Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Tylko trochę mi brakowało do sfiksowania z tęsknoty:razz:[/FONT]

:loveu:

Nam tu też było smutno...

Jak Alutka nad morzem? Podobało jej się? Opowiadaj!!!

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:loveu:

Nam tu też było smutno...

Jak Alutka nad morzem? Podobało jej się? Opowiadaj!!!
[FONT=Century Gothic]Normalnie jazda na maxa.....myślałam ze Ala bedzie sie bala wody....bo zimna aż kostki wykręcało ale ona cos ty....nic a nic się nie bała, ciągneła do wody aż huczało......nic tylko uciekała przed falami i tak w kółko......Raz ją fala przewróciła cała była mokra aż sie z zimna zapowietrzyła ale coś ty nawet to jej nie zniecheciło....wychodziła jak już jej szczęka latała, wcześniej to zapomnij ze dała sie wyciągnąć z wody.....robiła taką histerię ze ludzie na plaży się na mnie głupio patrzyli:roll:

Zabawa w piachu na plazy to świetna sprawa...........dziecka nie ma:evil_lol:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Normalnie jazda na maxa.....myślałam ze Ala bedzie sie bala wody....bo zimna aż kostki wykręcało ale ona cos ty....nic a nic się nie bała, ciągneła do wody aż huczało......nic tylko uciekała przed falami i tak w kółko......Raz ją fala przewróciła cała była mokra aż sie z zimna zapowietrzyła ale coś ty nawet to jej nie zniecheciło....wychodziła jak już jej szczęka latała, wcześniej to zapomnij ze dała sie wyciągnąć z wody.....robiła taką histerię ze ludzie na plaży się na mnie głupio patrzyli:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Zabawa w piachu na plazy to świetna sprawa...........dziecka nie ma:evil_lol:[/FONT]

No to czuję, że będę miała jazdę we wrześniu! Zuza urządza histerię, jak ją spod prysznica wyciągam, a co to będzie, jak będę chciała ją z taaaaaaaaaaaaaaakiej duuuuuuuuuuuuużej wanny wyciągnąć :roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No to czuję, że będę miała jazdę we wrześniu! Zuza urządza histerię, jak ją spod prysznica wyciągam, a co to będzie, jak będę chciała ją z taaaaaaaaaaaaaaakiej duuuuuuuuuuuuużej wanny wyciągnąć :roll:

[FONT=Century Gothic]Noooooooo bedzie jazda........aaaaa i jak pojedziesz kup sobie kniecznie pampersy do wody......rewelacyjna sprawa...no chyba że Zuzia już do nocniczka.............:roll:

aaaaa i koniecznie duuuzo lopatek, wiaderek, foremek i konewka......aaaa i basenik pompowany też sie sparwdza na histerię;)
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Noooooooo bedzie jazda........aaaaa i jak pojedziesz kup sobie kniecznie pampersy do wody......rewelacyjna sprawa...no chyba że Zuzia już do nocniczka.............:roll:[/FONT]

Niestety nie! sikamy jeszcze do pampersa:evil_lol:

[FONT=Century Gothic]aaaaa i koniecznie duuuzo lopatek, wiaderek, foremek i konewka......aaaa i basenik pompowany też sie sparwdza na histerię;)[/FONT]

Jesooooooooooooo! :crazyeye: To ja przyczepkę na plażę bedę musiała brać...:cool3:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jesooooooooooooo! :crazyeye: To ja przyczepkę na plażę bedę musiała brać...:cool3:
[FONT=Century Gothic]A ty myślisz ze co....ja to jak małe prrr byłam obładowana, wszysko musiałam miec ze sobą:evil_lol:

Teraz ciebie czeka ta przeprawa przez piachy sahary;) z tobołami:evil_lol:.....a i super się sprawdzają te półnamioty ( ja kupiłam w biedronce za 20 zł)....dobrze chronią od wiatru i dają sporo cienia, Alutka super pod nimi odpoczywała:lol:

Dobra Izunia musze zmykać....mam koopę prania, masa po prostu.....jak tak na nią patrzę to się zastanawiam czy ja tam przypadkiem miesiąc nie byłam:evil_lol:

No i muszę jechac po Krosa podobno strasznie teskni:loveu:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]A ty myślisz ze co....ja to jak małe prrr byłam obładowana, wszysko musiałam miec ze sobą:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Teraz ciebie czeka ta przeprawa przez piachy sahary;) z tobołami:evil_lol:.....a i super się sprawdzają te półnamioty ( ja kupiłam w biedronce za 20 zł)....dobrze chronią od wiatru i dają sporo cienia, Alutka super pod nimi odpoczywała:lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra Izunia musze zmykać....mam koopę prania, masa po prostu.....jak tak na nią patrzę to się zastanawiam czy ja tam przypadkiem miesiąc nie byłam:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No i muszę jechac po Krosa podobno strasznie teskni:loveu:[/FONT]

:multi: no to do zobaczenia! :multi:

Posted

[FONT=Georgia]Siska wróciła :multi::multi:

teraz zacznie się Jabcowanie :loveu:
i cieszę się niesamowicie że wir Cię nie wciągną i że wyjazd się udał...
a Ala rośnie Ci na pływaczkę skoro się ani trochę wody nie bała :)

No dobra...ale koniec gadania o pierdołach...
jesteś tutaj już od 2 godzin i 54 minut a ja nie widzę zdjęcia żadnego :crazyeye:
[/FONT]

Posted

Dżapko Koffffffffffaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Siska wróciła :multi::multi:

teraz zacznie się Jabcowanie :loveu:
i cieszę się niesamowicie że wir Cię nie wciągną i że wyjazd się udał...
a Ala rośnie Ci na pływaczkę skoro się ani trochę wody nie bała :)

No dobra...ale koniec gadania o pierdołach...
jesteś tutaj już od 2 godzin i 54 minut a ja nie widzę zdjęcia żadnego :crazyeye:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Witaj sisko:loveu: no nie badz w goracej wodzie kąpana, zaraz wstawię;)[/FONT]

[quote name='zuzolandia']czujem siem zignorowana.........strzelam focha na maksa........i se idem ......[FONT=Century Gothic]No wiesz:crazyeye: nie fochaj, do wszystkich pisałam do ciebie też:loveu: nooooo nie fochaj, oć na foty:razz:[/FONT]

[quote name='Selket']Dżapko Koffffffffffaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT][FONT=Century Gothic]WoW jaka euforia:evil_lol:[/FONT]

[quote name='BeaC']oooooooooooooo
nawrócona urlopowiczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a foty to gdzie ty masz??
[FONT=Century Gothic]No zaraz, zaraz- niecierpliwe to takie:shake::evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']czesc Jabol fajnie ze juz jestes:loveu:

[quote name='Medorowa']Dżapuszko kizi mizi, dawaj foty:loveu::loveu:[/quote[FONT=Century Gothic]]I kto to mówi:diabloti:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkowa! Cze!

A gdzie foty?

[quote name='Rinuś']te pikna łaparat to siem chyba już dawno naładował co ? :razz:[FONT=Century Gothic]Baby no chwila przecież powiedziałam że dam:evil_lol: zgrywam właśnie bo wczoraj nie miałam kiedy - wiecie jak to jest cała moja rodzinka wczoraj czekała na pokaz:evil_lol:

ZARAZ BEDĄ!
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Juz jest zaraz:diabloti:FOTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY[FONT=Century Gothic]Uszzz niecierpliwcu:evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]I dzień

plazowiczka:loveu:

nabiegała sie po piachu i spi:evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]Przygotowanie do stawiania babek:loveu:

Naważniejsze narzedzie pracy:evil_lol:

Się zmęczyłam i sie muszę napić:loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Krolewna na ziarnku...piasku! Takiej to dobrze!
[FONT=Century Gothic]Raczej morska syrenka ale to dam później:razz:[/FONT]