Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']ależ z wzajmnością:loveu:
Dobra przestań pitolić tylko dawaj fotki Kreosia ,których i tak nie obejrzę bo w pracy mam zablokowaną możliwość otwierania fot :angryy:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Dobra przestań pitolić tylko dawaj fotki Kreosia ,których i tak nie obejrzę bo w pracy mam zablokowaną możliwość otwierania fot :angryy:
No to co mnie doope zawracasz, przyjdź jak bedziesz mogła ogladać foty:eviltong:

Posted

[quote name='teqquila']Siemano wpadłam na chwilke i tutaj :) :diabloti:
no własnie chciałam cię capnąć u Ali ales mi zwiała:evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']no od Ali uciekłam do Ciebie :diabloti:siądź żesz se na doopie bo nie bede tak za tobą gonić jakby mi portki płonęły:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Następna mi mówi żem grooba doopa:placz:no przeca juz na diecie jestem:roll:

no ale wiesz dieta pewnie nie cud a tak jak pobiegasz to napewno schudniesz ...

Posted

[quote name='teqquila']no ale wiesz dieta pewnie nie cud a tak jak pobiegasz to napewno schudniesz ...Juz se lepiej ić jak masz takie goopie goopoty gadać:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Następna mi mówi żem grooba doopa:placz:no przeca juz na diecie jestem:roll:
ja też na diecie...właśnie wcinam kolejny jogurt i kanapkę :placz:

Posted

[quote name='Rinuś']ja też na diecie...właśnie wcinam kolejny jogurt i kanapkę :placz:
No to podaję ci ręke ja ostatnie dwa tygodnie jestem tylko na jogurtach i suchych bułkach:roll:

Posted

czeeeee:multi:

ło boze czy nie ma innych "rowerkow" na ziemi:crazyeye: wszedzie gdzie nie pojde to dzieciaki w takim czyms jeżdżą :roll: a mowia ze teraz taaaaki wybor wszystkiego:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']czeeeee:multi:

ło boze czy nie ma innych "rowerkow" na ziemi:crazyeye: wszedzie gdzie nie pojde to dzieciaki w takim czyms jeżdżą :roll: a mowia ze teraz taaaaki wybor wszystkiego:evil_lol:Powiedz lepiej że zazdraszczasz:diabloti:

[quote name='Fuga***']a ja jestem na diecie bogatej w lody :-)
cześć, Moni :-)Bo pewno masz doopke jak 5 zł to se mozesz pozwalac na lody

Posted

[quote name='credita']a tam pieprzyć dietę ja też się odchudzam,a wczoraj całe pudełko Rafaello zjadłam i takie odchudzanie :evil_lol:
Byś się podzieliła a nie :diabloti:

Posted

[quote name='apple']
A kto tak pięknie śpiewa? Czyzby Marceli Szpak? Nie!:crazyeye: To Hela tralalela:evil_lol:

tralalela:crazyeye::crazyeye::evil_lol::loveu::evil_lol:
ale żeś wymyśliła :diabloti:

Posted

[quote name='credita']a tam pieprzyć dietę ja też się odchudzam,a wczoraj całe pudełko Rafaello zjadłam i takie odchudzanie :evil_lol:

I to jest zdrowe podejście do życia!!!
Ja też wcinam co i ile chcę i mam wszystko w doopie! :evil_lol:

Cześć Jabłuszkowa!

Posted

[quote name='credita']a tam pieprzyć dietę ja też się odchudzam,a wczoraj całe pudełko Rafaello zjadłam i takie odchudzanie :evil_lol:Buhahahahahahahahahahahahahaha na to super:evil_lol:
ja wczoraj zjadłam fryty:roll:

[quote name='Rinuś']Byś się podzieliła a nie :diabloti:No własnie:cool1:

Posted

[quote name='Helga&Ares']tralalela:crazyeye::loveu::evil_lol:
ale żeś wymyśliła :diabloti:Ma się ten talent:diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']I to jest zdrowe podejście do życia!!!
Ja też wcinam co i ile chcę i mam wszystko w doopie! :evil_lol:

Cześć Jabłuszkowa!

A tam pitolisz jak niezdrowa doopa..........widziałam cię- ty se mozesz:cool1:

Czeee widzę że przyniosłaś mi moje własne prywatne słoneczko:loveu: Muuuuuuaaaaa!:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']no i gdzie ta kaff??:mad:

przyszłam:diabloti::diabloti::diabloti:

nie widzisz:eviltong:
No przeca ślepoto do ciebie znaiosłam, postawiłam ci pod samym nosem..............jak bozie koffam no ślepa no:splat:

Posted

nie ma sie co głodzić :shake: jak masz schudnąć schudniesz ......jeść wsio ale mniejsze porcje a zapychanie bułkami ...no szczerze powiem że chyba nieskuteczne bo znam ten motyw :roll:
teraz sezon owocowy ...można na owockach żyć :multi::multi::multi:....ja pochłaniam arbuzy i doszły teraz truskaweczki ....uwielbiam kalarepki , zresztą jak najwięcej owocków i warzywek i będzie oki ;)

Bereczek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie ma sie co głodzić :shake: jak masz schudnąć schudniesz ......jeść wsio ale mniejsze porcje a zapychanie bułkami ...no szczerze powiem że chyba nieskuteczne bo znam ten motyw
teraz sezon owocowy ...można na owockach żyć :multi:....ja pochłaniam arbuzy i doszły teraz truskaweczki ....uwielbiam kalarepki , zresztą jak najwięcej owocków i warzywek i będzie oki ;)

Bereczek :multi::loveu:
No pewnie masz racje ale ja na owockach to zejde po dwóch dniach:cool1: Najszybciej chudnę na nabiale i grahamkach.......sprawdzone:diabloti:

A co do mniejszych porcji - to ja jem naprawde niewielkie porcje:roll:jakbym miała jeść mniejsze to jak to powiedział mój TZ nie opłaca ci sie nakładać:evil_lol:
Ja mam olbrzymi problem z przemianą materii- niestety:cool1: