jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 cześć :multi::multi::loveu: przyszłam z nadzieją że dzisiaj mnie nie zignorujesz :evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: hop hop hop :) Quote
apple Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='clockwork']wpadło japko do fartuszka...... :roll: :evil_lol: czy jakoś tak eeeeeeee zabij mnie nie pamiętam jak dalej szło:evil_lol: A co ciebie tak na spiewanie wzięło....rządową naprawiłaś czy cóś:cool3: [quote name='Selket']Eeee co Ty:cool1: Wal śmiało Dżapko:evil_lol:Lepiej nie......nie chcę się do końca załamać:roll: [quote name='Alicja'].......:hmmmm: wpadła gruszka do fartuszka:roll: .....potem wpadły 2 jabuszka :p...a sliweczka wpaść nie ściała :roll:....no bo była niedojrzała :oops: :hand: No i widać kto tu w temacie:lol: Spiewaj Alu nie krępuj sie:loveu: [quote name='Alicja']WStawaj już nooooooo..................Wstałam..................oka spuchniete.................kawyyyyyyyyyyy!:roll: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: przyszłam z nadzieją że dzisiaj mnie nie zignorujesz :evil_lol::evil_lol: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: hop hop hop :) A kiedy ja cię zignorowałam Kwiatuszku:crazyeye: Wstydziła byś się takie goopie goopoty opowiadać:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wdepłam :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: bo tyś wdepła a ja doszłam po śladach:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='BeaC']wdepłam :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: bo tyś wdepła a ja doszłam po śladach:diabloti::diabloti::diabloti:W co:crazyeye: ..............Bea znów nie posprzątałas galerii:shake::diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wczoraj o 10:37 :eviltong::eviltong: lecę...zaglądnę tu później... buziaaaaa :loveu::loveu: Quote
apple Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko- Kloteczko!Hejka ciotka:loveu: [quote name='jonQuilla']wczoraj o 10:37 :eviltong::eviltong: lecę...zaglądnę tu później... buziaaaaa :loveu::loveu: Boszzz jaka dokładna...myslał by kto:diabloti: Quote
apple Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu:...poka oki :roll:Oki? A po co?:roll: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu::loveu:Hejka demoralizatorko:loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Hej japkowa, a do nas to juz całkiem nie zaglądasz:mad: Quote
clockwork Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='apple']eeeeeeee zabij mnie nie pamiętam jak dalej szło:evil_lol: A co ciebie tak na spiewanie wzięło....rządową naprawiłaś czy cóś:cool3: nie naprawiła sie ... a wesoło mi bo jeszcze nie dostałam rachunku za rządową :grins: Quote
apple Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Rybka_39']Hej japkowa, a do nas to juz całkiem nie zaglądasz:mad::modla::modla::modla: [quote name='credita']witam promyczka ;)Ojjjj witam zaginioną....JAk tam Oskarek?:loveu: [quote name='clockwork'] nie naprawiła sie ... a wesoło mi bo jeszcze nie dostałam rachunku za rządową :grins: Jeszcze nie dostałas rachunku:crazyeye: a ja myślałam że złe wieści rozchodzą się najszybciej:diabloti:;) Quote
BeaC Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jak ja cię kocham że Cię nie było nie muszę NIC nadrabiać bewnie Cię dopadł kac morderca i nie chciał wypuścić???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='BeaC']jak ja cię kocham że Cię nie było nie muszę NIC nadrabiać bewnie Cię dopadł kac morderca i nie chciał wypuścić???:diabloti::diabloti::diabloti: Ale ty jesteś wredota:diabloti:.....no ładnie taka z ciebie koleżanka:crazyeye: Kaca mi życzysz:crazyeye:.........a ja nie miałam O!:eviltong: Quote
teqquila Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Siemanko robaku ja tyz juz wrocilam i nadrabiam :diabloti: Quote
apple Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='teqquila']Siemanko robaku ja tyz juz wrocilam i nadrabiam :diabloti: No nareszcie szlajaczko jedna:loveu: Quote
teqquila Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jaka szlajeczko przecie ja nawet na wakacjach pracuje :diabloti: Quote
clockwork Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='apple'] Jeszcze nie dostałas rachunku:crazyeye: a ja myślałam że złe wieści rozchodzą się najszybciej:diabloti:;) aaa bo Pan mi chciał powiedzieć w rozmowie telefonicznej ... ale sie rozłączyłam szybciutko po słowach "kosztować panią to będzie..."pi pi pi pi :diabloti:;) Ello Japko :multi: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 witam cieplutko Sisko :multi::multi::loveu: przyniosłam coś dobrego na poniedziałkowy poranek :loveu: Quote
apple Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='teqquila']jaka szlajeczko przecie ja nawet na wakacjach pracuje :diabloti:sratatata:evil_lol: [quote name='clockwork']aaa bo Pan mi chciał powiedzieć w rozmowie telefonicznej ... ale sie rozłączyłam szybciutko po słowach "kosztować panią to będzie..."pi pi pi pi :diabloti:;) Ello Japko :multi: Buhahahahahahahahahaha no też jest to jakaś metoda:evil_lol: Tylko co ty zrobisz jak przyjdzie do płacenia:razz::evil_lol:.......Wiem przygrasz bankomat i wyciągniesz tabliczkę : Brak dostępnych środków:evil_lol: [quote name='jonQuilla']witam cieplutko Sisko :multi::multi::loveu: przyniosłam coś dobrego na poniedziałkowy poranek :loveu: http://www.bsattler.com/blog/wp-content/uploads/2007/05/coffee-art.jpg Ojjj sisko.....mniamniuśna dzięki:loveu: [quote name='Alicja']to ja .........................Wiem........poznałam cię po tych różkach:diabloti: Quote
Recommended Posts