apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']Oooo..............cześć :loveu: Jesteś, ale Cię nie ma :niewiem: Tylko te ogniki wszędzie :niewiem:[FONT=Century Gothic]No jestem jak to mnie nie ma:crazyeye: A ty widze przyszalałaś z łapkami:diabloti: [/FONT] Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']Boshe.....jaki dziś dzień :roll:[FONT=Century Gothic]poniedziałek:diabloti: A coś ty taka zajechana:roll: [/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poniedziałek:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A coś ty taka zajechana:roll:[/FONT] Czyli ni chuchu nie niedziela i ni chuchu nie wtorek:roll: Do doopy:roll: Jaka zajechana????:roll: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']Czyli ni chuchu nie niedziela i ni chuchu nie wtorek:roll: Do doopy:roll: Jaka zajechana????:roll:[FONT=Century Gothic]No bo jak nie wiesz jaki dzisiaj dzień i resztkami sił wyszeptałaś boshhhh no to chyba jestes zajechana na maxa:evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No bo jak nie wiesz jaki dzisiaj dzień i resztkami sił wyszeptałaś boshhhh no to chyba jestes zajechana na maxa:evil_lol:[/FONT] aha..nie....mam dołka :( I stresa..... A najśmieszniejsze jest to, że bardziej się boję wyników egzaminu niż samego ezgaminu.........Boshe............ :nerwy: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']aha..nie....mam dołka :( I stresa..... A najśmieszniejsze jest to, że bardziej się boję wyników egzaminu niż samego ezgaminu.........Boshe............ :nerwy:[FONT=Century Gothic]Jakiego znowu dołka?........zakopiemy zaraz;)........a dooperelami sie nie przejmuj bo szkoda zdrowia;) [/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakiego znowu dołka?........zakopiemy zaraz;)........a dooperelami sie nie przejmuj bo szkoda zdrowia;)[/FONT] Przyplątał się dołek..od wczoraj i tak siedzi..:roll: A zaczęło się od sms, który nie powinien dotrzeć na moją komórkę.....Ale jak się mówi to "pomyłka freudowska":cool1: Aczkolwiek nie wiem czy dotyczy to komórek..Ah, no i ujrzałam cudny ciuszek, cudny..i co? I mamcia powiedziała, że będe wygladać jak baleron :grab: Jakie duperele....To jest BARDZO WAŻNY EGZAMIN:mad: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']Przyplątał się dołek..od wczoraj i tak siedzi..:roll: A zaczęło się od sms, który nie powinien dotrzeć na moją komórkę.....Ale jak się mówi to "pomyłka freudowska":cool1: Aczkolwiek nie wiem czy dotyczy to komórek..Ah, no i ujrzałam cudny ciuszek, cudny..i co? I mamcia powiedziała, że będe wygladać jak baleron :grab: Jakie duperele....To jest BARDZO WAŻNY EGZAMIN:mad:[FONT=Century Gothic]Egzaminy się zdaje i nie mysli o nich - szkoda zdrowia;)..........boshhh coż za straszny sms musiał to być:roll: a ciuchami się nie martw mnie też się wiele podoba a nie nosze bo wyglądam niewyjściowo ale do d........ z tym wszystkim;)[/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Egzaminy się zdaje i nie mysli o nich - szkoda zdrowia;)..........boshhh coż za straszny sms musiał to być:roll: a ciuchami się nie martw mnie też się wiele podoba a nie nosze bo wyglądam niewyjściowo ale do d........ z tym wszystkim;)[/FONT] Hmm............. Zdaje, zdaje, zdaje... :nerwy: :nerwy: :nerwy: Nie, no nie taki straszny......... Jak ja go nawet nie ubrałam, to skąd mam wiedzieć, ze akurat nie bezie pasował?A Mama przeca też się myli.....czasem i się okazuje, że wg niej by mi nie pasowało, a jak założyłam to jednak pasuje:roll: No ale najpierw bym musiała kupić, bo to z alergo.... I jeszcze prosię tłuczę się w klatkę............:mad: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selket']Hmm............. Zdaje, zdaje, zdaje... :nerwy: :nerwy: :nerwy: Nie, no nie taki straszny......... Jak ja go nawet nie ubrałam, to skąd mam wiedzieć, ze akurat nie bezie pasował?A Mama przeca też się myli.....czasem i się okazuje, że wg niej by mi nie pasowało, a jak założyłam to jednak pasuje:roll: No ale najpierw bym musiała kupić, bo to z alergo.... I jeszcze prosię tłuczę się w klatkę............:mad:[FONT=Century Gothic]A jednak nie taki straszny:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] Jak z Allegro to nie kupuj - nie wiadomo co to- ja nie kupuje jak nie moge przymierzyć:shake: Jakie prosie:crazyeye:[/FONT] Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A jednak nie taki straszny:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak z Allegro to nie kupuj - nie wiadomo co to- ja nie kupuje jak nie moge przymierzyć:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jakie prosie:crazyeye:[/FONT] no nie był..ale mi się smutno zrobiło...... Niby tak, ale to są dość specyficzne ciuchy i im zależy na tym by towar byłd dobry ;) Poza tym mam rekomendację w środowisku o tej sprzedawczyni ;) No i ona sama w ciuchach takowych paraduje ;) No prosię..moje prosię....a teraz goopie się nauczyło do przedpokoju włazić:mad: Podłoga przestała być tą barierą nie doprzekroczenia:mad: Quote
bonita Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cze Jabłciasta córciu, mamcia przyszła do Cię z szarlotką:diabloti: (Zdjęcia jej niestety nie mam, bo zjadłam zanim wpadłam na pomysł jej ufocenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
kwiatek82 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mała Unka wpadła sie przywitac ze starszym kolega i jego rodzinka :) Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bryyyyyy :multi::p mój dżapanku wredotkowy :diabloti: przyszłam powiedzieć, że wróciłam :p i zapytać czy tęskniłaś :eviltong: bo ja tak:) nie miałam komu podokuczać :evil_lol: czas to nadrobić :knuje::siara: Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Cze Jabłciasta córciu, mamcia przyszła do Cię z szarlotką:diabloti: (Zdjęcia jej niestety nie mam, bo zjadłam zanim wpadłam na pomysł jej ufocenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha no fajna ta szarlotka...u ciebie w żoładeczku, ty wredziaku przyszłaś mi slinki upuścić co?:razz::evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']heloł jabolll:loveu: [quote name='kwiatek82']Mała Unka wpadła sie przywitac ze starszym kolega i jego rodzinka :) [quote name='Medorowa']Cześć Jabuszkowa:loveu::hand::hand::hand: [quote name='Iza i Avanti']Cze dwuognikowa Myszko![FONT=Century Gothic]CZeeee dziewczyny:loveu:[/FONT] [quote name='basia2202']bryyyyyy :multi::p mój dżapanku wredotkowy :diabloti: przyszłam powiedzieć, że wróciłam :p i zapytać czy tęskniłaś :eviltong: bo ja tak:) nie miałam komu podokuczać :evil_lol: czas to nadrobić :knuje::siara: [FONT=Century Gothic]Łoooo masz nadworny podkurzacz wrócił- Urrrraaaa:multi:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [FONT=Century Gothic]A teraz parę fotek co by wam smutno nie było że na wczasach nie byłyście jeszcze:diabloti: [/FONT][FONT=Century Gothic]Spacerek po Dziwnowie [/FONT] [FONT=Century Gothic] Na molo w Międzyzdrojach- boshhhh ile tam ludziów- masakra:shake: [/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeszcze molo.... No za dużo tych wycieczek- najlepiej na plaży jest:diabloti: Mamo weź już ten aparat:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [FONT=Century Gothic]A Krosiu tymczasem siedział na wsi i zajadał obiadki na świeżym powietrzu:lol: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Musze się rozejrzeć czy jakiś zwirz nie chce mi tu podprowadzić michy:evil_lol: A tera siq po jedzeniu i siesta:evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [FONT=Arial]Cze Dżapko :loveu:wpadłam na foty i sznapsa za 300 stronkę :knajpa:i se napisałam 6000 post u Cia [/FONT] Quote
Recommended Posts