Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']wpadło japko do fartuszka...... :roll:

:evil_lol:
czy jakoś tak
eeeeeeee zabij mnie nie pamiętam jak dalej szło:evil_lol: A co ciebie tak na spiewanie wzięło....rządową naprawiłaś czy cóś:cool3:

[quote name='Selket']Eeee co Ty:cool1: Wal śmiało Dżapko:evil_lol:Lepiej nie......nie chcę się do końca załamać:roll:

[quote name='Alicja'].......:hmmmm: wpadła gruszka do fartuszka:roll: .....potem wpadły 2 jabuszka :p...a sliweczka wpaść nie ściała :roll:....no bo była niedojrzała :oops:

:hand:
No i widać kto tu w temacie:lol: Spiewaj Alu nie krępuj sie:loveu:

[quote name='Alicja']WStawaj już nooooooo..................Wstałam..................oka spuchniete.................kawyyyyyyyyyyy!:roll:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu:

przyszłam z nadzieją że dzisiaj mnie nie zignorujesz :evil_lol::evil_lol:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: hop hop hop :)

A kiedy ja cię zignorowałam Kwiatuszku:crazyeye: Wstydziła byś się takie goopie goopoty opowiadać:evil_lol:

Posted

wdepłam
:bluepaw:

bo tyś wdepła a ja doszłam po śladach:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']wdepłam

bo tyś wdepła a ja doszłam po śladach:diabloti::diabloti::diabloti:W co:crazyeye: ..............Bea znów nie posprzątałas galerii:shake::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko- Kloteczko!Hejka ciotka:loveu:

[quote name='jonQuilla']wczoraj o 10:37 :eviltong::eviltong:

lecę...zaglądnę tu później...
buziaaaaa :loveu::loveu:
Boszzz jaka dokładna...myslał by kto:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']Dżapuszko :loveu:...poka oki :roll:Oki? A po co?:roll:

[quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu::loveu:Hejka demoralizatorko:loveu:

Posted

[quote name='apple']eeeeeeee zabij mnie nie pamiętam jak dalej szło:evil_lol: A co ciebie tak na spiewanie wzięło....rządową naprawiłaś czy cóś:cool3:

nie naprawiła sie ... a wesoło mi bo jeszcze nie dostałam rachunku za rządową :grins:

Posted

[quote name='Rybka_39']Hej japkowa, a do nas to juz całkiem nie zaglądasz:mad::modla::modla::modla:

[quote name='credita']witam promyczka ;)Ojjjj witam zaginioną....JAk tam Oskarek?:loveu:

[quote name='clockwork']
nie naprawiła sie ... a wesoło mi bo jeszcze nie dostałam rachunku za rządową :grins:
Jeszcze nie dostałas rachunku:crazyeye: a ja myślałam że złe wieści rozchodzą się najszybciej:diabloti:;)

Posted

jak ja cię kocham że Cię nie było

nie muszę NIC nadrabiać

bewnie Cię dopadł kac morderca i nie chciał wypuścić???:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']jak ja cię kocham że Cię nie było

nie muszę NIC nadrabiać

bewnie Cię dopadł kac morderca i nie chciał wypuścić???:diabloti::diabloti::diabloti:

Ale ty jesteś wredota:diabloti:.....no ładnie taka z ciebie koleżanka:crazyeye: Kaca mi życzysz:crazyeye:.........a ja nie miałam O!:eviltong:

Posted

[quote name='apple']
Jeszcze nie dostałas rachunku:crazyeye: a ja myślałam że złe wieści rozchodzą się najszybciej:diabloti:;)

aaa bo Pan mi chciał powiedzieć w rozmowie telefonicznej ... ale sie rozłączyłam szybciutko po słowach "kosztować panią to będzie..."pi pi pi pi :diabloti:;)

Ello Japko :multi:

Posted

[quote name='teqquila']jaka szlajeczko przecie ja nawet na wakacjach pracuje :diabloti:sratatata:evil_lol:

[quote name='clockwork']aaa bo Pan mi chciał powiedzieć w rozmowie telefonicznej ... ale sie rozłączyłam szybciutko po słowach "kosztować panią to będzie..."pi pi pi pi :diabloti:;)

Ello Japko :multi:
Buhahahahahahahahahaha no też jest to jakaś metoda:evil_lol: Tylko co ty zrobisz jak przyjdzie do płacenia:razz::evil_lol:.......Wiem przygrasz bankomat i wyciągniesz tabliczkę : Brak dostępnych środków:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']witam cieplutko Sisko :multi::multi::loveu:

przyniosłam coś dobrego na poniedziałkowy poranek :loveu:

http://www.bsattler.com/blog/wp-content/uploads/2007/05/coffee-art.jpg

Ojjj sisko.....mniamniuśna dzięki:loveu:
[quote name='Alicja']to ja .........................Wiem........poznałam cię po tych różkach:diabloti: