apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Helga&Ares']no i znowu muszę nadrabiać:cool1: Nie narzekaj Helu przeciez to bardzo ciekawa lektura:diabloti: oj Jabuszkowa widzę że chowasz w sobie duszę artistki:cool3: http://img156.imageshack.us/img156/2064/tnobraz275sc9.jpg more, more:loveu: w sensie, że więcej takich fot:roll: Eeee tam artistki, takie sobie pstrykanko:roll: Jak more to zrobie more następnym razem;) Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Eeee tam artistki, takie sobie pstrykanko:roll: Jak more to zrobie more następnym razem;) no to widocznie musisz mieć wyjątkowo dużo szczęścia, że ze zwykłego pstrykanka wychodzą takie cuda:cool3: A Krosiu na czerwonym dywaniku:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Helga&Ares']no to widocznie musisz mieć wyjątkowo dużo szczęścia, że ze zwykłego pstrykanka wychodzą takie cuda:cool3: :oops::oops::oops: A Krosiu na czerwonym dywaniku:diabloti::evil_lol::evil_lol:No ma się tego gwiazdora w domu:evil_lol: A jak tam twój boksiu?:roll: Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']No ma się tego gwiazdora w domu:evil_lol: A jak tam twój boksiu?:roll: narazie jest na zastrzykach, chodzi ładnie, ale nie wiem jak długo to potrwa:roll: wiesz, żal mi go, to taki fajny chłopak, zawsze radosny i cierpliwy co do dzieci:roll: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Helga&Ares'] narazie jest na zastrzykach, chodzi ładnie, ale nie wiem jak długo to potrwa:roll: wiesz, żal mi go, to taki fajny chłopak, zawsze radosny i cierpliwy co do dzieci:roll: Wiem, najciężej jest patrzyc jak przyjaciel cierpi, a my nie możemy pomóc, i do tego jeszcze się nie skarży- ehhhhhhhhhh........... Ciumkam mocno w sam nochalek Merfusia:loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Wiem, najciężej jest patrzyc jak przyjaciel cierpi, a my nie możemy pomóc, i do tego jeszcze się nie skarży- ehhhhhhhhhh........... Ciumkam mocno w sam nochalek Merfusia:loveu: dzieki, przekażę ciumkacza:loveu: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cześć :loveu: :loveu: WIdziałam fotecki ;) No to moje świnki nie som takie wybredne i nie jedzą takich drgich rzeczy :evil_lol: Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla'] to ja też mu się nie dziwie :) wylatywał się a Ty go zwinęłaś tak brutalnie ;) :eviltong::eviltong: jesteś zUa ;) :diabloti::diabloti::diabloti:Ja Zua, brutalna, no so ty, JA?:diabloti: [quote name='evaxon']stuk puk.... dzień dobry czy zastałam foty??No wstydziła bys się, nawet ci się cofnąć nie chciało:evil_lol:, przeca rano wstawiałam, ojjjj Effff:mad::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: WIdziałam fotecki ;) No to moje świnki nie som takie wybredne i nie jedzą takich drgich rzeczy :evil_lol:Nooooo dobrze że nie jedzą bo to chyba trujace jest:cool1: Witaj Selketko:loveu: Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'] Witam się suonecznie .....................Oj widzę że na ciebie też suonko działa energetyzująco :loveu:- Muuuuuaaaa Quote
BeaC Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ..................ej no poogladalam foty....delikutaśnej dupencji co to na dywanie musi siadać:razz: ale żeś psa rozpuściła............. jak dziadowski bicz witka i jak Alla?? lepiej już?? :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple']Oj widzę że na ciebie też suonko działa energetyzująco :loveu:- Muuuuuaaaa ...nio a mówiłam jak TZ będzie chodził na popołudnie że będzie pogoda :cool1: Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']...nio a mówiłam jak TZ będzie chodził na popołudnie że będzie pogoda :cool1:No to jak z tym czerwcem, policzyłaś już?:razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple']No to jak z tym czerwcem, policzyłaś już?:razz::evil_lol: ostatni tydzień czerwca .............na rano Quote
Helga&Ares Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 cześć Jabcowa:razz: właź na dogo póki mnie wpuszcza no i dawaj te more no:evil_lol: Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'] ostatni tydzień czerwca .............na rano NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, chociaz ja jade od 28.06.-07.07. zmienia to coś???? Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć zUa i brutalna Sisko :loveu::multi: Witoj!!!!!!! Quote
apple Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']cześć Jabcowa:razz: właź na dogo póki mnie wpuszcza no i dawaj te more no:evil_lol: Mnie nie chiało wpuścić, nie mam na razie more, bedzie po wekendzie ;-/ Quote
Helga&Ares Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 apple napisał(a):Mnie nie chiało wpuścić, nie mam na razie more, bedzie po wekendzie ;-/ a co ty taka goła jesteś:roll::cool3: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple']NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, chociaz ja jade od 28.06.-07.07. zmienia to coś???? na 3 zmiane .......to pogoda bywa w kratke:grins: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A co Wy się umawiacie??? U nas duszno i pochmurno:placz: Kto mi ukradł słonko? :placz: Cześć Dżapuszkowa :loveu: Quote
e.v.a Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='apple'] No wstydziła bys się, nawet ci się cofnąć nie chciało:evil_lol:, przeca rano wstawiałam, ojjjj Effff:mad::evil_lol: bo jak byscie tyle nie gadaly to bym widziala psa na dywaniku bo mu na trawie za mokro:roll: czeeee:multi: Quote
Recommended Posts