apple Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='BeaC']heloł przyszłam do Ciebie z kaff.........bezdyskowcu:diabloti::diabloti::diabloti: Dziekować dobra kobieto :loveu: A ty się z mojego dyska nie wyśmiewaj bo wiesz.....jeden się śmiał i to samo miał:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Cześć Kochana Chorutko! Jak dysk? Cały? Na miejscu? Quote
apple Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochana Chorutko! Jak dysk? Cały? Na miejscu?Już lepiej, tylko musze uważać na zmiany poztycji i inne skręty, i muszę pamiętać co by sie nie zapomnieć bo - ojjjjj:cool1: Witaj cioteczko :loveu: i co odbierzesz dzisiaj te rzeczy czy przesuwamy......:razz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Już lepiej, tylko musze uważać na zmiany poztycji i inne skręty, i muszę pamiętać co by sie nie zapomnieć bo - ojjjjj:cool1: Witaj cioteczko :loveu: i co odbierzesz dzisiaj te rzeczy czy przesuwamy......:razz: Myślę, Kochana, że przesuniemy! Może umówimy się na przyszły weekend- podjechałabym z Zuzą... Poznałyby się dziewuchy. Co myślisz? Quote
apple Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='agbar']czesc ...kaleko:diabloti:Ty się śmiej:mad::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Myślę, Kochana, że przesuniemy! Może umówimy się na przyszły weekend- podjechałabym z Zuzą... Poznałyby się dziewuchy. Co myślisz?Nie ma mnie ani w przyszły ani w następny:shake::placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Ty się śmiej:mad::loveu: Nie ma mnie ani w przyszły ani w następny:shake::placz: Napisałam ci w pw :evil_lol: Quote
apple Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Napisałam ci w pw :evil_lol:wiem:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='apple'] No ja nie mówię ze źle ino ja mówię ze cóś z ciebie symulant jak ci po 3 h przeszło:diabloti: Ćwinia:turn-l: bo to to było takie delikatne:roll: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to ja szaleniec :cool3::cool3: widzisz, ja kawy nie pije w ogóle ;) więc w zamian buszuje po internecie :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czesc niesformatowana Japuszkowo;-) mam nadzieje zes juz w lepszej formie ...i odpalasz ;-) hihihihihih buzioleeeee Quote
credita Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no nasze jabłuszko odpoczywa jak na porządną mamę przystało ;) Quote
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 aaaaaaaaaaaaa bezdyskowca nie było???:razz::razz::razz: no no no:diabloti: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Helga&Ares']Ćwinia Ppppfffffffffffff:roll: bo to to było takie delikatneTaaaaaakkkk:diabloti: [quote name='jonQuilla']to ja szaleniec widzisz, ja kawy nie pije w ogóle więc w zamian buszuje po internecie Buhahahahaha a to się ubawiłam:diabloti: [quote name='zuzolandia']Czesc niesformatowana Japuszkowo mam nadzieje zes juz w lepszej formie ...i odpalasz chihuahua buzioleeeeeOdpalam! jest lepiej! Duuuuuzo lepiej!!:multi: [quote name='evaxon']chcesz zebym ci pomachała??Nie:diabloti:...........żartowałam:loveu: [quote name='credita']no nasze jabłuszko odpoczywa jak na porządną mamę przystało Co? odpoczywa? Oni mi nawet w grobie odpocząc nie dadzą:cool1: [quote name='clockwork']bereczek jabko :loveu:berek Madź:loveu: [quote name='BeaC']aaaaaaaaaaaaa bezdyskowca nie było??? no no no jestem:B-fly: Melduje ze Kronos chory:cool1: wczoraj go trochę przeczyściło w nocy, ale w sumie czasem mu sie zdarzało wiec nie przywiązywałam do tego wagi. Rano byłam z nim na polu- wsio było ok............potem koło 14 zaczął strasznie piszczeć, że chce na polko wiec go zabrałam, Bossssszzz jakie miał rozwolnienie:roll: mówię wam, ale to pikuś- Krosiu oprócz tego krwawił wczoraj z odbytu:shake: Pojechaliśmy do weta...........podejrzewa robale albo jakies ciało obece. Kronos dostał wczoraj 4 zastrzyki i mamy dzisiaj pobrać kał do badania:roll: Bosszzzzzz denerwuje sie bardzo. Bidulek śpi teraz, nic go nie cieszy:roll: Quote
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Lejka też miała dawno dawno temu jak była malusieńka krew w kale............. miała coś w jelicie grubym......i dostawała zastrzyki i inne takie ugotuj siemię lniane i niech żre nie zaszkodzi a jak coś mu utknęło to mu pomoże:loveu: bidny Krosiu .............umiziaj go ode mnie:loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cześć chore Jabłuszko mające chorego Krosia i całe szczęście zdrową Alutkę! Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='BeaC']Lejka też miała dawno dawno temu jak była malusieńka krew w kale............. miała coś w jelicie grubym......i dostawała zastrzyki i inne takie ugotuj siemię lniane i niech żre nie zaszkodzi a jak coś mu utknęło to mu pomoże:loveu: bidny Krosiu .............umiziaj go ode mnie:loveu::loveu: Mówisz? Spróbuję:cool1: Tylko ze to nie tyle krew w kale co mu normalnie leciała z poopki:-( Wymiziam:loveu: Quote
bonita Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :multi:Przyszłam powiedzieć .......JESTEM!:multi: A teraz mów co nabroiłaś kiedy mamci nie było:diabloti: Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć chore Jabłuszko mające chorego Krosia i całe szczęście zdrową Alutkę!No całe szczeście:loveu: Ty to mnie umiesz pocieszyć..........ale i tak sie martwie o niego [quote name='bonita']:multi:Przyszłam powiedzieć .......JESTEM!:multi: A teraz mów co nabroiłaś kiedy mamci nie było:diabloti::evil_lol:jaaaaaa ? Taka grzeczna jestem przecież:diabloti: Quote
bonita Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czytam że Kronoś, mój wnuś chory :shake: Biduleczek Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='bonita']Czytam że Kronoś, mój wnuś chory :shake: BiduleczekNooooooo dam wam znać jak bede wiecej wiedziała, dzisiaj też ide do weta....................ehhhh mówie wam wczoraj wydałam już50 zł a to dopiero pierwszy dzien leczenia:cool1: Quote
bonita Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Krew w kooopce nadaje się do leczenia przez weta jak nic, nie wiem qurcze co poradzić . A dalej ma rzadką koopę, czy już nie robi? Quote
apple Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='bonita'] Krew w kooopce nadaje się do leczenia przez weta jak nic, nie wiem qurcze co poradzić . A dalej ma rzadką koopę, czy już nie robi? dzisiaj zrobił mało ale zadkie:cool1: Quote
Recommended Posts