apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='BeaC']........... no właśnie gdzie ta kawa!!!! też się pytam:diabloti::diabloti: No własnie Żonkilowa narobiła rabanu i poszła....... Chyba muszę czynić honory Pani domu: kawa razzzz Quote
apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] dziewczęta napisałam ten post i przypomniało mi się że dzisiaj serwuję jedynie mrożoną :eviltong::eviltong: nie ma co ostygnąć ;) ewentualnie lód może się roztopić :cool3: W związku z faktem iż dorzuciłaś lodzika....wybaczam:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']No własnie Żonkilowa narobiła rabanu i poszła....... Chyba muszę czynić honory Pani domu: kawa razzzz :roll::roll: zwątpiłaś po raz kolejny we mnie :mad: [quote name='apple']W związku z faktem iż dorzuciłaś lodzika....wybaczam:loveu: o smaku jabłkowym :eviltong: kolor taki bo wiem że Bea woli krwiste :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] :roll::roll: zwątpiłaś po raz kolejny we mnie :mad: Ja ? Nieeeee:grins: o smaku jabłkowym :eviltong: kolor taki bo wiem że Bea woli krwiste :evil_lol::evil_lol: Znowu jakiś sadystyczny motyw sie przewija:roll: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']Znowu jakiś sadystyczny motyw sie przewija:roll: :crazyeye::crazyeye: bez przesady... ja dobre dziewcze jestem :diabloti: nie w głowie mi sadyzm :eviltong: Quote
apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: bez przesady... ja dobre dziewcze jestem :diabloti: nie w głowie mi sadyzm :eviltong: No nastepna co mnie chce w bambuko robić...ehhh :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='apple']No nastepna co mnie chce w bambuko robić...ehhh :evil_lol: ja Ciebie w nic nie chcę robić :) :eviltong: Quote
apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla']ja Ciebie w nic nie chcę robić :) :eviltong:No niech bedzie że ci wierze:cool1: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 o dżisys jak TU słodko :loveu: cze Dzapuszko :multi::loveu: Quote
apple Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja']o dżisys jak TU słodko :loveu: cze Dzapuszko :multi::loveu:No widzisz to zonkilowa mi tak słodzi i dogadza a potem dziwota że mam doope jak szafa trzydrzwiowa:evil_lol: A ty widziałaś jak moje dziecie myje zombale:razz:...........pewno nie bo mi te gaduły zagadały foty:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 przypominam że co złego to nie ja :oops: Quote
Iza i Avanti Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Buziaki ślę! Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 czeee Dżapankowa!! :multi: paskudko ti ti moja :loveu: to ja... gadzinka Twoja :B-fly: (tak piszę, gdybyś nie poznała... :razz:) cmokale!!:loveu: Quote
apple Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='jonQuilla']przypominam że co złego to nie ja :oops:Powiedzmy że Ci wierze:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Buziaki ślę! Muuuuuuuuuuuua!:loveu: [quote name='evaxon']czesc kochani:loveu::loveu::loveu:Cześć Effcia dawno cię nie było:multi: [quote name='basia2202']czeee Dżapankowa!! :multi: paskudko ti ti moja :loveu: to ja... gadzinka Twoja :B-fly: (tak piszę, gdybyś nie poznała... :razz:) cmokale!!:loveu: Ja? Ja miała bym, cię nie poznać....gadzinko ty moja gadzinkowata no to jest nie możliwe.......przeca ja cie wyczuwam na kilometr....takie porozumienie duchowe;) P.S. proszę z łaski swojej nie używać mojej prywatnej emoty (:B-fly:) bez mojego pozwoleństwa.....najpierw podanie i dwa zdjęcia:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 spójrz jaką fajną emotkę odkryłam .... :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: czyż nie jest wspaniała? :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='apple'] P.S. proszę z łaski swojej nie używać mojej prywatnej emoty (:B-fly:) bez mojego pozwoleństwa.....najpierw podanie i dwa zdjęcia:diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Siemanko złociutka;-) Jak zapewne wiesz impra sie nie odbyła z przyczyn ode mnie niezaleznych buuuuuuuu Niemniej jesli kolejna dojdzie do skutku to wiadomo ze JESTESCIE ZAPROSZENI ;-) buziowanko i mizianko dla PANA PSIA ;-) Quote
zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/8583/tnobraz178ao9.jpg co sie za mlodu nauczy na starosc i tak sie nie przyda ;-) hihihihihihih Quote
basia2202 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='apple'] Ja? Ja miała bym, cię nie poznać....gadzinko ty moja gadzinkowata no to jest nie możliwe.......przeca ja cie wyczuwam na kilometr....takie porozumienie duchowe;) o jaaaa... ale teraz mi się miiło zrobiło... P.S. proszę z łaski swojej nie używać mojej prywatnej emoty (:B-fly:) bez mojego pozwoleństwa.....najpierw podanie i dwa zdjęcia:diabloti: jaka ona Twoja kobieeetooo... :razz: :cool3: przeca to emota Medorowej, skromnej, siejącej piękno dobro itp. :diabloti: no i sem tą emotę od niej ukradła :evil_lol: :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a tam głupoty gadacie... :B-fly::B-fly::B-fly: .........................................................:B-fly: .........................................................:B-fly: :B-fly:............................:B-fly: ...............:B-fly::B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Doberek Jabłuszko! Ależ u Ciebie kwieciście! :-) Quote
apple Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='jonQuilla']spójrz jaką fajną emotkę odkryłam .... :B-fly::B-fly::B-fly: czyż nie jest wspaniała? :evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Toż to nadużycie:mad: [quote name='evaxon']:B-fly::B-fly: :eviltong: O ty! Nie machaj tak tym jezorkiem bo jeszcze pomysle że to twoja ulubiona emota:diabloti: [quote name='zuzolandia']Siemanko złociutka;-) Jak zapewne wiesz impra sie nie odbyła z przyczyn ode mnie niezaleznych buuuuuuuu Niemniej jesli kolejna dojdzie do skutku to wiadomo ze JESTESCIE ZAPROSZENI ;-) buziowanko i mizianko dla PANA PSIA ;-)No niestety doszły mnie słuchy........strasznie mi przykro....ale tak po prawdzie i tak chyba bym nie wpadła bo miałam w sobote nieprzewidziana sytuację:cool1: Ale na następną się piszę:loveu: [quote name='basia2202']jaka ona Twoja kobieeetooo... :razz: :cool3: przeca to emota Medorowej, skromnej, siejącej piękno dobro itp. :diabloti: no i sem tą emotę od niej ukradła :evil_lol: :eviltong: Eeeee tam Medorowej, ona już sie postarzała, już jej nie używa - teraz JA:B-fly: przejęłam pałeczkę:diabloti: Quote
apple Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='jonQuilla']a tam głupoty gadacie... :B-fly::B-fly::B-fly: .........................................................:B-fly: .........................................................:B-fly: :B-fly:............................:B-fly: ...............:B-fly::B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly::B-fly::B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: :B-fly:.............................:B-fly: Ojjjj Żonkilkowa..........stapasz po kruchym lodzie:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Doberek Jabłuszko! Ależ u Ciebie kwieciście! No strasznie ale będa bulić za nadużywanie mojej emoty stawka za jedno nielegalne użycie jest znaczaca:diabloti: Witaj Cioteczko:loveu: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua ja dzisiaj wracam do pracy, dwa miesiace wakacji dobiegły końca:placz::placz::placz:- czarna rozpacz:placz: Quote
BeaC Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jabłkowita!!!!! słyszałam ześ do praaaacy wróciła:diabloti: kocham być wredną:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts