Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Tadammmmmmmmmmmm:multi::loveu::multi:

widziałam Moją Imienniczkę :loveu::loveu::loveu:i robiacego cienia Krosia :multi::loveu:

Buziorek :calus:
Witaj Aluniu:loveu::multi: No paczaj jaki on jest troskliwy, normalnie medal mu musze dać:loveu:

clockwork napisał(a):
a ty co mie odpowiadasz zanim ja pytam
No paczaj jaka jestem przewidujaca:evil_lol:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fuga*** napisał(a):
o, Mamulu, jaka śliczna dziewuszka, ażem się wzruszyła i Krosiu też pikny, ma się rozumieć. Buziale!!!!
Dziękujemy Madziu powtórze i Alutce i Krosiowi:lol:.

Buziak:loveu:

Posted

Wszystkim Cześc! To JA Japkowa! Bez kolorków bez emotów.Jestem niepokolorwana bo wchodze przez bramke awaryjna a tutaj nic nie dziala mozna tylko pisac i zatwierdzac posty i to wsio a na dodateg nie działa multicytat- koszmar! jesso jak mi brakuje emotów- i jaktu wyrażać siebie (płacz)Odpisuje po kolei:Ala ja muszę tak szybko odpisywac ćwiczę się w jasnowidztwie Izunia to sa moje dwa kochane, jedyne, najwspanialsze szkraby Kffiatuszku Krosiu to najlepszy opiekun jakiego Alutka kiedykolwiek mogła sobie wymarzyć Bosszzz czuję sie taka naga bez mojej ziloności;-(</p>

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Nie ma to jak zielone jabzo:roll:

Jabuszkowa wracam kolorowa i emotkowa:placz: bo nam Ciem brakuje:loveu:
Tadam!!!:B-fly:Jestem zielona, pogrubiona ojjj jak mi dobrze:diabloti:

evaxon napisał(a):
http://img412.imageshack.us/img412/701/tnobraz251ox8.jpg
Alusia słoneczko usmiechniete:loveu::loveu::loveu:

czesc dziewczyny i chłopaku:multi:
Czeeść Ewunia ona sie tak uśmiecha bo jej powiedziałam że to zdjęcie dla cioteczek z Dogo;)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
no jest jest:multi:

Selket napisał(a):
Cześć kolorowa Dżapuszkowa :loveu:

no jestem mój ty Fanclubie:evil_lol::loveu:
evaxon napisał(a):
:loveu::loveu:achhh ta nasza słodka Alusia:loveu::loveu:wie jak uszczesliwic cioteczki:multi:

a tera poka co kupilas:diabloti:
No tera ci nie pokaże bo jestem w pracy:roll: A z reszta nie ma co pokazywac, jakas tam bluzeczka, rybaczki, sukienka, takie tam:roll:

Posted

apple napisał(a):

Czeeść Ewunia ona sie tak uśmiecha bo jej powiedziałam że to zdjęcie dla cioteczek z Dogo;)

:loveu::loveu:achhh ta nasza słodka Alusia:loveu::loveu:wie jak uszczesliwic cioteczki:multi:

a tera poka co kupilas:diabloti:

Posted

sota36 napisał(a):
naga? Ty bezwstydnico!!!!! Co na ojciec dyrektor?!ps.pewno by lypnal oczkiem to tu - to tam:)

Buhahahahahahahahaha no co ty jeszcze mnie nigdy takie oko nie pokalało:roll::diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Wszystkim Cześc! To JA Japkowa! Bez kolorków bez emotów.Jestem niepokolorwana bo wchodze przez bramke awaryjna a tutaj nic nie dziala mozna tylko pisac i zatwierdzac posty i to wsio a na dodateg nie działa multicytat- koszmar! jesso jak mi brakuje emotów- i jaktu wyrażać siebie (płacz)Odpisuje po kolei:Ala ja muszę tak szybko odpisywac ćwiczę się w jasnowidztwie Izunia to sa moje dwa kochane, jedyne, najwspanialsze szkraby Kffiatuszku Krosiu to najlepszy opiekun jakiego Alutka kiedykolwiek mogła sobie wymarzyć Bosszzz czuję sie taka naga bez mojej ziloności;-(</p>
naga? Ty bezwstydnico!!!!! Co na ojciec dyrektor?!ps.pewno by lypnal oczkiem to tu - to tam:)

Posted

Selket napisał(a):
Ojciec dyrektor oczopląsów by dostał ;)

No jak to nic mi nie kupiłaś??? :placz::placz:

Nooooo jakos tak, no nic nie mówiłaś noooooooo:roll: