BeaC Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ...............a jo ni :diabloti::diabloti::diabloti: żartowałam:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='BeaC']..................ej no poogladalam foty....delikutaśnej dupencji co to na dywanie musi siadać:razz: ale żeś psa rozpuściła............. jak dziadowski bicz witka i jak Alla?? lepiej już?? :loveu:Ja nie rozpuściłam...............sam się rozpuścił:evil_lol: A Alunia już zupełnie zdrowa po chorobie nie ma nawet śladu:multi: [quote name='Helga&Ares']a co ty taka goła jesteś:roll::cool3:No i musisz tak publicznie............bosszzz myśląłam że nikt nie zauważy a tera się fstydze [quote name='Alicja'] na 3 zmiane .......to pogoda bywa w kratke:grins:Normalnie [quote name='Selket']A co Wy się umawiacie??? U nas duszno i pochmurno Kto mi ukradł słonko? :placz: Cześć Dżapuszkowa :loveu:Nie umawiamy tylko Ala robi tu za pogodynke:evil_lol: A słonko ukradlim my- ŚLONZOKI:multi::evil_lol::diabloti: [quote name='evaxon']bo jak byscie tyle nie gadaly to bym widziala psa na dywaniku bo mu na trawie za mokro:roll: czeeeeDobra dobra leniuszku;) ale wybaczam Ci - mnie tez by się nie chciało nadrabiać:evil_lol: [quote name='Cheritka']Witanko faflowate, co tam znowu ciekawego???Normalnie Cheritka:crazyeye: Ojjjjj ale się wstydłam:oops: dawno u cię nie bylam co? Nie bij:roll: [quote name='agbar']Jabkowa..jo cie kochom:grins:Jo cia tyż:loveu: [quote name='Fuga***']................... i jo!no jo tyż:loveu: [quote name='BeaC']...............a jo ni :diabloti: żartowałam:megagrin: ZoUza:loveu: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Bossszz dziouszki mówię wam ale mam dzisiaj zakorbiony dzień zaraz musze leciec na poczte, do banku, ze psem:evil_lol: potem na zakupy, potem Ale musze połozyć i obudzic co by nie zaspała, nakarmić , zapakowac do samochodu i dzisiaj jadem razem do pracy bo mnie opieka nawaliła, a w robicie masa pracy dzisiaj- bosssszzz jak jak to zrobie to nie wiem:roll: łoooooooooo lece bo mi się brokuł rozgotowuje:crazyeye:- zapomłam o nim:roll: Quote
Iza i Avanti Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cześć ukochana :-) Wszyscy Cię kofffffffffffffffffffffają... Się masz dobrze... Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć ukochana :-) Wszyscy Cię kofffffffffffffffffffffają... Się masz dobrze...Ma się ten urok osobisty:B-fly:- buhahahahahahahahahaha Witaj Izunia:loveu: moja ty zgubo:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :hmmmm: z Alą będziesz pracować ........ulala....to na wypłate sie dziecko w kolejke ustawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Dżapuszko z rozgotowanym brokułkiem :roll: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: z Alą będziesz pracować ........ulala....to na wypłate sie dziecko w kolejke ustawi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do jakiej wypłaty......ja nic o tym nie wiem:evil_lol: Cze Dżapuszko z rozgotowanym brokułkiem :roll:No właśnie, rozgotowałam:cool1: Buziam:loveu: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']nadrobiłam :grins: boshhhh... dzieci do pracy gonić :shake::shake::mdleje: trza małą z robotą od maleńkości oswajać:diabloti: jo cie nie koffom... jak wszyscy to ja nie kcem ... ja kcem byc odmieńcem :diabloti: :loveu::loveu::loveu:Jo tyż Cię koffom odmieńcu ty mój:loveu: Dobra spadam bo czas mnie goni:roll: :hand::hand::hand: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 nadrobiłam :grins: boshhhh... dzieci do pracy gonić :shake::shake::mdleje: jo cie nie koffom... jak wszyscy to ja nie kcem ... ja kcem byc odmieńcem :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Sisko już jestem ;) i tak jak obiecałam tak kawkę przynoszę ;) cobyś nie mówiła że już Cię nie koffam :) :eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dzabkowate me stworzeni - powiadam, ze zyje, tj jeszcze dycom, ale i tak Cie kochom!!!! Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']Helol kobieto pracujaca z dzieckiem wraz:loveu:hej Aguś przyniosłaś mi placka:razz: [quote name='jonQuilla']Sisko już jestem ;) i tak jak obiecałam tak kawkę przynoszę ;) cobyś nie mówiła że już Cię nie koffam :) :eviltong::eviltong: Dowód miłości przyjety:loveu: [quote name='sota36']Dzabkowate me stworzeni - powiadam, ze zyje, tj jeszcze dycom, ale i tak Cie kochom!!!!Ciesze się że jeszcze dychosz ty moja waleczna kobito:loveu:............masz twoja utracona:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cieszę się niezmiernie :multi::multi::multi::loveu: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']cieszę się niezmiernie :multi::multi::multi::loveu:Jo tyż:evil_lol: Kaffcia- mniaaaaaam:eviltong: Quote
apple Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='evaxon']heloł w ten upalny piekny dzionek Witaj Effcia a co ty w takim dobrym nastroju co?creditko: Ciebie też witam słonecznie i ciepło- Muuuuaa! Quote
Izabela124. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 To sem ja:loveu: Twoja Izaura:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 apple napisał(a):Witaj Effcia a co ty w takim dobrym nastroju co?creditko: Ciebie też witam słonecznie i ciepło- Muuuuaa! eee z tym humorem to nie az tak super:razz: ale nie narzekam jeszcze 2 dni u week:mdleje: Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 przyniosłam Ci brokuła cobyś rozgotowanego dziecku nie dawała............... jak tak można brokuł rozgotowany(pewnie spaliła, ale nie chce sie przyznać), dziecko malusieńkie do pracy JUZ goni:crazyeye::crazyeye::crazyeye: masakra witaj samo zUo:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Izabela124.']To sem ja:loveu: Twoja Izaura:multi::multi::multi:Witaj Izunia:loveu: [quote name='evaxon']eee z tym humorem to nie az tak super:razz: ale nie narzekam jeszcze 2 dni u week:mdleje: No nic się nie martw dociagniesz a potem się bedziesz byczyć. A na pocieszenie to ci powiem ze ja jeszcze trzy tygodnie i dwa miechy laby:multi::diabloti: [quote name='Fuga***']cześć, Jabłuszko kochane :-) Witaj Fusieńko:loveu::loveu::loveu: Kochana oczywiscie:evil_lol: [quote name='BeaC'] przyniosłam Ci brokuła cobyś rozgotowanego dziecku nie dawała............... jak tak można brokuł rozgotowany(pewnie spaliła, ale nie chce sie przyznać), Sam się rozgotował, przysięgam:roll: dziecko malusieńkie do pracy JUZ goni:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie goni a przywozi:diabloti: masakra Eeeeeeeee tam- trza małą hartować nie?:diabloti: witaj samo zUo:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj czepialska mła droga:loveu::loveu::loveu::loveu: Tyż cie koffam:loveu: Quote
Recommended Posts