apple Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Medorowa']Tak skromnie, ale jak najbardziej szczerze NAJLEPSZEGO;):Rose:podziękował:loveu: [quote name='jonQuilla'] jak? hmmm.... :hmmmm: mocno mnie utulisz? :oops: ...............:calus: Quote
BeaC Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='apple'] Hahahahahhahahahaha bo ty nie masz takiego małego szkutnika przed którym twój pies chciałby się ukryć:evil_lol: jak nie jak tak mój szkodnik grożniejszy........... bo gryzie i nie da się go oderwać od ofiary:diabloti: śniło mi się dziś nad ranem leciała anioł:diabloti::diabloti::diabloti: z białym wianem i przynosi mi nowiny że dziś Dżapki urodziny żyj nam Dżapko dłuuuuuuuuuuuuuugie lata niech ci anioł:diabloti::diabloti::diabloti: wieniec splata a w tym wieńcu same różę żyj nam Dzapko jak najdłużej:multi::multi::multi: Quote
mar....ka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Jabłuszkowa czyzbym trafiła na imprezkę, nie mów że masz urodzinki (przyznam się do swoich w dniu dzisiajszych również, urodzinki ma też dzisiaj kasia od Gastona)???? [SIZE="5"]W każdym razie sto lat, sto lat!!!! Quote
credita Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ooooo wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń i kasiory zdrówka i pociechy z super córuni no i dużo miłości małżeńskiej i jeszce raz naj naj naj :new-bday::BIG::tort::Rose: Quote
apple Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='sota36']A na druga nozke???? Sto lat! to lat!!!! Teeee a nie leżysz już pos stołem co?:diabloti: [quote name='BeaC']jak nie jak tak mój szkodnik grożniejszy........... bo gryzie i nie da się go oderwać od ofiary:diabloti: śniło mi się dziś nad ranem leciała anioł:diabloti::diabloti::diabloti: z białym wianem i przynosi mi nowiny że dziś Dżapki urodziny żyj nam Dżapko dłuuuuuuuuuuuuuugie lata niech ci anioł:diabloti::diabloti::diabloti: wieniec splata a w tym wieńcu same różę żyj nam Dzapko jak najdłużej:multi::multi::multi: Dziękuję Ci bardzo:loveu: Bea ja nie wiedziałam że ty taka poetka:diabloti: [quote name='majoka']Jabłuszkowa czyzbym trafiła na imprezkę, nie mów że masz urodzinki (przyznam się do swoich w dniu dzisiajszych również, urodzinki ma też dzisiaj kasia od Gastona)???? W każdym razie sto lat, sto lat!!!!No coś ty:crazyeye: a ja taką gafę popełniłam i ci życzen nie złozyłam:splat:.........nie widziałam................. Mariola- Sto Lat!:multi: [quote name='credita']ooooo wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń i kasiory zdrówka i pociechy z super córuni no i dużo miłości małżeńskiej i jeszce raz naj naj naj :new-bday::BIG::tort::Rose:Creditko serdecznie dziękuję kochana:loveu: Quote
apple Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja']:p...ooooo Dżapko :loveu: wstało ;)Nooooo:roll: Quote
jonQuilla Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Siska coś niemrawą ma minę... czyżbyś kochana Ty moja za bardzo zabalowała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witajcie :loveu::multi: Quote
mar....ka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 witaj jabłuszkowa, a ile to latek jesli można zapytac:))))??? Quote
apple Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='jonQuilla']Siska coś niemrawą ma minę... czyżbyś kochana Ty moja za bardzo zabalowała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witajcie :loveu::multi: No trochę:roll: I nie skacz tak głośno:roll: [quote name='majoka']witaj jabłuszkowa, a ile to latek jesli można zapytac:))))???A ja jeszcze młode Japko jestem:evil_lol:, jeszcze nie spadłam z jabłonki......całe 26:grins: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jabłuszkowa! A gdzie Ty? Zapiłaś??? Szukamy Cię... Quote
apple Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkowa! A gdzie Ty? Zapiłaś??? Szukamy Cię... Kto mnie szuka :crazyeye:przeca ja tu od 9 siedze:roll:......oj chyba ktoś inny zapił:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: to ja:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='BeaC']:diabloti::diabloti::diabloti: to ja:diabloti::diabloti::diabloti: Widze.................oż mnie oślepiły te białe zęby:cool1: Quote
apple Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Alicja']przyniosłam Ci coś :razz::razz: :hand:Błogosławię ci.............niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi:loveu: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Widze.................oż mnie oślepiły te białe zęby:cool1: piękne prawda?? nie ma to jak gebis:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ojjjj...Sisko nie wiedziałam że główka aż tak bolała że Ci aż moje hopsy przeszkadzały :calus: kawki dwie na wzmocnienie :loveu: Quote
e.v.a Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ooooo ktos chyba ma kaca:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
credita Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no jabłuszkowa kuruj się ;) PS czym się strułaś tym się lecz :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 26 LETNIE JABŁUSZKOO!!!!!! ZYCZE CI WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSIEJSZEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! I DYNDAJ SOBIE NA TEJ GAŁĄZCE 100 DLUGICH LATEK W PELNYM SOCZYSTYM ZDROWIU!!!!! KCM!!!!! Quote
apple Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='jonQuilla']ojjjj...Sisko nie wiedziałam że główka aż tak bolała że Ci aż moje hopsy przeszkadzały :calus: kawki dwie na wzmocnienie :loveu: Sisko dziękuję......od samego patrzenia na te twoje kawy to ja sie wzmacniam:evil_lol: [quote name='evaxon']ooooo ktos chyba ma kaca:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:A ktoś bedzie miał następnym razem jak sie tak bedzie śmiał z niedoli innych:diabloti::loveu: [quote name='credita']no jabłuszkowa kuruj się ;) PS czym się strułaś tym się lecz :evil_lol:No co ty:crazyeye: Bleeeeeeeee:shake: [quote name='zuzolandia'] 26 LETNIE JABŁUSZKOO!!!!!! ZYCZE CI WSZYSTKIEGO CO W ZYCIU NAJLEPSIEJSZEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! I DYNDAJ SOBIE NA TEJ GAŁĄZCE 100 DLUGICH LATEK W PELNYM SOCZYSTYM ZDROWIU!!!!! KCM!!!!! Dziękuję Ci bardzo kochana:loveu:, ale obawiam sie ze przy moim apetycie niedługo ta gałązka strzeli:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dzień dobry Jabłuszkowa! :-) :loveu: Quote
apple Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry Jabłuszkowa! :-) :loveu:Dobry Den Izuś:loveu: Quote
Recommended Posts