Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć kochana przez całe dogo Jabcokowa!

Mnie cuś wczoraj nie chciało wpuścić!!!!Normalnie przeca patrz no jak mozna mnie nie kochać- Tyle uroku osobistego mam:evil_lol:

No mnie też, tzn najpierw wpuszczało a potem przestało:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']siskooooooooooooooooo
tu Twój Żonkilek przylazł z rana się przywitać

i ucałować Was

Cześć mła sisko ja ciebie tez całuję- a emoty nie wstawię bo nie dam rady :-*

Posted

[quote name='credita']witam w to piękne popołudnie

U mnie też pieknie- oby tak dalej bo jak spadnie jeszcze troche deszczu to się załamię ;-)

Posted

Cześć bidulko, brokułek się popsiuł :calus: Nie martwiaj som jeszcze inne broukułki ;)dziecię w pracy..... w takim razie so TY robisz, skoro Twe dziecię w pracy?? :crazyeye:

Posted

[quote name='zuzolandia']doberek opadowko hihihihih.....przyszlam CI powiedziec ze CI przaja.....

Ze przeja..... co????:roll: Nie kumam:cool1:

i buziola dac popoludniowegoooooo!Buziol poranny:loveu:

[quote name='Selket']Cześć bidulko, brokułek się popsiuł :calus: Nie martwiaj som jeszcze inne broukułki ;)dziecię w pracy..... w takim razie so TY robisz, skoro Twe dziecię w pracy?? :crazyeye:Dziecię miałam w pracy w środe w czwartek juz byłam sama chociaż szef miał podejrzenie że może jednak z małą:evil_lol: A co ja robię......................ob... tzn pracuję, cieżko pracuję:diabloti:

[quote name='Helga&Ares']cześć kobitko, co mi tyle komplementów prawi:calus::multi:Jak zasługujesz to parwie:lol:

[quote name='evaxon']czesc labująca sie:loveu:Czeee nie labujaca się:diabloti::evil_lol::loveu:

[quote name='BeaC']eeeeeeeeeeee
Moni???
nie było Cię czy co???

witka oć na kafff
Jestem jestem, no to polej spóźnialskiej:lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochana! A Ty gdzie? Dogo Cię nie wpuszcza?No już jestem jestem aleście wszystkie w goracej wodzie kąpane. Dogo mnie wpuszcza w domu tylko spóźniłam się bo........bo se fryza robiłam

Witaj Izuńka:loveu: