clockwork Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]przyszłam bo doszli mnie słuchy że teren czysty... nie ma cie to posiedze se chwilke u Ciebie, pozwól że sie rozgoszcze [/FONT] Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :mad:[FONT=Arial]tak se pojechałaś bez pożegnania [/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 nooooo nawet nie raczyla buzi dac na pozegnanie ......niedobra kobita;-) Quote
e.v.a Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 jabłkowa weź nie odwalaj i wracaj tu szybko:razz: Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 nooooooooooooooo zaczęły sie tylko wakacje a ta.............pofrunęła gdzieś:diabloti: i to w dodatku bez pożegnania:mad::mad::mad: Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jaaaa....Jabłkowa Nas zostawia wracaj szybko ale baw się dobrze buź Sisko.... [/FONT] [quote name='Rinuś']łoł,ktoś tutaj wcześnie wstaje [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Ja już tęskniam... [quote name='evaxon']jabcok wracaj tu szybko cholero jedna ty tyy ty szarlotko [quote name='Selket']Dżapko, zwariowałaś tak nagle nasz opuszczasz????? [quote name='BeaC']heja lalka [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam się mimo że Ciebie nie ma muszę swój limit wykorzystać [/FONT] [quote name='Selket']Cześć Dżapko? [quote name='zuzolandia']No nie moze to byc!!!!!!!! jak tak bez pozwolenia se wyjezdzasz so????? oj pogadamy jak wrocisz....szykuj se dooopsko....kara bedzie straszna.... hihihihihihihihihihihihihihihi [quote name='Iza i Avanti']A Ciebie nadal nie ma.... [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] hej hej hej [/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko To tam ten tego hihi miłych wakacji życzę [quote name='zuzolandia']bylam tu........ [quote name='BeaC']Dzapki nie było??? [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeee Dżapuszkowa! [quote name='Selket']Hejka Jabłuszko wracasz???????????? [quote name='teqquila']Siema Dzapoko to Ty juz se pojechałas?? [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przyszłam bo doszli mnie słuchy że teren czysty... nie ma cie to posiedze se chwilke u Ciebie, pozwól że sie rozgoszcze [/FONT] [quote name='Alicja']:mad:[FONT=Arial]tak se pojechałaś bez pożegnania [/FONT] [quote name='zuzolandia']nooooo nawet nie raczyla buzi dac na pozegnanie ......niedobra kobita [quote name='evaxon']jabłkowa weź nie odwalaj i wracaj tu szybko [quote name='sota36']NO i Dzapuszkowa wymylo [quote name='BeaC']nooooooooooooooo zaczęły sie tylko wakacje a ta.............pofrunęła gdzieś i to w dodatku bez pożegnania [FONT=Century Gothic]Witam wszeystkie babeczki- OTO JESTEM:B-fly: Oććie Japkowa utulka:loveu: No jak bez porzegnania - baby co wy.....przeca pisałam ze jade....taaaaa teraz widać jak czytacie:diabloti: TESKNIŁAM:loveu: I wiecie co:razz: Nooooooooooo..................!:diabloti: [/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='sota36']Dawaj foty, a nie gadaj![FONT=Century Gothic]Usszzzz:evil_lol::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]No więc wyjazdówki;) [/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [FONT=Century Gothic]Żebrak:loveu: Zabawa z jego ulubioną kolezanką:loveu: Schowani w cieniu:evil_lol: [/FONT] Quote
sota36 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dzapkowa - łun mo zarost na brodzie! Wydepilujta go! http://img510.imageshack.us/img510/6364/tnobraz027nd2.jpg Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='sota36']Dzapkowa - łun mo zarost na brodzie! Wydepilujta go! http://img510.imageshack.us/img510/6364/tnobraz027nd2.jpg[FONT=Century Gothic]Buhahahahaha no ale na pewno mniejszy niż Gutek:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [FONT=Century Gothic]Dalej:razz: z Sarcią:loveu: A tu trójka Drombo:loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial]Cze powrócone Dżapko :multi:....ja tam nic nie wiem żeś jechała kasik ......ja se myślałam ze się już w morzu pławisz ....ia na leżaczku ciałko opalasz [/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Akadna']Ziompi :mdrmed:[FONT=Century Gothic]Hihiihihi trafione zatopione:evil_lol: I dalej.... [/FONT] [FONT=Century Gothic]A tera rarytasik:razz::loveu: Na razie dosć bo sie rozpuścicie:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze powrócone Dżapko :multi:....ja tam nic nie wiem żeś jechała kasik ......ja se myślałam ze się już w morzu pławisz ....ia na leżaczku ciałko opalasz [/FONT] [FONT=Century Gothic]Czeee Alutku:loveu:....no jak nie wiedziałaś- przecież przed wyjazdem pisałam:evil_lol: Nad może jade w piatek tak że bede na dogo jeszcze 2 dni a potem znikam na tydzień:placz:[/FONT] Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Akadna']ta micha to na wode dla psów taak? :razz:[FONT=Century Gothic]Coś ty z misek im nie smakuje.....najlepsza prosto z wiadra...niewiedzieć czemu:cool1:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 http://img47.imageshack.us/img47/3554/tnobraz073hy2.jpg rozjemaca - sedzia psich walk! Czyli jak slodziutka kobietka lagodzi obyczaje! Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='sota36']http://img47.imageshack.us/img47/3554/tnobraz073hy2.jpg rozjemaca - sedzia psich walk! Czyli jak slodziutka kobietka lagodzi obyczaje! [FONT=Century Gothic]Chyba raczej podpuszcza....bo podoba jej sie jak się gonią i wyrywają sobie patyka.....takie słodkie dziewcze:diabloti:[/FONT] Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hmm.:hmmmm: Boksilla preferuje ze szlaufu... bo można się oblać... a potem łazi taki mokry cały :wink: Quote
apple Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Akadna']hmm.:hmmmm: Boksilla preferuje ze szlaufu... bo można się oblać... a potem łazi taki mokry cały :wink:[FONT=Century Gothic]Kronos ma zdecydowanie daleko posunięty wodowstret:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Kronos ma zdecydowanie daleko posunięty wodowstret:evil_lol:[/FONT] To Ty masz chyba jakąs podróbę boksa! Każdy boksiu lubi ze szlaucha!!! :p Quote
Recommended Posts