BeaC Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 byłam i chyba się nie wpisałam więc sie wpisuję a czekam??? na trzęsienie ziemi .................... bo sie szybciej pewni9e doczekam niż FOTT:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja']jak zdrówko :grins: cze Dżapko :multi::loveu: po japońsku...............jako tako:evil_lol: czeee Aluś:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć tęskniąca! :-)Już trochę mniej tesknię:loveu: [quote name='evaxon']heloł jabolki:loveu:Heloł Ewcia:loveu: [quote name='jonQuilla']ja też już spakowana :multi::multi: cześć Siska :multi::loveu:Bosszzz jaka waliza....co ty tam nabrałas........konia z kopytami:evil_lol: [quote name='clockwork']kaj sie pakujeta?? bom nie w temacie :roll::roll:No jak to kaj.......do ZOO:evil_lol: Żonkilowa wynajęła nam apartament:evil_lol: ciesze się ze wpadłas:multi: [quote name='BeaC']byłam i chyba się nie wpisałam więc sie wpisuję a czekam??? na trzęsienie ziemi .................... bo sie szybciej pewni9e doczekam niż FOTT:diabloti::diabloti::diabloti:Nooooo może być że trzęsienie bedzie najpierw:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple'] Bosszzz jaka waliza....co ty tam nabrałas........konia z kopytami:evil_lol: nie no bez kopyt, kopyta się nie zmieściły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='apple'] No jak to kaj.......do ZOO:evil_lol: Żonkilowa wynajęła nam apartament:evil_lol: aaaa to miłego pobytu życze :p ciesze się ze wpadłas:multi: o wpadaniu nie było mowy buuhahhahha... tera sie mi wspomniało jak pan w schronie sie mnie pyta czy mamy dzieci... no i ja mu że NIE bo my tak bez ślubu... a ja jestem z dobrej katolickiej rodziny, i przed ślubem nie można , że samo to że mieszkamy BEZ to już sie kłóci z moimi przekonaniami :shake: itd, itp.... i pan mi zaczął że zna takich co to mają nawet nieślubne dzieci :crazyeye::crazyeye: ojjjj ... rozczarowania mego narodem podłym nie było końca :evil_lol::evil_lol: Alicja przy tym była.. lała ze śmiechu :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='clockwork'] Alicja przy tym była.. lała ze śmiechu :roflt::roflt::roflt: musisz zdradzać takie intymne szczegóły :roll: :oops: :obrazic: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: aaaa cześć Dżapuszko , bom teraz zauwazyła że to u ciebie :grins: Quote
BeaC Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ................ cze pada nareszcie tylko czemu zawsze akurat wtedy jak ja zapraszam gości............... na grilla:angryy: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witanko Jak tam zdrowie?:diabloti::eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Madzia to Ty bez ślubu mieszkasz z Pawciem?? ja myślałam że on mieszka piętro nad Tobą albo piętro pod Tobą :evil_lol::evil_lol: natychmiast mi się od niego wyprowadź niewierna Ty:roflt::roflt::roflt: cześć Sisko :multi::multi::loveu: Quote
tygra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć Jabłuszkowa ale tu u Ciebie wesoło, a jaka gustowna walizeczka Quote
Selket Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cześć :loveu: Psylazłam :loveu: To gdzie w tym będziecie??? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Elo Nie no, ja tu zagladam ciągle a cię nadal nima, nieladnie :P Quote
apple Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='clockwork']o wpadaniu nie było mowy Dlaczemu:diabloti: buuhahhahha... tera sie mi wspomniało jak pan w schronie sie mnie pyta czy mamy dzieci... no i ja mu że NIE bo my tak bez ślubu... a ja jestem z dobrej katolickiej rodziny, i przed ślubem nie można , że samo to że mieszkamy BEZ to już sie kłóci z moimi przekonaniami :shake: itd, itp.... i pan mi zaczął że zna takich co to mają nawet nieślubne dzieci :crazyeye: ojjjj ... rozczarowania mego narodem podłym nie było końca :evil_lol: Alicja przy tym była.. lała ze śmiechu :roflt:Buhahahahaha:roflt::roflt: I uwierzył :crazyeye: Buhahahahahahah - bosko jak bym tam była też bym lała:evil_lol: [quote name='Alicja']musisz zdradzać takie intymne szczegóły Ojjj nie mów ze sie zawstydziłaś:diabloti: :roflt: aaaa cześć Dżapuszko , bom teraz zauwazyła że to u ciebie :grins:Witaj zagapiaczko:loveu: [quote name='BeaC']................ cze pada nareszcie tylko czemu zawsze akurat wtedy jak ja zapraszam gości............... na grilla:angryy: Hmmmmmmmm ja nie nasyłałam deszczu na ciebie.......co złego to nie ja:roll: [quote name='Izabela124.']Witanko Jak tam zdrowie?:diabloti::eviltong:Aaaaa bedzie:lol: [quote name='tygra']Cześć Jabłuszkowa ale tu u Ciebie wesoło, a jaka gustowna walizeczkaPrawda? Dziękuję i nie moge sie nadziwić kogo moje oczka widzą:multi: [quote name='Selket']Cześć Psylazłam To gdzie w tym będziecie??? :evil_lol:No w Gdańsku chyba.....nie wiem dokładnie cały czas czekam spakowana na Zonkilowa a jej ni ma:roll: [quote name='Izabela124.']Elo Nie no, ja tu zagladam ciągle a cię nadal nima, nieladnie :PBossszzz męczykicha no....zaraz coś wrzuce:evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze Jabłeczniczku tYTY:loveu:Czeeee Madzialenka:loveu: Quote
apple Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 No to pare fotek..... co by mnie już co poniektóre nie męczyły/dręczyły:diabloti: Widoczki...... Quote
apple Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 I jeszcze jeden i jeszcze raz:diabloti: A tutaj już Alunia w mini zoo:loveu: Quote
apple Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 A tu moja córcia z kolczyczkami:loveu: na wesoło:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: fotki :diabloti::diabloti::diabloti: witka widziałam All w kolczykach:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='BeaC']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: fotki :diabloti::diabloti::diabloti: witka widziałam All w kolczykach:loveu::loveu::loveu: No i co sie tak dziwisz......normalnie jakby pierwszy raz foty widziala:evil_lol: I jak podoba sie.......już nie wyglada jak chłopczyk co?:razz: Quote
Iza i Avanti Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cze Jabłuszkowa! Alutka jak zawsze śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczna! Quote
jonQuilla Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 cześć Sisko :multi::multi::loveu: hmm Alunia ma kolczyki :multi::multi: to mnie się podoba :) :loveu: mojaaa krew :evil_lol::evil_lol: hihihi i jakie ładnie widoczki moje oczy widziały :) :loveu: Quote
tygra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ale śliczna zakolczykowana dziewczynka :) Jabłuswzkowa Dama Ci rośnie :) Quote
BeaC Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dziwie się bo ja nie mając aparatu .................więcej fott wstawiam :eviltong::eviltong::eviltong: a All wogóle nie wyglada jak chłopacek.ma śliczny dziewczecy uśmiech moja Zulka też dłuuugo chłopczykiem była............ włoski jej urosły w wieku 3 lat:-o Quote
Recommended Posts