e.v.a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple'] Hej Ewunia:loveu: Dzisiaj nie narzekasz? :razz: nie :grins: bo jutro mam urlopa:eviltong: Quote
agbar Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Halo Jabcokowa:loveu:se obejrzalam foty...:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='apple'] jakbyś była u mnie w domu, no może nie miauczy w nocy, w nocy spi spiech jeden:evil_lol: ale jak tylko rozklei slepia to koniec:shake: u Nas to było wieczne kongo bo Bingo to był łajdak... wypuszczany był samopas na dwór (bez komentarza :roll:) więc co rusz wywąchiwał gdzieś jakąś sukę z cieczką a wtedy to był koniec... dostał nawet kilka razy prochy na uspokojenie i na noc zamykaliśmy go w kuchni bo nie dawał spać .... a wystarczyłoby jakbyśmy go wykastrowali...ale jak był młody to nikt się nie zainteresował tematem a później już było za późno :roll::roll: Quote
apple Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='credita']życzę dużo cierpliwości :loveu:w końcu mu minie :evil_lol: no a ta twoja panna to kawał kobitki jest:crazyeye: pozdrawiam ciepło :loveu:Witaj Creditka:loveu:No przydała by mi się bo się nerwowo wykończę. A kiedy bedzie to "w końcu"?:placz: [quote name='evaxon']nie :grins: bo jutro mam urlopa:eviltong:A ja za miesiąc mam 2 miechy wakacji:eviltong: [quote name='agbar']Halo Jabcokowa:loveu:se obejrzalam foty...:loveu:Się baaardzo ciesze:loveu: [quote name='jonQuilla'] u Nas to było wieczne kongo bo Bingo to był łajdak... wypuszczany był samopas na dwór (bez komentarza :roll:) więc co rusz wywąchiwał gdzieś jakąś sukę z cieczką a wtedy to był koniec... dostał nawet kilka razy prochy na uspokojenie i na noc zamykaliśmy go w kuchni bo nie dawał spać .... a wystarczyłoby jakbyśmy go wykastrowali...ale jak był młody to nikt się nie zainteresował tematem a później już było za późno :roll::roll: Coś ty mój D nie da go wykastrować. Powiedział że: "po moim trupie" hmmmmm powiem ci że rozważam taką możliwość:diabloti: [quote name='clockwork']pu!! japuszko :loveu: Madzailenka:loveu: Quote
apple Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz: Moja Córeńka była dzisiaj na szczepieniu. Ja od rana chodziłam jak struta bo pamiętałam jak te szczepienia do niedawna wygladały:shake:: płacz, ryk, zanoszenie się. Poszłam do lekarza z ciężkim sercem. A tu taki szok:crazyeye: Moje dziecko się nawet nie skrzywiło jak pani pielęgniarka wbila igłę, NIC!:crazyeye: Normalnie JESTEM TAKA DUMNA:p Potem ubrałyśmy się i nawet przy wychodzeniu z zabiegowego, uśmiechnęła się i zrobiła paniom pielęgniarkom PA PA! Moja słodziutka:loveu: Quote
clockwork Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='apple']Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz: Moja Córeńka była dzisiaj na szczepieniu. Ja od rana chodziłam jak struta bo pamiętałam jak te szczepienia do niedawna wygladały:shake:: płacz, ryk, zanoszenie się. Poszłam do lekarza z ciężkim sercem. A tu taki szok:crazyeye: Moje dziecko się nawet nie skrzywiło jak pani pielęgniarka wbila igłę, NIC!:crazyeye: Normalnie JESTEM TAKA DUMNA:p Potem ubrałyśmy się i nawet przy wychodzeniu z zabiegowego, uśmiechnęła się i zrobiła paniom pielęgniarkom PA PA! Moja słodziutka:loveu: :multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll: Quote
BeaC Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='apple']Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz: Moja Córeńka była dzisiaj na szczepieniu. Ja od rana chodziłam jak struta bo pamiętałam jak te szczepienia do niedawna wygladały:shake:: płacz, ryk, zanoszenie się. Poszłam do lekarza z ciężkim sercem. A tu taki szok:crazyeye: Moje dziecko się nawet nie skrzywiło jak pani pielęgniarka wbila igłę, NIC!:crazyeye: Normalnie JESTEM TAKA DUMNA:p Potem ubrałyśmy się i nawet przy wychodzeniu z zabiegowego, uśmiechnęła się i zrobiła paniom pielęgniarkom PA PA! Moja słodziutka:loveu: [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll: be po cioci Beatce taka słodka:loveu::loveu::loveu: :diabloti: jojka uciachaj.nie patrz na Be..................nie odrosła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 córa rośnie na silną babeczkę więc co tam jakiś zastrzyk :) cześć Sisko :loveu::loveu::multi::multi: całuchy dla Was :) :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cześć Jabcokowa! Jestem! W końcu.... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! A ja coś wiem!!!! Ale ci nie powiem!!! Wiem skąd Alutka ma prezenta!!! Quote
BeaC Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ....................zaspałaś???? :razz::razz::razz: Quote
apple Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='clockwork']:multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::roll:Buhahahahahahaha.....no niech ci bedzie;) [quote name='BeaC']be po cioci Beatce taka słodka:loveu::loveu::loveu: :diabloti: :crazyeye: A mądrość to pewno po Aluni co?:razz::evil_lol: A po rodzicach to ona coś w ogóle ma?:evil_lol: jojka uciachaj.nie patrz na Be..................nie odrosła:diabloti::diabloti::diabloti:No chcę obciachać ale mój nie daje:shake: [quote name='jonQuilla']córa rośnie na silną babeczkę więc co tam jakiś zastrzyk :) cześć Sisko :loveu::loveu::multi::multi: całuchy dla Was :) :loveu:Witaj Kfiatuszku:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Jestem! W końcu.... Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! A ja coś wiem!!!! Ale ci nie powiem!!! Wiem skąd Alutka ma prezenta!!!No nareszcie jestesw, alem się stęskniła za tobą:loveu: Oć i gadaj mi tu szybko od kogo ten wieloryb:razz: [quote name='Iza i Avanti']I tu nikogo.... Pf!Aleś się rozpfyfała:evil_lol: No nie pfyfaj nie pfyfaj:loveu: Quote
apple Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='BeaC']....................zaspałaś???? :razz::razz::razz: Nie zaspałam ale Ala dzisiaj wstała o 5 rano świeża i radosna i cały harmonogram dnia wziął w łeb, wszystko poprzestawiało się o 2 h:roll: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Witaj Dżapuszko w letniej scenerii :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: też chciałam obśmiać ale tak jakoś nie wypadłało:roll: Witaj Dżapuszko w letniej scenerii :multi::loveu::multi:Witaj Aluniu - buziol- Muuuuuaaaaa:loveu: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='apple']Witaj Aluniu - buziol- Muuuuuaaaaa:loveu: :calus: a ja tam siem pośmieję z Klocusiowej a co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze siebie też siem mogem pośmiochać :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Alicja']:calus: a ja tam siem pośmieję z Klocusiowej a co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze siebie też siem mogem pośmiochać :evil_lol::evil_lol:Buhahahahaha.....to luubię..........Muaaaaa:calus: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 mimo że mam na Ciebie focha to tutaj przychodzę ze względów na Krosia :eviltong: cześć Kroś, buźka dla CIEBIE! :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Heloł:multi::multi::multi::multi::multi: Dzielną masz córcię:loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Się zapytowywuję: gdzie jesteś, Jabłuszkowa ma??? Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Się zapytowywuję: gdzie jesteś, Jabłuszkowa ma??? Czyżby pracowała :hmmmm: chyba ze Dogo znów jej nie wpuszcza :razz::razz: Quote
Iza i Avanti Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dogo jej nie wpuszcza :-( Tak mi napisała na naszej klasie ;-) Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześć :multi: Dotarłam i do Ciebie i so? I nie ma Cię :placz: Się nie znacie ona to wszystko co najlepsze ma po mnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts