BeaC Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hejka a ja dzisisj po domowemu widziałm, że jak mnie nie było...............lody se lizalyście:razz::razz::razz: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 dzień dobry :multi::loveu: buziam Was mocno :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']berek z raniolka berek Aluniu [quote name='Iza i Avanti']Doberek, doberek!Witaj Izuniu mła spóźnialska:loveu: [quote name='Selket']Cześć w ten słoneczny poniedziałek :loveu:Witaj w słoneczny ale niestety poniedziałek:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Jabłuszkowa :)hejos:evil_lol: [quote name='BeaC']Hejka a ja dzisisj po domowemu widziałm, że jak mnie nie było...............lody se lizalyście:razz::razz::razz: W papciach do mnie przylazła noooo:roll:. No dobra oc na loda:razz::diabloti: [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: buziam Was mocno :loveu::loveu::loveu: Witaj sisko co ci tam siostrunia przywiozła, co? pochwal się?:razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple'] Witaj sisko co ci tam siostrunia przywiozła, co? pochwal się?:razz::diabloti: niee nic mi nie przywiozła :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: któregoś dnia idziemy na zakupy :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='jonQuilla'] niee nic mi nie przywiozła :placz::placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: któregoś dnia idziemy na zakupy :diabloti::diabloti:na zakupy, to nawet lepiej:diabloti: [quote name='Helga&Ares']cześć Babolku :loveu: Hejka Babolku:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 pustki powiadasz:diabloti: zapomniałam Ci życzeń złożyć z okazji dnia bachorka:eviltong: no to Naj.. :loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']pustki powiadasz:diabloti: zapomniałam Ci życzeń złożyć z okazji dnia bachorka:eviltong: no to Naj.. :loveu: Ojej bardzo dziekuję:loveu:, oć podziele się z toba w ramach moich życzeń dla ciebie:diabloti::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='apple']Ojej bardzo dziekuję:loveu:, oć podziele się z toba w ramach moich życzeń dla ciebie:diabloti::evil_lol: ja zamawiam tego z wisienką :megagrin: Quote
apple Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']ja zamawiam tego z wisienką :megagrin:No dopszzz:roll: [quote name='evaxon']czesc czołem jabcok:loveu:czesć Effelinda:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Ja poproszę wisienkę i wafelka :evil_lol: masz ochotę na porcelanę?:roll: :evil_lol: Quote
credita Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 witam słonko:loveu: a Ciebie znowu nie ma :shake: Quote
BeaC Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ...heja wpadłam do Cię ot tak sobie może mi kaff postawisz?? :cool3::cool3::cool3: Quote
apple Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Selket']Ja poproszę wisienkę i wafelka :evil_lol: Proszę się obsłużyć- tu w tej galerii obowiązuje zasada- helpyourself:evil_lol::loveu: [quote name='credita']witam słonko:loveu: a Ciebie znowu nie ma :shake:No kochana ja o tej godzinie to jestem w drodze z pracy;) [quote name='BeaC']...heja wpadłam do Cię ot tak sobie może mi kaff postawisz?? :cool3::cool3::cool3:Kawkę masz u mnie zawsze:loveu: :kaffee_2: A tera uwaga bo foty bedą:diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Byli my na spacerze w lesie:lol: Krosiu tez był:evil_lol: Bardzo przepraszam za jakość zdjęć ale on jest taki ruchliwy że nie jestem w stanie go złapać aparatem:cool1: Cały czas coś niuchał:eviltong: Z fotek to tyle bo się wkurzyłam że jest taki ruchliwy i że foty brzydkie wychodzą:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ależ ona jest cudna :loveu: http://img88.imageshack.us/img88/9491/tnobraz277xe8.jpg Quote
BeaC Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: załapałam się nie tylko na kaff:razz::razz::razz: ale i na FOTY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ależ ona jest cudna :loveu: http://img88.imageshack.us/img88/9491/tnobraz277xe8.jpg:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie oczom nie wierze :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To ty czy mam omamy?:lol: [quote name='BeaC']...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: załapałam się nie tylko na kaff:razz::razz::razz: ale i na FOTY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: No widzisz, dla ciebie wszystko Beatko:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Normalnie oczom nie wierze :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: To ty czy mam omamy?:lol: Widząc taaaaakie zdjęcie nie mogłem sie powstrzymać :oops:......ale spoko, już uciekam Quote
Recommended Posts