zuzolandia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hiello prziszlam powiedziec ze steskniona jestem za ciem ;-) hihihihihihih buzioleeeeeeeeeee Quote
apple Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 jonQuilla napisał(a):mimo że mam na Ciebie focha to tutaj przychodzę ze względów na Krosia :eviltong: cześć Kroś, buźka dla CIEBIE! :loveu: :evil_lol: Focha:crazyeye: a za co? Czymże sobie nagrabiłam:crazyeye: agbar napisał(a):witam cie moja mila:loveu:Ojjjjjj moja milejsza ja ciem też:loveu: Izabela124. napisał(a):Heloł:multi: Dzielną masz córcię:loveu:No Izuś nie może być inaczej;):evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Się zapytowywuję: gdzie jesteś, Jabłuszkowa ma??? No jak to gdzie próbuję się wtarabanić na Dogo i nie moge:placz: Mam już tego serdecznie dość:angryy: Alicja napisał(a):Czyżby pracowała :hmmmm: chyba ze Dogo znów jej nie wpuszcza :razz:Ja? Pracowała?:evil_lol: Dobre!!!! Dogo mi mówi NIE!:shake: Iza i Avanti napisał(a):Dogo jej nie wpuszcza :-( Tak mi napisała na naszej klasie ;-)No fłaśnie:-( Kiedy to się skończy:roll: Selket napisał(a):Cześć :multi: Dotarłam i do Ciebie i so? I nie ma Cię :placz: Się nie znacie ona to wszystko co najlepsze ma po mnie :evil_lol:Buhahahahaha no toś se posłodziła, nie ma to tamto:evil_lol: zuzolandia napisał(a):Hiello prziszlam powiedziec ze steskniona jestem za ciem ;-) hihihihihihih buzioleeeeeeeeeeeNo to gdzie się szlajasz:mad:, ciągle cię nie ma i nie ma a ja tu usycham z tęsknoty:roll: Klockowej nie było:crazyeye: normalnie bo się fochnę:cool1: Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak sobie nie posłodze to mi lepiej :razz: :evil_lol: Quote
apple Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Selket napisał(a):Jak sobie nie posłodze to mi lepiej :razz: :evil_lol:Buahahahahahahahahaa:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 no to jestem już bez focha :multi::multi::multi: cześć Sisko :loveu::loveu::multi: kawusia zgody :) Quote
Medorowa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kuku:B-fly: Tęskniłaś:razz:Na pewno:B-fly::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Przylazłam się przywitac:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ................witam sie popołudniowo jestem.no bo pada.............:roll::roll::roll: Quote
Selket Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dżapuszko..... :oops: Twój motylek :oops:.....Już nie jest Twój :oops: Asiaczek Cię przebiła... :oops: CHyba musisz interweniować ;) Quote
agbar Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 czyzby cie dogo nie chcialo do nas wpuscic:razz::mad: no nic..i tak ci powiem: dobry wieczor moja mila:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cześć Piękna! Jak widzisz, wlazłam... Dogo łaskawie mnie wpuściło... Quote
apple Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a):bereczek dzięki za gotowość pomocy :Rose: eeee tam, nie ma za co dziękować bo nic nie zrobiłam:roll:- okazałam się nieprzydatna:evil_lol: jonQuilla napisał(a):no to jestem już bez focha :multi: cześć Sisko :loveu: kawusia zgody No to dobrze Ci foch przeszedł- hurrrraaaa:multi: A kaffka pycha:loveu: Medorowa napisał(a):Kuku:B-fly: Tęskniłaś:razz:Na pewno:B-fly:Łoooo matko patrze co mi tak piździ po okach a to króliczka Medorowa:evil_lol: Widać że wdepnęłaś i to poważnie:diabloti: evaxon napisał(a):czesc kochana:loveu: Izabela124. napisał(a):Przylazłam się przywitac:loveu:Cześć Dziewczyny:loveu::multi: BeaC napisał(a):................witam sie popołudniowo jestem.no bo pada.............No wiesz a jakby nie padało to byś do mnie nie przyszła:obrazic: Selket napisał(a):Dżapuszko..... Twój motylek .....Już nie jest Twój Asiaczek Cię przebiła... :oops: CHyba musisz interweniować ;)Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?:scared: agbar napisał(a):czyzby cie dogo nie chcialo do nas wpuscic:razz::mad: no nic..i tak ci powiem: dobry wieczor moja mila:loveu:No nie chce mnie to Dogo po południu, nie wiem co mam robić- JA CHCE NA DOGO!!!!!!!:placz: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Piękna! Jak widzisz, wlazłam... Dogo łaskawie mnie wpuściło...No widzę i co się chwalisz:diabloti: Mnie nie wpuszcza:placz: Witam wszystkich w ten piekny wiosenny dzień, jest już 25 stopni więc strach pomyśleć co bedzie w południe:roll:. Ale ja tam się ciesze bo dzisiaj jade na zakupy:razz: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 witaniec poranny A co będziesz qpować na administracji maciaszek napisała jak można wchodzić na dogo Quote
apple Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a):witaniec poranny Hejka mła droga:loveu::loveu::loveu: A co będziesz qpować Ciufy:grins: na administracji maciaszek napisała jak można wchodzić na dogo Ooooo to zawijam kiece i lece:diabloti: Quote
BeaC Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ............jakby wczoraj nie padało ...............wogóle bym na kompa nie sioadała:eviltong::eviltong::eviltong: witam Cie dzisiaj słonecznie i pięknie:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :razz::razz::razz:ciuchi na wczasowanie się ......no to kasiora pęknie ;) ino ja tam z tego co maciaszkowa dała nic nie rozumię :roll: Quote
apple Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 BeaC napisał(a):............jakby wczoraj nie padało ...............wogóle bym na kompa nie sioadała:eviltong::eviltong::eviltong: witam Cie dzisiaj słonecznie i pięknie:loveu::loveu::loveu: Miałam sięfochnąć ale co tam- witaj:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sota36 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jestem Jabluszko me! Jestem! Dzis nadrobie... kurde pochlonely mnie matury.... Quote
clockwork Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 apple napisał(a): Klockowej nie było:crazyeye: normalnie bo się fochnę:cool1: osz cholera.. nie wiedziałam że ty to notujesz...normalnie bumele mam :roll::oops: poprawie sie obiecuje:loveu: i proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności.... nieobyczajności :hmmmm: apple napisał(a): Witam wszystkich w ten piekny wiosenny dzień, jest już 25 stopni więc strach pomyśleć co bedzie w południe:roll:. Ale ja tam się ciesze bo dzisiaj jade na zakupy:razz: eee skąd u Was wszystkich to ciepło u mnie zaś zimnica :placz::placz: kup mi coś :razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jesoo ale tu nagadane:eviltong: Buziak :loveu: Quote
Medorowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 apple napisał(a): Łoooo matko patrze co mi tak piździ po okach a to króliczka Medorowa:evil_lol: Widać że wdepnęłaś i to poważnie:diabloti: Aż tak czuć, że wdepnęłam:oops: Quote
e.v.a Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 poka co kupiłasss:razz::razz::razz::razz::razz::razz: czeeee:multi: Quote
Recommended Posts