Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Cześć kochana przez całe dogo Jabcokowa! Mnie cuś wczoraj nie chciało wpuścić!!!! Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć kochana przez całe dogo Jabcokowa! Mnie cuś wczoraj nie chciało wpuścić!!!!Normalnie przeca patrz no jak mozna mnie nie kochać- Tyle uroku osobistego mam:evil_lol: No mnie też, tzn najpierw wpuszczało a potem przestało:roll::evil_lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 nnnnnnnnnnnno dobra niech stracę KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='BeaC']nnnnnnnnnnnno dobra niech stracę KCM:loveu::loveu::loveu: JCT:loveu::loveu::loveu: Bosszzz alem się rozczuliła Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 siskooooooooooooooooo tu Twój Żonkilek przylazł z rana się przywitać :) :loveu::loveu::loveu: i ucałować Was :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='jonQuilla']siskooooooooooooooooo tu Twój Żonkilek przylazł z rana się przywitać i ucałować Was Cześć mła sisko ja ciebie tez całuję- a emoty nie wstawię bo nie dam rady :-* Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='agbar']czesc rozczulona cześc Aguś ;-* Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='credita']witam w to piękne popołudnie U mnie też pieknie- oby tak dalej bo jak spadnie jeszcze troche deszczu to się załamię ;-) Quote
Iza i Avanti Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zapraszam na nowy bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111855 Quote
zuzolandia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 doberek opadowko hihihihih.....przyszlam CI powiedziec ze CI przaja..... i buziola dac popoludniowegoooooo! Quote
Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Cześć bidulko, brokułek się popsiuł :calus: Nie martwiaj som jeszcze inne broukułki ;)dziecię w pracy..... w takim razie so TY robisz, skoro Twe dziecię w pracy?? :crazyeye: Quote
Helga&Ares Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cześć kobitko, co mi tyle komplementów prawi:calus::multi: Quote
BeaC Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 eeeeeeeeeeee Moni??? nie było Cię czy co??? witka oć na kafff Quote
Iza i Avanti Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Cześć Kochana! A Ty gdzie? Dogo Cię nie wpuszcza? Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='zuzolandia']doberek opadowko hihihihih.....przyszlam CI powiedziec ze CI przaja..... Ze przeja..... co????:roll: Nie kumam:cool1: i buziola dac popoludniowegoooooo!Buziol poranny:loveu: [quote name='Selket']Cześć bidulko, brokułek się popsiuł :calus: Nie martwiaj som jeszcze inne broukułki ;)dziecię w pracy..... w takim razie so TY robisz, skoro Twe dziecię w pracy?? :crazyeye:Dziecię miałam w pracy w środe w czwartek juz byłam sama chociaż szef miał podejrzenie że może jednak z małą:evil_lol: A co ja robię......................ob... tzn pracuję, cieżko pracuję:diabloti: [quote name='Helga&Ares']cześć kobitko, co mi tyle komplementów prawi:calus::multi:Jak zasługujesz to parwie:lol: [quote name='evaxon']czesc labująca sie:loveu:Czeee nie labujaca się:diabloti::evil_lol::loveu: [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeee Moni??? nie było Cię czy co??? witka oć na kafff Jestem jestem, no to polej spóźnialskiej:lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochana! A Ty gdzie? Dogo Cię nie wpuszcza?No już jestem jestem aleście wszystkie w goracej wodzie kąpane. Dogo mnie wpuszcza w domu tylko spóźniłam się bo........bo se fryza robiłam Witaj Izuńka:loveu: Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='Medorowa'] hejo ...Buhahahahahahaha..............a tak poza tym to wszyscy zdrowi?:evil_lol: Quote
apple Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='agbar']czesc kobieto z fryzura:grins:Czeee Aguś oć tobie też zrobie:diabloti: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :multi::multi::multi:cześćććććććććććććććććććććććććććććććććććććć:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts