Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No przyzwyczaiłam, bo u mnie też tak czasem :P Quote
e.v.a Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jabłko gruszka i pietruszka wszystko wpada do fartuszka... buahahahah czesc apelka co ma w .... selerka:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cze Cioteczko! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam! Quote
zuzolandia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha czyli w Pańcię się nie wdała[/FONT]:diabloti: No chyba raczej sie wdała :evil_lol::evil_lol: Bo jak Pancia ten teges to tez wsciekła :diabloti: i kłapie zebolami :diabloti::diabloti: Quote
basia2202 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 elooł Dżapankowa, moja Ty wredotko!! :multi::multi::multi: to jaaa.. gadzinka Twoja kochana :loveu: przybyłam się przywitać po przerwie:) i powiedzieć, że u nas duuużo fotów - chooo :p Quote
apple Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Garamond]cierpię ale będę twarda[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']jabłko gruszka i pietruszka wszystko wpada do fartuszka... buahahahah czesc apelka co ma w .... selerka:multi:[FONT=Century Gothic]Effka minełas sie z powołaniem - przedszkolanką powinnaś zostać:eviltong:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Dżapkowa - Gaduło!!!! :loveu:[FONT=Century Gothic]Czeee Selketka:loveu:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Cze Cioteczko! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam![FONT=Century Gothic]Muuuuaaaaa cioteczko:loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha czyli w Pańcię się nie wdała[/FONT]:diabloti: No chyba raczej sie wdała :evil_lol::evil_lol: Bo jak Pancia ten teges to tez wsciekła :diabloti: i kłapie zebolami :diabloti::diabloti:[FONT=Century Gothic]No to się wdała:cool1:[/FONT] [quote name='basia2202']elooł Dżapankowa, moja Ty wredotko!! :multi::multi::multi: to jaaa.. gadzinka Twoja kochana :loveu: przybyłam się przywitać po przerwie:) i powiedzieć, że u nas duuużo fotów - chooo :p[FONT=Century Gothic]Chętnie Basiolku ale po powrocie:lol: Moje kochane szybko wpadam tylko żeby napisać że dzisiaj wyjeżdżam na 4 dni i bede dopiero w środe....wiem że bedziecie tęskić ale proszę w tej tęsknocie nie róbcie niczego głoopiego:diabloti: tzn nie róbcie nic czego Japkowa by nie zrobila.......szybko wróce i przywiozę FOTY!:razz: Buziam wszystkich MUUUUUUUUUUA:loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Georgia]jaaaa....Jabłkowa Nas zostawia :roll::roll::roll: wracaj szybko ale baw się dobrze :) buź Sisko.... :loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Effka minełas sie z powołaniem - przedszkolanką powinnaś zostać:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]buahahahaha myslisz?? Moje kochane szybko wpadam tylko żeby napisać że dzisiaj wyjeżdżam na 4 dni i bede dopiero w środe....wiem że bedziecie tęskić ale proszę w tej tęsknocie nie róbcie niczego głoopiego:diabloti: tzn nie róbcie nic czego Japkowa by nie zrobila.......szybko wróce i przywiozę FOTY!:razz: [/FONT] jabcok wracaj tu szybko cholero jedna ty tyy ty szarlotko :angryy::mad: Quote
Selket Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dżapko, zwariowałaś tak nagle nasz opuszczasz????? :cry: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Georgia]witam się mimo że Ciebie nie ma :eviltong::eviltong: muszę swój limit wykorzystać :)[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No nie moze to byc!!!!!!!! jak tak bez pozwolenia se wyjezdzasz so????? oj pogadamy jak wrocisz....szykuj se dooopsko....kara bedzie straszna.... hihihihihihihihihihihihihihihi Quote
jonQuilla Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :multi::multi:[FONT=Georgia] hej hej hej ;) :loveu:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witanko To tam ten tego hihi miłych wakacji życzę Quote
BeaC Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dzapki nie było??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :-(:-(:-( :multi::diabloti: Quote
Selket Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Hejka Jabłuszko :loveu: wracasz???????????? ;) Quote
Recommended Posts