apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Alicja napisał(a):Tadammmmmmmmmmmm:multi::loveu::multi: widziałam Moją Imienniczkę :loveu::loveu::loveu:i robiacego cienia Krosia :multi::loveu: Buziorek :calus: Witaj Aluniu:loveu::multi: No paczaj jaki on jest troskliwy, normalnie medal mu musze dać:loveu: clockwork napisał(a):a ty co mie odpowiadasz zanim ja pytam No paczaj jaka jestem przewidujaca:evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Fuga*** napisał(a):o, Mamulu, jaka śliczna dziewuszka, ażem się wzruszyła i Krosiu też pikny, ma się rozumieć. Buziale!!!!Dziękujemy Madziu powtórze i Alutce i Krosiowi:lol:. Buziak:loveu: Quote
Fuga*** Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 o, Mamulu, jaka śliczna dziewuszka, ażem się wzruszyła i Krosiu też pikny, ma się rozumieć. Buziale!!!! Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dżapuszko ty sie tak nie śpiesz z tymi odpowiedziami bo wyprzedzasz myśli :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hello:multi: Jakie fajne dwa szkraby, jeden duży drugi mały:evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 witam :loveu::multi: ale Ci modeleczka w domu rośnie :) :loveu: śliczne niebieskie oczka :loveu: Kroś robi za kontrolera czy nic złego się nie dzieje :evil_lol: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wszystkim Cześc! To JA Japkowa! Bez kolorków bez emotów.Jestem niepokolorwana bo wchodze przez bramke awaryjna a tutaj nic nie dziala mozna tylko pisac i zatwierdzac posty i to wsio a na dodateg nie działa multicytat- koszmar! jesso jak mi brakuje emotów- i jaktu wyrażać siebie (płacz)Odpisuje po kolei:Ala ja muszę tak szybko odpisywac ćwiczę się w jasnowidztwie Izunia to sa moje dwa kochane, jedyne, najwspanialsze szkraby Kffiatuszku Krosiu to najlepszy opiekun jakiego Alutka kiedykolwiek mogła sobie wymarzyć Bosszzz czuję sie taka naga bez mojej ziloności;-(</p> Quote
Helga&Ares Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie ma to jak zielone jabzo:roll: Jabuszkowa wracam kolorowa i emotkowa:placz: bo nam Ciem brakuje:loveu: Quote
e.v.a Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 http://img412.imageshack.us/img412/701/tnobraz251ox8.jpg Alusia słoneczko usmiechniete:loveu::loveu::loveu: czesc dziewczyny i chłopaku:multi: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):Nie ma to jak zielone jabzo:roll: Jabuszkowa wracam kolorowa i emotkowa:placz: bo nam Ciem brakuje:loveu:Tadam!!!:B-fly:Jestem zielona, pogrubiona ojjj jak mi dobrze:diabloti: evaxon napisał(a):http://img412.imageshack.us/img412/701/tnobraz251ox8.jpg Alusia słoneczko usmiechniete:loveu::loveu::loveu: czesc dziewczyny i chłopaku:multi:Czeeść Ewunia ona sie tak uśmiecha bo jej powiedziałam że to zdjęcie dla cioteczek z Dogo;) Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):no jest jest:multi: Selket napisał(a):Cześć kolorowa Dżapuszkowa :loveu: no jestem mój ty Fanclubie:evil_lol::loveu: evaxon napisał(a)::loveu::loveu:achhh ta nasza słodka Alusia:loveu::loveu:wie jak uszczesliwic cioteczki:multi: a tera poka co kupilas:diabloti:No tera ci nie pokaże bo jestem w pracy:roll: A z reszta nie ma co pokazywac, jakas tam bluzeczka, rybaczki, sukienka, takie tam:roll: Quote
e.v.a Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a): Czeeść Ewunia ona sie tak uśmiecha bo jej powiedziałam że to zdjęcie dla cioteczek z Dogo;) :loveu::loveu:achhh ta nasza słodka Alusia:loveu::loveu:wie jak uszczesliwic cioteczki:multi: a tera poka co kupilas:diabloti: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):A mi co kupiłaś??? :evil_lol:yyyyyyyyyyyyyyy:roll: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 sota36 napisał(a):naga? Ty bezwstydnico!!!!! Co na ojciec dyrektor?!ps.pewno by lypnal oczkiem to tu - to tam:) Buhahahahahahahahaha no co ty jeszcze mnie nigdy takie oko nie pokalało:roll::diabloti: Quote
sota36 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 apple napisał(a):Wszystkim Cześc! To JA Japkowa! Bez kolorków bez emotów.Jestem niepokolorwana bo wchodze przez bramke awaryjna a tutaj nic nie dziala mozna tylko pisac i zatwierdzac posty i to wsio a na dodateg nie działa multicytat- koszmar! jesso jak mi brakuje emotów- i jaktu wyrażać siebie (płacz)Odpisuje po kolei:Ala ja muszę tak szybko odpisywac ćwiczę się w jasnowidztwie Izunia to sa moje dwa kochane, jedyne, najwspanialsze szkraby Kffiatuszku Krosiu to najlepszy opiekun jakiego Alutka kiedykolwiek mogła sobie wymarzyć Bosszzz czuję sie taka naga bez mojej ziloności;-(</p> naga? Ty bezwstydnico!!!!! Co na ojciec dyrektor?!ps.pewno by lypnal oczkiem to tu - to tam:) Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Ojciec dyrektor oczopląsów by dostał ;) No jak to nic mi nie kupiłaś??? :placz::placz: Nooooo jakos tak, no nic nie mówiłaś noooooooo:roll: Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ojciec dyrektor oczopląsów by dostał ;) No jak to nic mi nie kupiłaś??? :placz::placz: Quote
jonQuilla Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 przecież prawie Cię nie poznałam jak byłaś taka naga i w ogóle :crazyeye::crazyeye: dobrze że już wróciłaś do zielonych :multi::multi: Quote
BeaC Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 skrob skrob marcheweczkę............Dzonkillka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 wlaze i co widze???????? nagosc Japuszkowej hihihi........spadammmmmmmmm Quote
Recommended Posts