jonQuilla Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple']jesssooooooo:eek: Żonkilowa zamordowała Japko:placz: dwa :oops: ooo Kroś :loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/7524/tnobraz266uy1.jpg wąchał wąchał dmuchawca i coś go w nosie zakręciło :eviltong: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='jonQuilla'] dwa :oops: No własnie: DWA!:placz: ooo Kroś :loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/7524/tnobraz266uy1.jpg wąchał wąchał dmuchawca i coś go w nosie zakręciło :eviltong: No pewnie ze Kroś co się tak dziwujesz:roll: Nie rozumiem:cool1::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='apple']jesssooooooo:eek: Żonkilowa zamordowała Japko:placz: he:diabloti: he:diabloti::diabloti: he:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam ze jednak masz psa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='BeaC']he:diabloti: he:diabloti::diabloti: he:diabloti::diabloti::diabloti: widziałam ze jednak masz psa:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nie bądź złośliwa:diabloti: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd masz psa :hmmmm: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko... Hejka koffana:loveu: Głowa do góry;) [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd masz psa :hmmmm: Znalazłam za szafą:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jaaaa cieeeee pies:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::loveu: cze japko:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cze zlociutka.... impra 23 sierpnia ...czuj sie zaproszona hihihi....jak zechcesz zagodac krawaciarzy na amen to dej znac na pewu podom Ci adresa do mła ;-) hihiihihihiih a tak wogole to caluski przesylam dla KRÓLEWNY i PANA PSA ;-) Quote
teqquila Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Siemanko Dzapkowa :diabloti:przyszla ja do Ciebie :eviltong: Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='evaxon']jaaaa cieeeee pies:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::loveu: cze japko:loveu:No coś ty:diabloti: cześć Ewww:multi: [quote name='zuzolandia']Cze zlociutka.... impra 23 sierpnia ...czuj sie zaproszona hihihi....jak zechcesz zagodac krawaciarzy na amen to dej znac na pewu podom Ci adresa do mła ;-) hihiihihihiih a tak wogole to caluski przesylam dla KRÓLEWNY i PANA PSA ;-)Czuję się zaproszona.....bede:diabloti:....po dokładne informacje klikne na gg;) Muuuuuua!:loveu: [quote name='teqquila']Siemanko Dzapkowa :diabloti:przyszla ja do Ciebie :eviltong:Siemanko ciągle pracująca:multi: Quote
BeaC Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 .................szukałam za szafą:cool1: nawet za dwoma:cool1: u Zuzki tez szukałam:cool1: i nie znalazłam żadnego psa:placz::placz::placz: jak ty to robisz że ty znajdujesz a ja nie???:diabloti::diabloti::diabloti: witka Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='BeaC'].................szukałam za szafą:cool1: nawet za dwoma:cool1: u Zuzki tez szukałam:cool1: i nie znalazłam żadnego psa:placz::placz::placz: jak ty to robisz że ty znajdujesz a ja nie???:diabloti::diabloti::diabloti: witka Hahahahahhahahahaha bo ty nie masz takiego małego szkutnika przed którym twój pies chciałby się ukryć:evil_lol: Witaj Beatko:loveu:.......kaffkę?:razz: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 to ja Jabłuszkowa Ty moja :loveu: wiesz trochę mam wyrzuty sumienia że zarżnęłam wczoraj te dwa jabłuszka dlatego dzisiaj postanowiłam je tylko zmiażdżyć i zrobić z nich pyszny soczek :loveu::loveu: Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='jonQuilla']to ja Jabłuszkowa Ty moja :loveu: wiesz trochę mam wyrzuty sumienia że zarżnęłam wczoraj te dwa jabłuszka dlatego dzisiaj postanowiłam je tylko zmiażdżyć i zrobić z nich pyszny soczek :loveu::loveu: Dziękuję....ale nie wiem czy powinnam się cieszyć:roll:......."biedne jabłuszka.....kto mi je zwróci :placz:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Dziękuję....ale nie wiem czy powinnam się cieszyć:roll:......."biedne jabłuszka.....kto mi je zwróci :placz:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiedziałabym coś...ale nie chcę być niesmaczna :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='jonQuilla']powiedziałabym coś...ale nie chcę być niesmaczna :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie krępuj sie......szkoda sznurka:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Nie krępuj sie......szkoda sznurka:diabloti: już mi wypadło z głowy :evil_lol: Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='jonQuilla']już mi wypadło z głowy :evil_lol: Masz na kłopoty z koncentracją:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Dziękuję....ale nie wiem czy powinnam się cieszyć:roll:......."biedne jabłuszka.....kto mi je zwróci :placz:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na mnie nie licz ...nie lubiam ZWRACAĆ :roll: cze Dżapuszko :multi::loveu: slyszałam że będziesz u Rudej :razz::razz:....muszę dziś przeprowadzić z Klocusiową poważną rozmowę czy mogę na nią liczyć w kwestii transporta :roll: Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja']na mnie nie licz ...nie lubiam ZWRACAĆ :roll: cze Dżapuszko :multi::loveu: slyszałam że będziesz u Rudej :razz::razz:....muszę dziś przeprowadzić z Klocusiową poważną rozmowę czy mogę na nią liczyć w kwestii transporta :roll:Witaj Alu:loveu:....... jesli Klockowa nie da rady to moze ja po Ciebie wpadne i pojedziemy razem.......aaaaaa zabieracie TZ-ów bo mój się strasznie pcha:roll: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Cześć Jabłuszkowa Cioteczko! Pyt. natury technicznej: gdzie kupiłaś Alutce "wodne" pampersy? Quote
apple Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa Cioteczko! Pyt. natury technicznej: gdzie kupiłaś Alutce "wodne" pampersy?W realu.........w dziale z pieluchami...to sa takie małe opakowania I weź największy rozmiar......ten największy był na Alutkę w sam raz:roll: Quote
jonQuilla Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']Masz na kłopoty z koncentracją:evil_lol: dziękuje... to jest mi potrzebne :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='apple']W realu.........w dziale z pieluchami...to sa takie małe opakowania I weź największy rozmiar......ten największy był na Alutkę w sam raz:roll: No taaaaaaaaaa... Bo one obie mają siakieś takie wielkie doopalonki! Quote
Recommended Posts