Iza i Avanti Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jabco! Wyslij mi fotę ruskiej baby na maila! :-) hihihihihihihi Quote
jonQuilla Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Georgia]za to dzisiaj przychodzę z kawką... taką nadmorską ;) cześć sisko :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]za to dzisiaj przychodzę z kawką... taką nadmorską ;) cześć sisko :multi::multi::loveu: [/FONT] ooo ale pychaaa mniamm mniammmmm:loveu: cze apelka ale dobra kawe dostałas:diabloti: Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:poka fotaska zmokłam ...2 razy :angryy:[/FONT] Quote
apple Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='sota36']Kurde Dzabciu - u nas zas leje!!!! Kicha! Pies wczoraj tylko odsikany i odkupkany! Ja nie chce ! on ma biegac!!!!![FONT=Century Gothic]No wczoraj była masakra ale dzisiaj jest nadzieja - widzę słonko:multi:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Jabco! Wyslij mi fotę ruskiej baby na maila! :-) hihihihihihihi[FONT=Century Gothic]Odmawiam jeszcze to kiedyś wykorzystasz przeciwko mnie:evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]za to dzisiaj przychodzę z kawką... taką nadmorską ;) cześć sisko :multi::multi::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ooooooo jaka boska....................:loveu: Dzieki sisko:loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']ooo ale pychaaa mniamm mniammmmm:loveu: cze apelka ale dobra kawe dostałas:diabloti:[FONT=Century Gothic]A ty co u mnie w dowodzie wpisana czy co? Pycholek precz od mojej kwaki:mad::loveu:[/FONT] [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:poka fotaska zmokłam ...2 razy :angryy:[/FONT][FONT=Century Gothic]Oj bidulka oć utulkam i rozgrzeje:calus: Jakiego fotaska:hmmmm::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! [FONT=Century Gothic]CZeeeść Izunia:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Nooo chciałam Ciebie zobaczyć :grins: :loveu: piję kaff ...przyłaczysz się :razz::razz:[/FONT] Quote
credita Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Witam apple :p piękna pogoda się zaczyna kiedy na wieś się wybierasz ?:p Quote
credita Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fajnie że boksiunio się uspokoił,może na trochę będziesz miała spokoju :p:p:p Quote
e.v.a Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]A ty co u mnie w dowodzie wpisana czy co? Pycholek precz od mojej kwaki:mad::loveu:[/FONT] haha no nie... ale matka mnie sie wyrzekła chyba:roll: ni ma jej i ni ma na dogo:placz: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Georgia]witaj Sisterko :multi::multi::loveu: dziś tak ciepło że kawki nie przyniosłam ale za to mam lody kawowe :) [/FONT] Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No to sobie używaj bede miała wymówkę co by też sobie poużywać:diabloti:[/FONT] cze gadzino! :diabloti: :multi: dlaczemu do mła nie zaglądasz, hę? :razz: nie koffasz już nas... Zuzolka w depresję wpadnie.. zobaczysz... i to przez Ciebie będzie, baboooo!! :cool3: :eviltong: a piesa to Ty masz jeszcze??:razz: nie widziałam go jakoś ostatnio :evil_lol: aa.. lodów Ci skubłam :cool3: pychooootaaa :multi: żonkila wiedziała, co dać dobrego :p LOVE mój Ty Jabcoku :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Georgia]nie żebym była niekoleżeńska i jakaś dziwna ale.... ale JABCO gardzisz moimi wyrobami i wszyscy wszystko podkradają :placz::placz: [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia] dziś tak ciepło że kawki nie przyniosłam ale za to mam lody kawowe :) [/FONT] :mdleje:nie no wypas te lody :eating: Jabkowa żałuj ze cie tu nie ma i ich nie zjesz:diabloti: Quote
BeaC Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ..............cze Jabcok............... fotów nie dajesz już??:razz::razz::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cześć jabłuszkowa! Kopsniesz jakieś fotki?:cool3: Jak Wam mija upalny dzień? Quote
basia2202 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jabcokowa nas już nie koffa :roll: pewnie polazła się gdzieś łajdaczyć :diabloti: :cool3: Quote
Medorowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='basia2202'] LOVE mój Ty Jabcoku :loveu: :evil_lol: Witanko:p:p:p Quote
sota36 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 credita napisał(a):witam appelka chyba weekenduje :lol: nooooooooooooooooooooooooo chyba ( rzeklam inteligentnie) Quote
Iza i Avanti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Apco! A Ty jeszcze na wsi? Bo ja wróciłam :-) Quote
sota36 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzapkowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::multi::loveu: gdzie Ty? ;) :eviltong::eviltong: torta lodowego przyniosłam :) [/FONT] Quote
Recommended Posts