shake: A Alunia jak zawsze......cudna:loveu:

Ci mówią, że laska, to znaczy że laska! Nie sprzeczaj się tu! Nas jest więcej ;)

Posted

[quote name='apple']Bo bo bo karmiłam Alę i podczas karmienia podarła mi moje jedyne rajstopy........i się wnerwiłam.....i starciłam apetyt:cool1:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::turn-l::hand:

Posted

[quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu:

ja tylko na chwileczkę bo zaraz znikam na spacer także buziaaaki :loveu:
Buziaki:loveu:

[quote name='evaxon']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::turn-l::hand:Co sie tak szczerzysz:roll:

:loveu::loveu::loveu:

[quote name='zuzolandia']siemkaaaa.widzialam wesellne fotencje...gryfne te gardiny ;-)

a tych inkszych fot dali niy widza ..jeno krzyzyki...uprzedam odp mom brylee;-)

buzioleeeeeeeeeeegryfne co?:crazyeye: Bossszz ty to już na prawde jakiś grypsem gadasz:roll:

Zepsuty masz komputer i tyle......ja tam widze:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ale coś ci między zęby weszło i nie wypada sie tak chwalić:roll::diabloti:
zazdroscisz bo ty masz takie duze przerwy miedzy zebami ze wszystko przelatuje :obrazic:

Posted

[quote name='evaxon']zazdroscisz bo ty masz takie duze przerwy miedzy zebami ze wszystko przelatuje :obrazic:No nie wszystko.........udko się zatrzymie:roll:

Posted

zuzolandia napisał(a):
no jak co gryfne? przeca godom GARDINYY!!!!

slunskos frela i niy kumosz?

haaaa czyli zetoniara jestes? hihihihihihihihihihi jak mosz tako przerwy miedzy zębolami ;-)

boszz... :mdelej: dajcie jej slownik polkojezyczny

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie przesadzam bo ogrodnikiem nie jestemNo nie:mdleje:

[quote name='zuzolandia']no jak co gryfne? przeca godom GARDINYY!!!!

slunskos frela i niy kumosz?

haaaa czyli zetoniara jestes? hihihihihihihihihihi jak mosz tako przerwy miedzy zębolami ;-)Kumam.....ale nie wszystko....co to te gardiny:hmmmm: no nie znęcaj sie ino godej

[quote name='evaxon']boszz... :mdelej: dajcie jej slownik polkojezycznyHihihihihihihihihihihihihi Eff nie rozumie......hihihihi

Posted

[quote name='apple']Baaaaaaaaardzo

O odwołaj to kwaśne japko....dobrze radze

pfffffff

nieee nie odwołam kwaśniak kwiaśniak kwaśniak :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: