BeaC Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 loczki se ukreciłaś???:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 cześć :loveu::loveu::multi: nie wiem co się dzieje ale przeglądarka mi się wiesza jak chcę edytować poprzedni swój post :roll::roll: coś tu napsułaś kochaniutka :eviltong: mam coś dobrego dla Ciebie na początek dnia ;) i nigdy przenigdy nie zgadniesz co to może być .... :cool3::cool3::cool3: kawusia misiowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='BeaC']loczki se ukreciłaś??? nie ino wymodelowałam ;-D Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='jonQuilla']uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;-) Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć nie wiem co się dzieje ale przeglądarka mi się wiesza jak chcę edytować poprzedni swój post coś tu napsułaś kochaniutka mam coś dobrego dla Ciebie na początek dnia i nigdy przenigdy nie zgadniesz co to może być .... kawusia misiowa No nigdy przenigdy bym nie zgadła ;-)a to nie ja popsułam to sie tak samooooooo ;-/ Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='Helga&Ares']poka fryza Ale ja nie mam żadnego fryza ;-) Quote
Helga&Ares Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='apple']Dogo mnie wpuszcza w domu tylko spóźniłam się bo........bo se fryza robiłam ekhemm:cooldevi: Quote
sota36 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Czesc me Jabluszko kochane! Dzis, mimo papierkowej roboty oswiatowej, bedie fajny upalny dzien. Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Helga&Ares']ekhemm:cooldevi: [quote name='evaxon']cze dziołcha poka fryza:cool3:No baby tłumacze wam, ze tylko se główkę umyłam i wymodelowałam włoski co by ludzióf nie starszyć:eviltong: i tyle, żadna fryzura:niewiem:, normalnie jak tu trza uważać co się pisze- boszzzzz:roll::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko jabłuszkowa:multi::loveu::multi:Witaj Izauro mła droga;) [quote name='sota36']Czesc me Jabluszko kochane! Dzis, mimo papierkowej roboty oswiatowej, bedie fajny upalny dzien.Bossszzzz dzisiaj do roboty poszłaś, co to kara za strajk:cool1: Normalnie dobrze że nie poszłam pracować w zawodzie:shake: Witam moje dziouszki kochane. Dzisiaj taka piękna pogoda że bardzo bym chciała się gdzieś wybrać, tylko najpierw musze przeforsować ten temat u mojego TZ-ta. Może sie uda- musi bo nie bedę doopy kisić w domu jak za oknem 27 stopni w cieniu:multi::loveu: Moze strzele jakies fotaski :razz: albo i nie:diabloti: Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:cze Dżapuszko Łooooooooo serce, chmurki, tęcza i usmiechnięta Alicja- bosszzz czuję się kochana:oops::loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Łooooooooo serce, chmurki, tęcza i usmiechnięta Alicja- bosszzz czuję się kochana:oops::loveu: ............................. Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja'].............................ciekawa wypowiedź nie powiem:roll::evil_lol: Quote
sota36 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 nie w robocie, ino robota w chaupie - i tak fuj! Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='sota36']nie w robocie, ino robota w chaupie - i tak fuj! FUJ!:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ............................ wydawalo mi się że tu dzisiaj byłam ale chyba się myliłam witaj Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 cześć Jabcowa:bigok: na drugi raz nie pisz nam że robisz fryza jak nie robisz fryza, bo widzisz jakie sensacje od razu:diabloti: trzymaj Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jabuszkowa... przyszłam se i TU :loveu::loveu: bom sie stęskniła :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 lody lody dla ochłody ... cześć Sisko o smaku Jabłuszka :loveu::loveu::multi: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='jonQuilla']lody lody dla ochłody ... cześć Sisko o smaku Jabłuszka :loveu::loveu::multi: częstuj się Żonkilkowa:multi: tylko zostaw tego z przodu, bo on dla Jabcowej specjalnie :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Helga&Ares'] częstuj się Żonkilkowa:multi: tylko zostaw tego z przodu, bo on dla Jabcowej specjalnie :eviltong: ahhh dziękuje :) :loveu: zostawie tego gwiezdnego ;) Quote
Recommended Posts