Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tylko trochę mi brakowało do sfiksowania z tęsknoty:razz:[/FONT] :loveu: Nam tu też było smutno... Jak Alutka nad morzem? Podobało jej się? Opowiadaj!!! Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Nam tu też było smutno... Jak Alutka nad morzem? Podobało jej się? Opowiadaj!!![FONT=Century Gothic]Normalnie jazda na maxa.....myślałam ze Ala bedzie sie bala wody....bo zimna aż kostki wykręcało ale ona cos ty....nic a nic się nie bała, ciągneła do wody aż huczało......nic tylko uciekała przed falami i tak w kółko......Raz ją fala przewróciła cała była mokra aż sie z zimna zapowietrzyła ale coś ty nawet to jej nie zniecheciło....wychodziła jak już jej szczęka latała, wcześniej to zapomnij ze dała sie wyciągnąć z wody.....robiła taką histerię ze ludzie na plaży się na mnie głupio patrzyli:roll: Zabawa w piachu na plazy to świetna sprawa...........dziecka nie ma:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Normalnie jazda na maxa.....myślałam ze Ala bedzie sie bala wody....bo zimna aż kostki wykręcało ale ona cos ty....nic a nic się nie bała, ciągneła do wody aż huczało......nic tylko uciekała przed falami i tak w kółko......Raz ją fala przewróciła cała była mokra aż sie z zimna zapowietrzyła ale coś ty nawet to jej nie zniecheciło....wychodziła jak już jej szczęka latała, wcześniej to zapomnij ze dała sie wyciągnąć z wody.....robiła taką histerię ze ludzie na plaży się na mnie głupio patrzyli:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zabawa w piachu na plazy to świetna sprawa...........dziecka nie ma:evil_lol:[/FONT] No to czuję, że będę miała jazdę we wrześniu! Zuza urządza histerię, jak ją spod prysznica wyciągam, a co to będzie, jak będę chciała ją z taaaaaaaaaaaaaaakiej duuuuuuuuuuuuużej wanny wyciągnąć :roll: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No to czuję, że będę miała jazdę we wrześniu! Zuza urządza histerię, jak ją spod prysznica wyciągam, a co to będzie, jak będę chciała ją z taaaaaaaaaaaaaaakiej duuuuuuuuuuuuużej wanny wyciągnąć :roll: [FONT=Century Gothic]Noooooooo bedzie jazda........aaaaa i jak pojedziesz kup sobie kniecznie pampersy do wody......rewelacyjna sprawa...no chyba że Zuzia już do nocniczka.............:roll: aaaaa i koniecznie duuuzo lopatek, wiaderek, foremek i konewka......aaaa i basenik pompowany też sie sparwdza na histerię;) [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Noooooooo bedzie jazda........aaaaa i jak pojedziesz kup sobie kniecznie pampersy do wody......rewelacyjna sprawa...no chyba że Zuzia już do nocniczka.............:roll:[/FONT] Niestety nie! sikamy jeszcze do pampersa:evil_lol: [FONT=Century Gothic]aaaaa i koniecznie duuuzo lopatek, wiaderek, foremek i konewka......aaaa i basenik pompowany też sie sparwdza na histerię;)[/FONT] Jesooooooooooooo! :crazyeye: To ja przyczepkę na plażę bedę musiała brać...:cool3: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jesooooooooooooo! :crazyeye: To ja przyczepkę na plażę bedę musiała brać...:cool3:[FONT=Century Gothic]A ty myślisz ze co....ja to jak małe prrr byłam obładowana, wszysko musiałam miec ze sobą:evil_lol: Teraz ciebie czeka ta przeprawa przez piachy sahary;) z tobołami:evil_lol:.....a i super się sprawdzają te półnamioty ( ja kupiłam w biedronce za 20 zł)....dobrze chronią od wiatru i dają sporo cienia, Alutka super pod nimi odpoczywała:lol: Dobra Izunia musze zmykać....mam koopę prania, masa po prostu.....jak tak na nią patrzę to się zastanawiam czy ja tam przypadkiem miesiąc nie byłam:evil_lol: No i muszę jechac po Krosa podobno strasznie teskni:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Medorowa napisał(a):Dżąpuszko Ty moje kizi mizi:errrr::errrr:[FONT=Century Gothic]CZeeee Zgubo - kizi mizi:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]A ty myślisz ze co....ja to jak małe prrr byłam obładowana, wszysko musiałam miec ze sobą:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Teraz ciebie czeka ta przeprawa przez piachy sahary;) z tobołami:evil_lol:.....a i super się sprawdzają te półnamioty ( ja kupiłam w biedronce za 20 zł)....dobrze chronią od wiatru i dają sporo cienia, Alutka super pod nimi odpoczywała:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra Izunia musze zmykać....mam koopę prania, masa po prostu.....jak tak na nią patrzę to się zastanawiam czy ja tam przypadkiem miesiąc nie byłam:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No i muszę jechac po Krosa podobno strasznie teskni:loveu:[/FONT] :multi: no to do zobaczenia! :multi: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Georgia]Siska wróciła :multi::multi: teraz zacznie się Jabcowanie :loveu: i cieszę się niesamowicie że wir Cię nie wciągną i że wyjazd się udał... a Ala rośnie Ci na pływaczkę skoro się ani trochę wody nie bała :) No dobra...ale koniec gadania o pierdołach... jesteś tutaj już od 2 godzin i 54 minut a ja nie widzę zdjęcia żadnego :crazyeye: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 czujem siem zignorowana.........strzelam focha na maksa........i se idem ...... Quote
Selket Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dżapko Koffffffffffaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 oooooooooooooo nawrócona urlopowiczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a foty to gdzie ty masz?? Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 te pikna łaparat to siem chyba już dawno naładował co ? :razz: Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Siska wróciła :multi::multi: teraz zacznie się Jabcowanie :loveu: i cieszę się niesamowicie że wir Cię nie wciągną i że wyjazd się udał... a Ala rośnie Ci na pływaczkę skoro się ani trochę wody nie bała :) No dobra...ale koniec gadania o pierdołach... jesteś tutaj już od 2 godzin i 54 minut a ja nie widzę zdjęcia żadnego :crazyeye: [/FONT][FONT=Century Gothic]Witaj sisko:loveu: no nie badz w goracej wodzie kąpana, zaraz wstawię;)[/FONT] [quote name='zuzolandia']czujem siem zignorowana.........strzelam focha na maksa........i se idem ......[FONT=Century Gothic]No wiesz:crazyeye: nie fochaj, do wszystkich pisałam do ciebie też:loveu: nooooo nie fochaj, oć na foty:razz:[/FONT] [quote name='Selket']Dżapko Koffffffffffaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT][FONT=Century Gothic]WoW jaka euforia:evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC']oooooooooooooo nawrócona urlopowiczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a foty to gdzie ty masz?? [FONT=Century Gothic]No zaraz, zaraz- niecierpliwe to takie:shake::evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']czesc Jabol fajnie ze juz jestes:loveu: [quote name='Medorowa']Dżapuszko kizi mizi, dawaj foty:loveu::loveu:[/quote[FONT=Century Gothic]]I kto to mówi:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkowa! Cze! A gdzie foty? [quote name='Rinuś']te pikna łaparat to siem chyba już dawno naładował co ? :razz:[FONT=Century Gothic]Baby no chwila przecież powiedziałam że dam:evil_lol: zgrywam właśnie bo wczoraj nie miałam kiedy - wiecie jak to jest cała moja rodzinka wczoraj czekała na pokaz:evil_lol: ZARAZ BEDĄ! [/FONT] Quote
agbar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Juz jest zaraz:diabloti:FOTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='agbar']Juz jest zaraz:diabloti:FOTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY[FONT=Century Gothic]Uszzz niecierpliwcu:evil_lol: [/FONT][FONT=Century Gothic]I dzień plazowiczka:loveu: nabiegała sie po piachu i spi:evil_lol: [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 haha ja i tak nie widszę,bo jeste w pracy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Przygotowanie do stawiania babek:loveu: Naważniejsze narzedzie pracy:evil_lol: Się zmęczyłam i sie muszę napić:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]Kopiemy dalej:lol: A teraz sie trzeba posilić po ciężkiej pracy;) Z mamunią po plaży:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='sota36']Krolewna na ziarnku...piasku! Takiej to dobrze! [FONT=Century Gothic]Raczej morska syrenka ale to dam później:razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts