bonita Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']dzisiaj zrobił mało ale zadkie:cool1: Bidulek , trzymaj się wnuś, niech choroba idzie precz! Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cześć :multi: Wymiziaj Korsia kofanego :calus: A Twoje zdrówko jak??? :calus: Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ojojoj... Krosiu.... :shake: daj znać japko co wet powe, no i jak tam toja dyskietka :razz::razz: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='bonita']Bidulek , trzymaj się wnuś, niech choroba idzie precz! [quote name='Selket']Cześć :multi: Wymiziaj Korsia kofanego :calus: A Twoje zdrówko jak??? :calus: [quote name='clockwork']ojojoj... Krosiu.... :shake: daj znać japko co wet powe, no i jak tam toja dyskietka :razz::razz:Jeszcze nic nie wiem młe kochane ide na 17 do weta..........a moja dyskietka gra:evil_lol: Quote
Agniest Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ojej, dwie chorowitki pod jednym dachem :shake: zdrówka dla was obu.... Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Agniest']ojej, dwie chorowitki pod jednym dachem :shake: zdrówka dla was obu.... nooo ale ja już czuję sie ooo niebo lepiej......za to Kronos mnie zmienił:cool1: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witanko ma kochaniutka:multi::multi::multi::multi: Uffffffffff nareszcie wsio nadrobiłam, ale tego było, pełno gadania a malutko foteczek:eviltong: Zdrówka Ci i Krosiowi życzę;) Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 myślałam że już tu dzisiaj byłam... :crazyeye: cześć Sisko :loveu::loveu::multi: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko ma kochaniutka:multi::multi::multi::multi: Uffffffffff nareszcie wsio nadrobiłam, ale tego było, pełno gadania a malutko foteczek:eviltong: Zdrówka Ci i Krosiowi życzę;)Witaj Izauro:loveu: Skoro dużo gadania a mało foteczek tzn że wszystko po staremu:diabloti: [quote name='jonQuilla']myślałam że już tu dzisiaj byłam... :crazyeye: cześć Sisko :loveu::loveu::multi:No witaj sklerotyczko:loveu: No wiec przyszli my od weta:roll:. No nie powiem- Kronos robi nam niezła zagwozdkę. Wet jest w kropce bo objawy jednoznacznie nie wskazują na robale. Tzn robale są ale inne rzeczy nas jeszcze niepokoją, to krwawienie po lekach nie ustało.......się wet zdziwił i postanowił zbadać chłopaka od tyłu:cool1: Normalnie pieso mi wyło z bólu:-(.......no i co sie okazało, Kronos ma znacznie powiększoną prostate:razz: a co za tym idzie czeka nas w najbliższej przyszłości kastrowanie....D wpadł w panikę (normalnie jakby to jego trza było kastrować:roll:).....no i co tam jeszcze Aha! Do jutra czekamy i ogladamy koopalony, jeśli sie nic nie zmieni jutro ponownie do weta i kombinujemy dalej a jak koplony bedą w normie to odrobaczamy i czekamy na wyniki badań....nooo to tyle...jakieś pytania:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 fjuuu fjuu bedzie ciach ciach i po jajkach :diabloti: czeee mała:multi: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']fjuuu fjuu bedzie ciach ciach i po jajkach :diabloti: czeee mała:multi:Normalnie mój D jest w rozpaczy jakoś tak sie utożsamia z tymi jajkami:roll: Quote
e.v.a Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Normalnie mój D jest w rozpaczy jakoś tak sie utożsamia z tymi jajkami:roll: buahahahah .... przeciez to nie jego :roll: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']buahahahah .... przeciez to nie jego :roll:No też mu to mówię ale jakoś tak posmutniał:cool1: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 to niech D sobie weźmie kurze i je nosi w kieszeni... a Krosiu będzie szczęśliwy i bez jajów oO :) bo po co mu one? :) urody przecie nie dodają :eviltong: niechaj mu się polepsza Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']to niech D sobie weźmie kurze i je nosi w kieszeni... a Krosiu będzie szczęśliwy i bez jajów oO :) bo po co mu one? :) urody przecie nie dodają :eviltong: niechaj mu się polepsza Hahahahhaha Żonkilko niezły pomysł tylko ze D nie moze sobie wyobrazić psa bez jajcóf....sie mnie pyta: To co on tam teraz bedzie miał..no tam gdzie miał jajka.....":roll: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='apple']Hahahahhaha Żonkilko niezły pomysł tylko ze D nie moze sobie wyobrazić psa bez jajcóf....sie mnie pyta: To co on tam teraz bedzie miał..no tam gdzie miał jajka.....":roll: miejsce do miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']miejsce do miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bossszzz Żonkilkowa:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']miejsce do miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a skad wiesz ze nie mizia teraz:diabloti: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']a skad wiesz ze nie mizia teraz:diabloti:Głoopolki- ide nie gadam z wami bo sie czerwienie:oops: Zartuje:diabloti: Ide kąpać Ale- papa:hand: Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='evaxon']a skad wiesz ze nie mizia teraz:diabloti: :roflt::roflt::roflt: [quote name='apple']Głoopolki- ide nie gadam z wami bo sie czerwienie:oops: no to narobiły my ... :roll: :evil_lol::evil_lol: Zartuje:diabloti: Ide kąpać Ale- papa:hand: a nie, jednak nie narobiły my :) :eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='jonQuilla']miejsce do miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: he he he własnie [quote name='apple']Bossszzz Żonkilkowa:evil_lol: ciekawe że ona taka wstydliwa kto by pomyślał a tak w ogole to naj najważniejsze żeby Krosowi sie polepszyło z jojkami czy bez:razz: a tak w ogóle to bez .................Ci się uspokoi pies Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oooooooo.....Będzie z Krosia jajcarz jak z Księciunia :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 przyszłam potrzymać Krosia za jajka... tfu tfu przyszłam potrzymać kciuki za Krosia i za jajka ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='clockwork']przyszłam potrzymać Krosia za jajka... tfu tfu przyszłam otrzymać kciuki za Krosia i za jajka ;) :errrr::errrr::errrr: a nie chciał zrobić Krosiowi USG ?? bo nasz wet powiedział że naj zaaplikować piesu też taką diagnostykę ..będzie dobrze ;) paczaj na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112537 Quote
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='BeaC']he he he własnie ciekawe że ona taka wstydliwa kto by pomyślał hmm...a co to za jakieś tu insynuacje za moimi plecami ;) :eviltong::eviltong: ja wszystko widzę :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts