jonQuilla Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Dżąpuszko :cry: :cry: Żonkilku poszukaj dobrze, so??? ;) szukałam... tu --> <-- tam ---> i tam <--- nigdzie jej nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
BeaC Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 i jak?? pojechałaś w końcu czy nie?? wczoraj nie padało.nawet skosiłam(powiedzmy) trawę teraz coś wychodzi zza chmur.................. czyżby słońce??:multi::multi: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dżapuszko Ty wrócisz w końcu czy nie :mad: Oć do nas na wczasach zimno i pada... ;) Quote
e.v.a Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:Dżapkowa pewnie nad morze pojechała a po co :roll::roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='clockwork']cześć japko :loveu::multi: nie martwiaj jutro bedzie słoneczko, bo mohery mają pochód więc na pewno i pogoda sie im trafi :angryy: Nie było oszukałaś mnie:roll: [quote name='Medorowa']Przyszłam, więc jestem - ha ha, jakie to mądre, jak to mnie przystało:evil_lol::multi: Helga, bardzo mi przykroBosszzz:mdleje: Rzeczywiście mądre:evil_lol: Witaj:loveu: [quote name='Alicja'] Dżapuszko .................dzień doberek ;)Witaj Alunia :calus: [quote name='jonQuilla']dzień dobry :loveu: Doberek:loveu: [quote name='Selket']Cześć Dżapuszko :loveu: Mam nadzieję, że nie toniesz w chmurkach jak ja ;) Zatonęłam, masakra była, wróciłam wcześniej:cool1: [quote name='zuzolandia'] psyniosłam Ci blue slonecko ;-)Alez mła droga-najdroższa- dziękuję wszystko jedno czy blue, red, pink czy yellow wazne że SłOńCE:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć sisko :):loveu: Quote
apple Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Cześć!!!!!!!!!! Zostawiłaś nas :cry: [quote name='Selket']A Dżapuszko odpoczywa i odpoczywa :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Myszko! [quote name='clockwork']pomyliłam wątki... EDIT! cze jabuszko :multi::loveu: [quote name='Selket']Wróćiłaś już???????????????????????????????????? [quote name='evaxon'] jabłek no wracj nooo [quote name='Alicja']:placz:Dżapkowa pewnie nad morze pojechała [quote name='jonQuilla'] u mnie jej nie ma [quote name='Selket']Dżąpuszko :cry: Żonkilku poszukaj dobrze, so??? [quote name='jonQuilla'] szukałam... tu --> <-- tam ---> i tam <--- nigdzie jej nie ma :crazyeye: [quote name='BeaC']i jak?? pojechałaś w końcu czy nie?? wczoraj nie padało.nawet skosiłam(powiedzmy) trawę teraz coś wychodzi zza chmur.................. czyżby słońce?? [quote name='Selket']Dżapuszko Ty wrócisz w końcu czy nie :mad: Oć do nas na wczasach zimno i pada... [quote name='evaxon']a po co :roll:Wszystkim zniecierpliwionym i stęsknionym odpowiadam: WRÓCIŁAM:B-fly: Mówię wam ten długi weekend to pomyłka jakaś:cool1: jakiś koszmar:roll: Wybierałam ja się we spaniałym nastroju, myslałam (naiwna:cool1:) no jeszcze z dzień popada i się wypogodzi, no bo w końcu ile może lać:razz: No to się dowiedziałam: BEZ PRZERWY!:angryy: LAŁO) NON STOP! Dzisiaj się wkurzyłam i powiedziałam - wracam, jak mam siedzieć całymi dniami w domu to już wolę siedzieć u siebie i przynajmniej mam dostęp do was:loveu: Dojeżdżam do Jaworzna patrze i oczom nie wierze:crazyeye: Normalnie, błekitne niebo:crazyeye: i słońce:multi: to się szokłam poważnie- mówię wam:-o. Podobno wczoraj też było tu ładnie.........................................i po co ja tam pojechałam:roll: A żeby było weselej to Ala miała przez swa dni gorączkę na początku niewielką bo tylko 37,5 więc to jeszcze nic takiego ale już wczoraj na noc przystartowała i dostała 39:crazyeye: to się wystraszyłam, zaaplikowałam ibufen i zabrałam się dzisiaj do domu z zamiarem odwiedzenia lekarza, i tu kolejny wnerw mnie czekał, a co, dowalmy Japkowej jeszcze jej mało. Najpierw Pani na dyżuże (pielegniarka ok 60 lat) uczyła się przy mnie obsługiwać nowy program do rejestrowania pacjętów, cierpliwie czekałam na wprowadzenie naszych danych do bazy przez 20 min ale ile można:angryy: Więc pytam Panią: może Pani pomogę? Na co ona: nic mi nie mozesz kochanieńka pomóc bo się na tym nie znasz:angryy::crazyeye:.............. na co ja: no ale widze ze Pani też, po za tym, myślę, ze istnieje cien szansy na to że znam się na komputerze trochę lepiej od Pani, po za tym, mam chore dziecko i od pół godziny czekam aby przyjął mnie lekarz który zapewne w tej chwili popija kawe a pani udaje że potrafi obsługiwac komputer. Wiec bardzo ładnie proszę; proszę dać sobie pomóc - po czym wlazłam za kontuar, i wprowadziłam jej dane (troche się opierała, myślałam nawet że wezwie jakąś ochrone ale wsio mi było jedno) Zrobiłam to!:multi:Ale jestem wariatka:roll::evil_lol: Aaaaa i po wizycie u lekarza, nadal nie wiem co jest mojemu dziecku, Pani doktor zaleciła: wizyte u lekarza w poniedziałek:mdleje: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Jesteś :calus: :calus: Chciałabym Cię zobaczyć w tej akcji :evil_lol: Quote
apple Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Jesteś :calus: :calus: Chciałabym Cię zobaczyć w tej akcji :evil_lol:Nie chciała byś, zaufaj mi:roll: Ja mam coś z głową jednak, tak coś mi się wydaje po dłuższym namyśle:roll::evil_lol: Quote
apple Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 A to pare fotek z mojego pożal się boże wyjazdu:cool1: Rolniczka w Sandolnie:evil_lol: Pies czujno-obroony:roll: No!:diabloti: Quote
apple Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Dam wam jeszcze parę moich pseudoartystycznych fotek, takie tam:roll: Jak się spodobają i nie zostaną wyśmiane to juto więcej:roll::oops: Nooo to na pierwszy raz tyle:oops: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :razz::razz::razz:nooooo nooooo f:razz:otasy rolniczka zaje2bista :evil_lol::evil_lol: Dobiła mnie sekwencja ...... .....................................Aaaaa i po wizycie u lekarza, nadal nie wiem co jest mojemu dziecku, Pani doktor zaleciła: wizyte u lekarza w poniedziałek:mdleje: ......................................:roflt: KCDżapko :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 mmm jaką Kroś ma czujno bojową sylwetkę :loveu::loveu: a o pani znającej się na pc nie wspomnę...bo tragedia :roll::roll: dobranoc Sisko :loveu: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 O matyldo, mam bardzo podobne "gumioki":evil_lol::B-fly::B-fly: http://img397.imageshack.us/img397/4569/tnobraz317oj7.jpg Pikne:p http://img267.imageshack.us/img267/2859/tnobraz276zj2.jpg Edit, no i zdrówka życzymy ... Quote
e.v.a Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ojojj biedna mała Alusia:shake: zdróweczka :loveu: cze Jabco:multi: ty nerwusie ty ty :evil_lol: Quote
apple Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Selket']Fajne fotaski :loveu: Dziękuję:lol::oops: Alicja;10199948:razz:[/font">">[FONT=Arial]:razz:nooooo nooooo f:razz:otasy rolniczka zaje2bista :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No mnie też się podobuje:evil_lol: Mam jeszcze dwóch moich kochanych rolników razem, pokazała bym wam ale D sie nie pozwolił wklejac w internet:cool1: Dobiła mnie sekwencja ...... .....................................Aaaaa i po wizycie u lekarza, nadal nie wiem co jest mojemu dziecku, Pani doktor zaleciła: wizyte u lekarza w poniedziałek:mdleje: ......................................:roflt: KCDżapko :loveu: Czeeee Alunia jo tyż cie koffom ty wiesz:loveu: No mnie też ten tekst załamał, normalnie słów mi brakło:roll: [quote name='jonQuilla']mmm jaką Kroś ma czujno bojową sylwetkę :loveu: a o pani znającej się na pc nie wspomnę...bo tragedia :roll: dobranoc Sisko :loveu:Czeeee sisko:loveu: I takich Pań informatyczek w naszych przychodniach jest plaga:cool1: [quote name='Alicja'] doberczysław.... jak Alunia ?????Doberek No wiec jeśli chodzi o Alunie to sama poszperałam w necie i się dowiedziałam. Więc Ala ma - tzrydniówkę. W tej chwili temperatura minęła za to mała wygląda jak biedronka:loveu::evil_lol: Cała w chrostkach:loveu: Ale już ok:lol: Quote
apple Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Medorowa']O matyldo, mam bardzo podobne "gumioki":evil_lol::B-fly: http://img397.imageshack.us/img397/4569/tnobraz317oj7.jpg Wiesz co ładne - trzeba przyznać:evil_lol: Pikne:p http://img267.imageshack.us/img267/2859/tnobraz276zj2.jpg Edit, no i zdrówka życzymy ...dziękujemy:loveu: [quote name='evaxon']ojojj biedna mała Alusia:shake: zdróweczka :loveu: cze Jabco:multi: ty nerwusie ty ty :evil_lol:Jaki nerwusie przecie ja to wszystko grzecznie i z pełną kulturą, nawet mi powieka nie drgnęła:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img267.imageshack.us/img267/2859/tnobraz276zj2.jpg zajedwabiste:loveu: Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 no i oto jestem Pani w przychodni proponuję iśc na emeryture, lekarce zresztą też :roll: Ciebie koffom za akcje :evil_lol::evil_lol::loveu: Rolniczka kochana, pies koczująco-obronny super, aaaa te fioletowe coś z kropelkami wody :mdleje: :multi::multi: aaa i ciu.lato że taki lipny łikend mieliście :shake::shake: Alutce zdrówka :kciuki: Quote
Selket Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cześć :loveu: :loveu: :loveu: A to fioletowe coś to moim świnkom dawałam jeśc i to nazywaliśmy szczaw ozdobny..Tak mi się wydaję ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to całkiem możliwe że 3dniówka , ale może być też ospa wietrzna , wlaśnie wiosenny wysyp się zaczął :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img131.imageshack.us/img131/5831/tnobraz277fz9.jpg ooo jaki maczo dog hihihihihihihihi........ oj bidna ALUSIA ...oby szybciutko wrocila do zdroweczka i przestała byc jak biedroneczka..... a nasza sluzba zdrowia to koszmarrrrrrrrrr ......niestety........o czym przekonalam sie niejednokrotnieee.......... buzioleeeee Quote
Fuga*** Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Strasznie mi się podobała Twoja akcja w rejestracji, tak trzymać i japcem ich! Mam nadzieję, że Alunia już dobrze. Miziaki dla Ekipy! Quote
Recommended Posts