jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):To zapytaj tego bystrzaka jak zrobić co by Dogo działalo bez proxy i co bym sie mogła odziać w mą zieloność........ ten bystrzak to już nie odzywa się do mnie :roll::roll: zrobiłam mu coś zUego chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wymyślisz coś, wierzę w Ciebie Sisko :multi: dobranoc :) :loveu: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 agbar napisał(a):Czesc nie zielone jablko:loveu::loveu: Nie zafstydzaj mnie Selket napisał(a):Cześć urocza i ze ssraczką kobieto :evil_lol: ciiiiiiiii nie mów tak głośno o gastrycznych problemach mojego kompka:evil_lol: jonQuilla napisał(a): ten bystrzak to już nie odzywa się do mnie :roll::roll: zrobiłam mu coś zUego chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wymyślisz coś, wierzę w Ciebie Sisko :multi: dobranoc :) :loveu: Bo ty zUa kobieta jesteś:diabloti: Wymyśliłam tyle że odczekałam do rana:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witaj kochana ma co mnie uratowa-ła :loveu::loveu::loveu: w nagrode przyniosłam ci ...................Ciacho do kaffki:crazyeye::cool3::cool3: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a):Witaj kochana ma co mnie uratowa-ła :loveu::loveu::loveu: w nagrode przyniosłam ci ...................Ciacho do kaffki:crazyeye::cool3::cool3: Ja tu widzę dwa Ciacha:razz::diabloti: mmmmmmmmmmmmmmmmmmm to ja zdaje się częściej ci bede pomagać:diabloti: Witaj Beatko ocalona od zapomnienia:loveu::loveu::loveu: A foty Alutki to ty widziała czy przegapiła?:razz: Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Ja tu widzę dwa Ciacha:razz::diabloti: mmmmmmmmmmmmmmmmmmm to ja zdaje się częściej ci bede pomagać:diabloti: Witaj Beatko ocalona od zapomnienia:loveu::loveu::loveu: A foty Alutki to ty widziała czy przegapiła?:razz: na NK widziała:razz::razz::razz:.zaraz się wróce i obejrzę..........:multi: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a):na NK widziała:razz::razz::razz:.zaraz się wróce i obejrzę..........:multi: A to w sumie te same tylko tu jest jeszcza Ala i Krosiu razem:lol: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Moje drogie chyba się załamię tym co dzieje się za oknem. jutro dłuugi weekend. wyjeżdżam na całe 4 dni (oczywiście bede tesknić przeokrutnie:roll::placz:) ale nie w tym rzecz. Tak się cieszyłam na ten wyjazd, że odpocznę, poopalam się, poleżę w hamaczku, pocykam fotki Ali i Krosiowi, nawet juz naładowałam baterie w aparacie i zapakowałm go do torby co by nie zapomnieć- jak to ja mam w zwyczaju, a tu wychodzi na to ze z moich planów doopa:roll:. Bede płakać:placz:. Niech ktoś włączy słońce:placz: Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ..cofnęłam sie widziałam.........................fotki Ali i Krosia na balkoniku a słonko.................. może wyjdzie???:cool1: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a): a słonko.................. może wyjdzie???:cool1:Coś mało entuzjastycznie to powiedziałaś, chyba sama w to nie wierzysz:roll: Nie ma już dla mnie nadziei:placz: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Coś mało entuzjastycznie to powiedziałaś, chyba sama w to nie wierzysz:roll: Nie ma już dla mnie nadziei:placz: Nie pakaj Cioteczko... Ja też się martwię tym paskudnym deszczem... Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie pakaj Cioteczko... Ja też się martwię tym paskudnym deszczem... No jak tu nie płakać jak za oknem zimno i mokro, feeeee:shake: Quote
Iza i Avanti Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):No jak tu nie płakać jak za oknem zimno i mokro, feeeee:shake: Ochiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida.... Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ochiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida.... nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Moje drogie chyba się załamię tym co dzieje się za oknem. jutro dłuugi weekend. wyjeżdżam na całe 4 dni (oczywiście bede tesknić przeokrutnie:roll::placz:) ale nie w tym rzecz. Tak się cieszyłam na ten wyjazd, że odpocznę, poopalam się, poleżę w hamaczku, pocykam fotki Ali i Krosiowi, nawet juz naładowałam baterie w aparacie i zapakowałm go do torby co by nie zapomnieć- jak to ja mam w zwyczaju, a tu wychodzi na to ze z moich planów doopa:roll:. Bede płakać:placz:. Niech ktoś włączy słońce:placz: przyniosłam dla Ciebie słoneczko Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a):przyniosłam dla Ciebie słoneczko Koffam Cię- wiesz? Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Koffam Cię- wiesz? ................................................................noooooooo Quote
jonQuilla Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cześć wymyślaczko :multi::multi::loveu::loveu: dzisiaj zaszalałam ;) i spójrz.... zUota zastawa do naszej kawki :) tylko proszę Cię nie zniszcz jej bo pod zastaw dałam swoje mieszkanie :roll: Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Alicja napisał(a):................................................................noooooooo Noooooo nie fstydaj nooooooo........ Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć wymyślaczko dzisiaj zaszalałam i spójrz.... zUota zastawa do naszej kawki [SIZE=\\"1\\"]tylko proszę Cię nie zniszcz jej bo pod zastaw dałam swoje mieszkanie szalencze ty! Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Halooooooooooooo! Jabcokowa! Gdzie Ty???? No spóźniłam się, no ale to przez korki - dzisiaj do parcy jechałam godzinę, to mój rekord!!!! Widzę ze twoje oko się nie zieleni- buuuuuuuuu Quote
Helga&Ares Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 apple napisał(a):No i co? Ooooooo działa!!!! jesteś wielka:multi::multi::multi: Koffom cię normalnie, nareszcie moge normalnie pisać:multi::multi: czemu ci smutno:roll:???? zawsze do usług.. a smutno mi...moja znajoma nie żyje... Quote
apple Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Helga&Ares napisał(a):zawsze do usług.. a smutno mi...moja znajoma nie żyje... jeju to barzdo mi przykro, co się stało? Quote
Recommended Posts