jonQuilla Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 no już bez paniki ;) jestem :eviltong::eviltong::eviltong: musiałam się wyspać, poodwiedzać dogomaniaków a w sumie hmm....duża część z nich to wcale nie dogomaniaki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: sobotki poranek trzeba zacząć godnie ;) więc dla Ciebie pychotek :loveu::loveu::loveu: witaj Sisko :multi::multi::multi::loveu: Quote
e.v.a Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://images.jupiterimages.com/common/detail/52/98/23029852.jpg mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm mmm mniammmm hej hej :loveu: Quote
clockwork Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 bereczek.... :multi::multi::loveu: wróciłam se po latach, nadrobiłam 10 stron.... :mdleje: że Wam się chce tak gadać :roll::cool1: Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :oops:a ja myślałam że tu już dziś byłam ....ino mnie sie w oki rzuciła Klockowa ...i tak se pomyślałam że pewnie dała mi namiary ........że mam wejść :calus: Dżapuszko :loveu: Quote
Fuga*** Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 cześć, Dżapki :-) a kiedy będą jakieś fotki dziecków na trawce jakowejś ? pifkiem się z Wami stukam, choć Was ni ma :-) Quote
jonQuilla Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 cześć Sisko :multi::multi::loveu::loveu: udanej niedzieli życzę :) Quote
apple Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Selket']Cześć Hej hej:loveu: [quote name='jonQuilla']no już bez paniki jestem musiałam się wyspać, poodwiedzać dogomaniaków a w sumie hmm....duża część z nich to wcale nie dogomaniaki :diabloti: Że niby ja:crazyeye: sobotki poranek trzeba zacząć godnie ;) więc dla Ciebie pychotek :loveu: witaj Sisko :loveu: Dziękuję za słodkości, przy tobie to ja nie zrzucę ani dkg a nawet przytyje:placz: [quote name='Helga&Ares']Cześć Laseczko co ją pies zamecza:multi: [quote name='evaxon']http://images.jupiterimages.com/common/detail/52/98/23029852.jpg mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm mmm mniammmm hej hej Hej Effcia częstu się:lol: [quote name='clockwork']bereczek.... :loveu: Noooo Madzialeno witaj wrócona:multi: wróciłam se po latach, nadrobiłam 10 stron.... :mdleje: że Wam się chce tak gadać :roll::cool1:Nie marudź, wstawię foty i bedzie ok;) [quote name='Alicja']:oops:a ja myślałam że tu już dziś byłam ....ino mnie sie w oki rzuciła Klockowa ...i tak se pomyślałam że pewnie dała mi namiary ........że mam wejść :calus: Dżapuszko :loveu:Czeeee Alunia:loveu: no ładnie czego ja się dowiaduję, że bez Klockowej byś nie weszła:crazyeye::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos A gdzie fotSY?No jak to gdzie......w planach:evil_lol: [quote name='Fuga***']cześć, Dżapki :-) a kiedy będą jakieś fotki dziecków na trawce jakowejś ? pifkiem się z Wami stukam, choć Was ni ma :-)Będą będą nic się nie martw, jak wstawię zaraz ci oznajmię tenże fakt;) Ja tez się z tobą stukam (piwkiem oczywiście):evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu: udanej niedzieli życzę :) Dziekuję sisko mła droga- na wzajem:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='apple'] Dziękuję za słodkości, przy tobie to ja nie zrzucę ani dkg a nawet przytyje:placz: ajjj tam, to dobrze ;) :evil_lol::evil_lol: Dziekuję sisko mła droga- na wzajem:loveu: dziękuję :loveu: Quote
apple Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:będą dzisiaj fotaski :grins: Zobaczymy, na razie pada więc nie ma jak wyjść na spacer:placz: [quote name='Helga&Ares']no patrzaj, mnie olała:mad:Jak olala:crazyeye::loveu: Przeoczyła- sorki Quote
apple Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='evaxon']buahahaha tee laska przecie ty wicznmie domowe dajesz:diabloti: a w domu chyba nie pada:diabloti:te laska, nie wiecznie, nie wiecznie, cofnij no się bo spacerkowe też były, i bez takich śmichów hihów mi tu:diabloti: NO!:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='apple']Zobaczymy, na razie pada więc nie ma jak wyjść na spacer:placz: buahahaha tee laska przecie ty wicznmie domowe dajesz:diabloti: a w domu chyba nie pada:diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 HEjka No i nadal fotaskow nima :( oj niedobra ma jabluszkowa jestes Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 eloooł dżapanko młaaa!! :sweetCyb: powróciłaaaam po przeprowadzce!!:multi: macie cmokale od Zuzkowej :loveu: i zapraszamy do nas na fotuchy i opowieści;) Quote
Selket Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Cześć :multi: :multi: Wzrok mi odebrało :crazyeye: nie widzę fotosków :placz: :placz: Quote
apple Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Izabela124.']HEjka No i nadal fotaskow nima :( oj niedobra ma jabluszkowa jestes [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: Wzrok mi odebrało :crazyeye: nie widzę fotosków :placz: :placz:Oj złośliwce wy........zaraz coś wstawię:cool1: [quote name='basia2202']eloooł dżapanko młaaa!! :sweetCyb: powróciłaaaam po przeprowadzce!!:multi: macie cmokale od Zuzkowej :loveu: i zapraszamy do nas na fotuchy i opowieści;) No to lecem Barbaro mła droga:evil_lol: Quote
apple Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja']:hand: doberek :calus: Doberek Aluniu:calus::loveu: Quote
apple Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 To dla wszystkich maruderów:evil_lol: Mój wredny skuczący :angryy:już 4 dzień pies:cool1: Patrzcie jaki nieszczęśliwy:cool1: :roll: A tu szczęśliwy bo na polu tropi sunię:diabloti::razz: I chyba mu jakiś liścik zostawiła bo ucieszony jak "na budyniu":evil_lol: Quote
apple Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No tu patrzcie jakiego mam telewidza:evil_lol: Ogląda Rock Your Baby:lol: A tak wyglada z drugiej strony:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ave Jabcokowa! Widzę, że Alutka tak samo kocha RYB jak moja Zuza! Tańczy też do muzyki? Bo Zuzce to doopa lata na wszystkie strony... ;-) Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 :multi::loveu::multi:dwa z budyniu ;):loveu: http://img136.imageshack.us/img136/5981/tnobraz247uj3.jpg http://img179.imageshack.us/img179/4453/tnobraz217al2.jpg Quote
Recommended Posts