Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Oooo..............cześć :loveu:
Jesteś, ale Cię nie ma :niewiem: Tylko te ogniki wszędzie :niewiem:[FONT=Century Gothic]No jestem jak to mnie nie ma:crazyeye:
A ty widze przyszalałaś z łapkami:diabloti:
[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]poniedziałek:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A coś ty taka zajechana:roll:[/FONT]

Czyli ni chuchu nie niedziela i ni chuchu nie wtorek:roll:
Do doopy:roll:
Jaka zajechana????:roll:

Posted

[quote name='Selket']Czyli ni chuchu nie niedziela i ni chuchu nie wtorek:roll:
Do doopy:roll:
Jaka zajechana????:roll:[FONT=Century Gothic]No bo jak nie wiesz jaki dzisiaj dzień i resztkami sił wyszeptałaś boshhhh no to chyba jestes zajechana na maxa:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No bo jak nie wiesz jaki dzisiaj dzień i resztkami sił wyszeptałaś boshhhh no to chyba jestes zajechana na maxa:evil_lol:[/FONT]
aha..nie....mam dołka :( I stresa..... A najśmieszniejsze jest to, że bardziej się boję wyników egzaminu niż samego ezgaminu.........Boshe............ :nerwy:

Posted

[quote name='Selket']aha..nie....mam dołka :( I stresa..... A najśmieszniejsze jest to, że bardziej się boję wyników egzaminu niż samego ezgaminu.........Boshe............ :nerwy:[FONT=Century Gothic]Jakiego znowu dołka?........zakopiemy zaraz;)........a dooperelami sie nie przejmuj bo szkoda zdrowia;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakiego znowu dołka?........zakopiemy zaraz;)........a dooperelami sie nie przejmuj bo szkoda zdrowia;)[/FONT]

Przyplątał się dołek..od wczoraj i tak siedzi..:roll:
A zaczęło się od sms, który nie powinien dotrzeć na moją komórkę.....Ale jak się mówi to "pomyłka freudowska":cool1: Aczkolwiek nie wiem czy dotyczy to komórek..Ah, no i ujrzałam cudny ciuszek, cudny..i co? I mamcia powiedziała, że będe wygladać jak baleron :grab:

Jakie duperele....To jest BARDZO WAŻNY EGZAMIN:mad:

Posted

[quote name='Selket']Przyplątał się dołek..od wczoraj i tak siedzi..:roll:
A zaczęło się od sms, który nie powinien dotrzeć na moją komórkę.....Ale jak się mówi to "pomyłka freudowska":cool1: Aczkolwiek nie wiem czy dotyczy to komórek..Ah, no i ujrzałam cudny ciuszek, cudny..i co? I mamcia powiedziała, że będe wygladać jak baleron :grab:

Jakie duperele....To jest BARDZO WAŻNY EGZAMIN:mad:[FONT=Century Gothic]Egzaminy się zdaje i nie mysli o nich - szkoda zdrowia;)..........boshhh coż za straszny sms musiał to być:roll: a ciuchami się nie martw mnie też się wiele podoba a nie nosze bo wyglądam niewyjściowo ale do d........ z tym wszystkim;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Egzaminy się zdaje i nie mysli o nich - szkoda zdrowia;)..........boshhh coż za straszny sms musiał to być:roll: a ciuchami się nie martw mnie też się wiele podoba a nie nosze bo wyglądam niewyjściowo ale do d........ z tym wszystkim;)[/FONT]
Hmm............. Zdaje, zdaje, zdaje... :nerwy: :nerwy: :nerwy:
Nie, no nie taki straszny.........
Jak ja go nawet nie ubrałam, to skąd mam wiedzieć, ze akurat nie bezie pasował?A Mama przeca też się myli.....czasem i się okazuje, że wg niej by mi nie pasowało, a jak założyłam to jednak pasuje:roll: No ale najpierw bym musiała kupić, bo to z alergo....
I jeszcze prosię tłuczę się w klatkę............:mad:

Posted

[quote name='Selket']Hmm............. Zdaje, zdaje, zdaje... :nerwy: :nerwy: :nerwy:
Nie, no nie taki straszny.........
Jak ja go nawet nie ubrałam, to skąd mam wiedzieć, ze akurat nie bezie pasował?A Mama przeca też się myli.....czasem i się okazuje, że wg niej by mi nie pasowało, a jak założyłam to jednak pasuje:roll: No ale najpierw bym musiała kupić, bo to z alergo....
I jeszcze prosię tłuczę się w klatkę............:mad:[FONT=Century Gothic]A jednak nie taki straszny:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]
Jak z Allegro to nie kupuj - nie wiadomo co to- ja nie kupuje jak nie moge przymierzyć:shake:

Jakie prosie:crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A jednak nie taki straszny:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Jak z Allegro to nie kupuj - nie wiadomo co to- ja nie kupuje jak nie moge przymierzyć:shake:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jakie prosie:crazyeye:[/FONT]
no nie był..ale mi się smutno zrobiło......
Niby tak, ale to są dość specyficzne ciuchy i im zależy na tym by towar byłd dobry ;) Poza tym mam rekomendację w środowisku o tej sprzedawczyni ;) No i ona sama w ciuchach takowych paraduje ;)

No prosię..moje prosię....a teraz goopie się nauczyło do przedpokoju włazić:mad: Podłoga przestała być tą barierą nie doprzekroczenia:mad:

Posted

Cze Jabłciasta córciu, mamcia przyszła do Cię z szarlotką:diabloti:

(Zdjęcia jej niestety nie mam, bo zjadłam zanim wpadłam na pomysł jej ufocenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

bryyyyyy :multi::p
mój dżapanku wredotkowy :diabloti:

przyszłam powiedzieć, że wróciłam :p
i zapytać czy tęskniłaś :eviltong:
bo ja tak:)
nie miałam komu podokuczać :evil_lol:
czas to nadrobić :knuje::siara:

Posted

[quote name='bonita']Cze Jabłciasta córciu, mamcia przyszła do Cię z szarlotką:diabloti:

(Zdjęcia jej niestety nie mam, bo zjadłam zanim wpadłam na pomysł jej ufocenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha no fajna ta szarlotka...u ciebie w żoładeczku, ty wredziaku przyszłaś mi slinki upuścić co?:razz::evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']heloł jabolll:loveu:

[quote name='kwiatek82']Mała Unka wpadła sie przywitac ze starszym kolega i jego rodzinka :)

[quote name='Medorowa']Cześć Jabuszkowa:loveu::hand::hand::hand:

[quote name='Iza i Avanti']Cze dwuognikowa Myszko![FONT=Century Gothic]CZeeee dziewczyny:loveu:[/FONT]

[quote name='basia2202']bryyyyyy :multi::p
mój dżapanku wredotkowy :diabloti:

przyszłam powiedzieć, że wróciłam :p
i zapytać czy tęskniłaś :eviltong:
bo ja tak:)
nie miałam komu podokuczać :evil_lol:
czas to nadrobić :knuje::siara:
[FONT=Century Gothic]Łoooo masz nadworny podkurzacz wrócił- Urrrraaaa:multi:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]A teraz parę fotek co by wam smutno nie było że na wczasach nie byłyście jeszcze:diabloti:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Spacerek po Dziwnowie
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]

Na molo w Międzyzdrojach- boshhhh ile tam ludziów- masakra:shake:

[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Jeszcze molo....

No za dużo tych wycieczek- najlepiej na plaży jest:diabloti:

Mamo weź już ten aparat:evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]A Krosiu tymczasem siedział na wsi i zajadał obiadki na świeżym powietrzu:lol:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Musze się rozejrzeć czy jakiś zwirz nie chce mi tu podprowadzić michy:evil_lol:

A tera siq po jedzeniu i siesta:evil_lol:

[/FONT]