jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha oj Żonkilkowa jak ty mnie potrafisz rozbroić:evil_lol: to Ty taka bombowa ?? ;) :evil_lol::evil_lol: zostanę saperem ;) Quote
apple Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']to Ty taka bombowa ?? ;) :evil_lol::evil_lol: zostanę saperem ;) Taaa mysle żo powinnaś pójść w tym kierunku z resztą na pomorzu jescze sporo niewybuchów zostało:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']Taaa mysle żo powinnaś pójść w tym kierunku z resztą na pomorzu jescze sporo niewybuchów zostało:evil_lol: hmm...grozisz mi? :crazyeye: <mania prześladowcza> ;) :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm...grozisz mi? :crazyeye: <mania prześladowcza> ;) :eviltong::eviltong: JA:crazyeye: NO SOŚ TY:diabloti: [quote name='Izabela124.']Hejos Jessssu jak tu nagadaneA na wsteczu Alutka:lol: [quote name='jonQuilla']to ONE !!! :diabloti::diabloti:Zgadzam się - wszystko to ich wina:diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Widziałam Alutke i nawet Krosia Tia żonkilowa teraz to One :P Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='apple']JA NO SOŚ TY oki wierze Ci :eviltong: <naiwniak> Zgadzam się - wszystko to ich wina :diabloti::diabloti: podłe ! :) [quote name='Izabela124.'] Tia żonkilowa teraz to One :P :roll::roll: a jest ktoś inny podejrzany? Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] :roll::roll: a jest ktoś inny podejrzany?Tylko ty jesteś podejrzana:diabloti::eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Tylko ty jesteś podejrzana:diabloti::eviltong: :obrazic: po prostu mi brak słów Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']:obrazic: po prostu mi brak słów Jeju pierwszy raz chyba cię zatkało:crazyeye::evil_lol::eviltong: Nie fochaj się już:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no jak zwykle nagadane, tyle sie cofać musiałam co by foty oblukać:mad: Ale było warto:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Jeju pierwszy raz chyba cię zatkało Nie fochaj się już cholipa za co Ty mnie masz :roll::roll: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] cholipa za co Ty mnie masz :roll::roll:Oj tam kwiatuszku nie płakaj:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pozazdrościłaś i przyszłaś pocałować moją:razz::diabloti: hihihih NIEEEE!!!! ja jak juz to wylizuje klamki hihhihihih.......... buzioleeee kofana;-) ....normalnie widzem ze ciem Zonkilkowa molesci ;-) Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 O Boshe...............Żonkilku......:placz: Jakże przykro mi to powiedzieć tutaj, ale muszę to powiedzieć :placz: :placz: Żonkilku..................Z Tobą jest coraz gorzej....:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :roll::roll: i znów wyszłam na największą gadułe ... ja się tak nie bawie... życie jest niesprawiedliwe :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Rinuś']hellołłł...bosh głowa mi pęka :shake: taa...jeszcze powiedz że od mojego gadania :obrazic: :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Widziałam Alutke i nawet Krosia Tia żonkilowa teraz to One :PCieszę sie przeokrutnie:loveu: [quote name='Helga&Ares']no jak zwykle nagadane, tyle sie cofać musiałam co by foty oblukać Ale było wartoNo przeca wiem:roll: Japkowa zawsze ładne foty wstawia:B-fly: [quote name='zuzolandia']Pozazdrościłaś i przyszłaś pocałować moją:diabloti: hihihih NIEEEE!!!! ja jak juz to wylizuje klamki hihhihihih.......... buzioleeee kofana ....normalnie widzem ze ciem Zonkilkowa molesci Bosszzz to ty jestes bardziej zboczono ode mnie:diabloti: Taaaa Żonkilowa to gaduła jakich mało- jak JA- dlatego sie lubimy:loveu: [quote name='Selket']O Boshe...............Żonkilku...... Jakże przykro mi to powiedzieć tutaj, ale muszę to powiedzieć Żonkilku..................Z Tobą jest coraz gorzej.... Tez to zauważyłaś:cool1: [quote name='jonQuilla']i znów wyszłam na największą gadułe ... ja się tak nie bawie... życie jest niesprawiedliwe To ty nie wiedziałaś:crazyeye: [quote name='Rinuś']hellołłł...bosh głowa mi pęka Nie mów tak głośno bo cię doopa usłyszy i też bedzie bolec:diabloti: [quote name='jonQuilla']taa...jeszcze powiedz że od mojego gadania Buhahahahahahaha no i sama się podsumowałaś:evil_lol: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Dzisiaj się wukrzyłam wychodząc z klatki:angryy: otwieram drzwi a tam:crazyeye: cała chmara piesów wszej masci i rasy......okazuje sie że sunia mojej sąsiadki własnie ma cieczke.........pod klatką nas.....e, nasikane, drzwi podrapane, piesy nabuzowane, normalnie nie miałam jak wyjść z Kronosem na siq.:cool1: Ten mój zaczął sie rzucać te psy na niego....musiałam sie wrócić do domu.......boszzzz tylko kiedy ja wyjde:roll: Quote
BeaC Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 heja wezsłam nareszcie do tła widziałam że o matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: fotki wstawiłaś biedne dziecko wykorzystywane przez matke do posługi:diabloti::diabloti::diabloti: heja a psy hmmmmmmmmmm gaz pieprzowy se kup:diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='BeaC']heja wezsłam nareszcie do tła widziałam że o matko:crazyeye: fotki wstawiłaś Nooooooo:razz::eviltong: biedne dziecko wykorzystywane przez matke do posługi:diabloti::diabloti: Pffffff:roll: poka lepiej twoje foty z dzieciakami:diabloti: heja a psy hmmmmmmmmmm gaz pieprzowy se kup:diabloti: I chyba w zęby se go wsadze, bo jak wychodze to obiema rekami krosa trzymam:cool1: tak się cholera wyrywa- NA KOLCACH!:cool1: Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 zastanowiłam się nad moim gadulstwem i postanowiłam działać w tej sprawie... postanowiłam że będę sobie pozwalać na jedną wypowiedź dziennie w każdym blogu :roflt: cześć Sisko:multi::multi::loveu: Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no to masz fajnie z tymi psami.... uwielbiam jak nie można wyprowadzić własnego psa bo milion kundli stoi na przeszkodzie :angryy::angryy: ja nie raz koczowałam godzine w aucie (jak jeszcze miałam:roll:) bo nijak nie szło wyjść z klockiem żeby iśc do domu :angryy: takie momenty napawają mnie nienawiścią do każdego własciciela wolno biegającego burka :angryy: Quote
Recommended Posts