clockwork Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='apple'] Buhahahahahahahahahaha no też jest to jakaś metoda:evil_lol: Tylko co ty zrobisz jak przyjdzie do płacenia:razz::evil_lol:.......Wiem przygrasz bankomat i wyciągniesz tabliczkę : Brak dostępnych środków:evil_lol: zapewne.. tymbardziej że kasiury na koncie nie mam bo niby kto miałby mi ją wpłacać ... karte do bankomatu mam niezaktywowaną od dnia kiedy mi przysłali czyli jakiś rok temu- bo to cza aktywować przy pierwszej wypłacie :niewiem: :roll::oops: dam mu w zamian suczydło z tymczasu :grins: mają swoich 7 to i ją chętnie przygarną.... bedzie rodzić, oni będą sprzedawać jak swoje szczeniory :roll::multi::multi: zarobi na moją naprawe :loveu::loveu: :diabloti: Quote
Cheritka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='jonQuilla']witam cieplutko Sisko :multi::multi::loveu: przyniosłam coś dobrego na poniedziałkowy poranek :loveu: To ja do tego biorę jagodziankę i super kawusię i poniedziałek rozpoczęty. Quote
e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cze jabcokowa rodzinko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ty.... dżapanka... Ty to piesa w tapczanie ukrywasz? :cool3: :eviltong: poka no jego pycha :cool3: ściskamy Cię gadzino, bo Cię koffamy :loveu: i do zo...!! niebawem :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Cheritka']To ja do tego biorę jagodziankę i super kawusię i poniedziałek rozpoczęty. tu podają tylko kawę i coś z jabłkiem coby Jabłkowa nie myślała że gardzimy wyrobami jej pochodzenia :eviltong: dzień dobry :multi::loveu: ciasto jabłkowe ;) częstujcie się ... idę sprzątnąć w kuchni bo kurde nabrudziłam przy robieniu tego ciasta ;) :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ........cze przyszłam na kaff kwiatkowego ciasta nie spróbuje bo nie lubię ciast:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko! A ty kajś była jak cię nie było:diabloti: [quote name='clockwork']zapewne.. tymbardziej że kasiury na koncie nie mam bo niby kto miałby mi ją wpłacać ... karte do bankomatu mam niezaktywowaną od dnia kiedy mi przysłali czyli jakiś rok temu- bo to cza aktywować przy pierwszej wypłacie :niewiem: :roll::oops: dam mu w zamian suczydło z tymczasu :grins: mają swoich 7 to i ją chętnie przygarną.... bedzie rodzić, oni będą sprzedawać jak swoje szczeniory :roll::multi: zarobi na moją naprawe :loveu: :diabloti:Klocusiowa ty to masz fantazję...nie ma totamto:evil_lol: [quote name='Cheritka']To ja do tego biorę jagodziankę i super kawusię i poniedziałek rozpoczęty.Ochh witamy dawno cię u nas nie było:multi: [quote name='Medorowa']Cze Jabuszkowa:multi:CZeeee studentko:loveu: [quote name='evaxon']cze jabcokowa rodzinko :loveu:Efff wróciłaś:multi: [quote name='basia2202']Ty.... dżapanka... Ty to piesa w tapczanie ukrywasz? :cool3: poka no jego pycha :cool3: ściskamy Cię gadzino, bo Cię koffamy :loveu: i do zo...!! niebawem :loveu: Cześć Gadzinko ty moja ti ti ti.......... Nigdzie go nie chowam...on sam się chowa....powiedział że za mało mu płacę za ten modeling i się obraził:evil_lol: Taaaa już niebawem:diabloti: [quote name='jonQuilla']tu podają tylko kawę i coś z jabłkiem coby Jabłkowa nie myślała że gardzimy wyrobami jej pochodzenia :eviltong: dzień dobry :loveu: ciasto jabłkowe ;) częstujcie się ... idę sprzątnąć w kuchni bo kurde nabrudziłam przy robieniu tego ciasta ;) :evil_lol: Qurcze isko ja wiedziałam ze ty jestes wszechstronnie uzdolniona ale żeby az tak:crazyeye: Dziękuję:loveu: To ja ci pomogę w tym sprzątaniu Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='BeaC']........cze przyszłam na kaff kwiatkowego ciasta nie spróbuje bo nie lubię ciast:diabloti::diabloti:Cześć beatko kawcie już serwuje A ciasta nie jedz.....bedzie więcej dla mnie:diabloti: A co do twojej symapatii do ciast to ja wiem ze z ciast to ty najbardziej lubisz...................schabowy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Beatko to napisz co lubisz a jutro zaserwuje z rana :eviltong::eviltong: dziękuje kochana że pomogłaś mi sprzątać :) :multi::multi::loveu: Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']Beatko to napisz co lubisz a jutro zaserwuje z rana :eviltong::eviltong: dziękuje kochana że pomogłaś mi sprzątać :) :multi::multi::loveu: Ona lubi wszystko co krwiste:diabloti: No pzreca wiesz że ja janioł w ludzkiej skórze jestem:saint1: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='apple']Ona lubi wszystko co krwiste:diabloti: No pzreca wiesz że ja janioł w ludzkiej skórze jestem:saint1: hyh...no oka oka... wiem że janioł z Ciebie janieli ;) to jutro przygotuję jabłko na krwisto :cool3::cool3::diabloti: Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] hyh...no oka oka... wiem że janioł z Ciebie janieli ;) to jutro przygotuję jabłko na krwisto :cool3::cool3::diabloti:Tzn mam jutro nie wchodzić na Dogo tak? Szykujesz na mnie zamach:razz: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='apple']Tzn mam jutro nie wchodzić na Dogo tak? Szykujesz na mnie zamach:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz mnie za aż tak podłą babe? ;) Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz mnie za aż tak podłą babe? ;) Podłą nie ale zdeterminowaną tak:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='apple']Podłą nie ale zdeterminowaną tak:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: tak czy siak... o swoje życie nie musisz się obawiać ;) bo co ja bym olera bez Ciebie poczęła? ;) pewnie gdyby nie Ty to nosiłabym nadal buty na rzepy i jadła zupę widelcem :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: tak czy siak... o swoje życie nie musisz się obawiać ;) bo co ja bym olera bez Ciebie poczęła? ;) pewnie gdyby nie Ty to nosiłabym nadal buty na rzepy i jadła zupę widelcem :eviltong::eviltong: Ulgło mi:roll: A co do twojej edukacji i drogi życiowej to w zupełności się z tobą zgadzam.......zginęła byś beze mnie marnie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='apple']Ulgło mi:roll: cieszę się :multi: A co do twojej edukacji i drogi życiowej to w zupełności się z tobą zgadzam.......zginęła byś beze mnie marnie:evil_lol: :evil_lol: zawsze mnie interesowało jak się zginuje marnie Quote
BeaC Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jonQuilla']Beatko to napisz co lubisz a jutro zaserwuje z rana :eviltong::eviltong: wszystko co nie jest słodkie może być schabowy ale ale przeczytałam ze miało być jakieś obiecane na krwisto??? i co??/ nic:cool1: witaj jabłkowita kobito:multi::multi: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 zjadłabym ......szarlotkę :grins: cze Dżapko :multi::loveu: ...wstałabyś już cooooooooooooooo:razz::razz: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='evaxon']czeeee:multi:wpadłąm na kaffO tej porze to mleczko a nie kaff:evil_lol: [quote name='BeaC']wszystko co nie jest słodkie może być schabowy ale ale przeczytałam ze miało być jakieś obiecane na krwisto??? i co??/ nic:cool1: witaj jabłkowita kobito:multi::multi: Witaj Beatko:multi:.....no właśnie Zonkilkowa naobiecywała i co? Ni ma jej........ehhhh poczekamy jeszcze chwile jak nie wpadnie to ja ci zaserwuje;) [quote name='Alicja']zjadłabym ......szarlotkę :grins: cze Dżapko :multi::loveu: ...wstałabyś już cooooooooooooooo:razz::razz: Szarlotek chwilowo brak:grins: No wstałam ..........ale z trudem......ktoś mi zgasił słonko:placz: Witaj Alu:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ej Kobitki... zwątpiłyście we mnie :roll::roll: a ja po prostu z rana musiałam znów jechać do głównego... ale już wróciłam i tak jak obiecałam ;) Jabłko na Krwisto :eviltong::eviltong: wersja 1. wersja 2. smacznego :multi::multi: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 jesssooooooo:eek: Żonkilowa zamordowała Japko:placz: Quote
apple Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Ktoś sie upominał więc znalazłam pare:cool1: Quote
Recommended Posts