Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']

jakbyś była u mnie w domu, no może nie miauczy w nocy, w nocy spi spiech jeden:evil_lol: ale jak tylko rozklei slepia to koniec:shake:

u Nas to było wieczne kongo bo Bingo to był łajdak...
wypuszczany był samopas na dwór (bez komentarza :roll:) więc co rusz wywąchiwał gdzieś jakąś sukę z cieczką a wtedy to był koniec...
dostał nawet kilka razy prochy na uspokojenie i na noc zamykaliśmy go w kuchni bo nie dawał spać ....
a wystarczyłoby jakbyśmy go wykastrowali...ale jak był młody to nikt się nie zainteresował tematem a później już było za późno :roll::roll:

Posted

[quote name='credita']życzę dużo cierpliwości :loveu:w końcu mu minie :evil_lol:
no a ta twoja panna to kawał kobitki jest:crazyeye:
pozdrawiam ciepło :loveu:Witaj Creditka:loveu:No przydała by mi się bo się nerwowo wykończę. A kiedy bedzie to "w końcu"?:placz:

[quote name='evaxon']nie :grins:
bo jutro mam urlopa:eviltong:A ja za miesiąc mam 2 miechy wakacji:eviltong:

[quote name='agbar']Halo Jabcokowa:loveu:se obejrzalam foty...:loveu:Się baaardzo ciesze:loveu:

[quote name='jonQuilla']
u Nas to było wieczne kongo bo Bingo to był łajdak...
wypuszczany był samopas na dwór (bez komentarza :roll:) więc co rusz wywąchiwał gdzieś jakąś sukę z cieczką a wtedy to był koniec...
dostał nawet kilka razy prochy na uspokojenie i na noc zamykaliśmy go w kuchni bo nie dawał spać ....
a wystarczyłoby jakbyśmy go wykastrowali...ale jak był młody to nikt się nie zainteresował tematem a później już było za późno :roll::roll:
Coś ty mój D nie da go wykastrować. Powiedział że: "po moim trupie" hmmmmm powiem ci że rozważam taką możliwość:diabloti:

[quote name='clockwork']pu!!

japuszko :loveu:

Madzailenka:loveu:

Posted

Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz:

Moja Córeńka była dzisiaj na szczepieniu. Ja od rana chodziłam jak struta bo pamiętałam jak te szczepienia do niedawna wygladały:shake:: płacz, ryk, zanoszenie się. Poszłam do lekarza z ciężkim sercem. A tu taki szok:crazyeye: Moje dziecko się nawet nie skrzywiło jak pani pielęgniarka wbila igłę, NIC!:crazyeye:

Normalnie JESTEM TAKA DUMNA:p

Potem ubrałyśmy się i nawet przy wychodzeniu z zabiegowego, uśmiechnęła się i zrobiła paniom pielęgniarkom PA PA!
Moja słodziutka:loveu:

Posted

[quote name='apple']Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz:

Moja Córeńka była dzisiaj na szczepieniu. Ja od rana chodziłam jak struta bo pamiętałam jak te szczepienia do niedawna wygladały:shake:: płacz, ryk, zanoszenie się. Poszłam do lekarza z ciężkim sercem. A tu taki szok:crazyeye: Moje dziecko się nawet nie skrzywiło jak pani pielęgniarka wbila igłę, NIC!:crazyeye:

Potem ubrałyśmy się i nawet przy wychodzeniu z zabiegowego, uśmiechnęła się i zrobiła paniom pielęgniarkom PA PA!

:multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll:

Posted

[quote name='apple']Słuchajcie duma mnie rozpiera wiec się muszę tutaj pochwalić:razz:

[quote name='clockwork']:multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll:

be po cioci Beatce taka słodka:loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

jojka uciachaj.nie patrz na Be..................nie odrosła:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::roll:Buhahahahahahaha.....no niech ci bedzie;)

[quote name='BeaC']be po cioci Beatce taka słodka:loveu::loveu::loveu:

:diabloti:

:crazyeye: A mądrość to pewno po Aluni co?:razz::evil_lol: A po rodzicach to ona coś w ogóle ma?:evil_lol:

jojka uciachaj.nie patrz na Be..................nie odrosła:diabloti::diabloti::diabloti:
No chcę obciachać ale mój nie daje:shake:

[quote name='jonQuilla']córa rośnie na silną babeczkę więc co tam jakiś zastrzyk :)

cześć Sisko :loveu::loveu::multi::multi:

całuchy dla Was :) :loveu:
Witaj Kfiatuszku:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Jestem! W końcu....

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!

A ja coś wiem!!!! Ale ci nie powiem!!! Wiem skąd Alutka ma prezenta!!!No nareszcie jestesw, alem się stęskniła za tobą:loveu:
Oć i gadaj mi tu szybko od kogo ten wieloryb:razz:

[quote name='Iza i Avanti']I tu nikogo.... Pf!Aleś się rozpfyfała:evil_lol: No nie pfyfaj nie pfyfaj:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']....................zaspałaś????

:razz::razz::razz:
Nie zaspałam ale Ala dzisiaj wstała o 5 rano świeża i radosna i cały harmonogram dnia wziął w łeb, wszystko poprzestawiało się o 2 h:roll:

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi::multi: aaaaaa po cioci klockowej taka bohaterka :multi::loveu::loveu::loveu::roll:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Witaj Dżapuszko w letniej scenerii :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

też chciałam obśmiać ale tak jakoś nie wypadłało:roll:

Witaj Dżapuszko w letniej scenerii :multi::loveu::multi:Witaj Aluniu - buziol- Muuuuuaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']Witaj Aluniu - buziol- Muuuuuaaaaa:loveu:

:calus:

a ja tam siem pośmieję z Klocusiowej a co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze siebie też siem mogem pośmiochać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:calus:

a ja tam siem pośmieję z Klocusiowej a co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze siebie też siem mogem pośmiochać :evil_lol::evil_lol:
Buhahahahaha.....to luubię..........Muaaaaa:calus:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Się zapytowywuję: gdzie jesteś, Jabłuszkowa ma???

Czyżby pracowała :hmmmm: chyba ze Dogo znów jej nie wpuszcza :razz::razz: