Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fuga***']cześć, Jabłuszko słodkie, cześć :-) drugie espresso Wam donoszę :-)Cześć Madzia:loveu: Dziękujemy ale od tej kawy to mi zarz serducho stanie:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa!

Buziam Cię mocno! A Alutkę jeszcze mocniej! MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaNo ja ciebie tez ciumkam spóźnialska:loveu:

[quote name='jonQuilla']Sisko jeszcze Ci je przypomnę ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no spójrz ...

dzisiaj tak misiowo :loveu::loveu::loveu:Ochhh czymze ja sobie zasłuzyłam na tyle dobroci co?:razz:

Posted

[quote name='apple']

Chciałam byc ale mnie Dogo po południu nie wpuszcza:angryy:
Witaj Heluśka:loveu:

No so ty?:angryy::angryy:
Wczoraj próbowałam wejść po południu na dogo i kicha. Nie mogłam:angryy:
I nie wiem dlaczego:mad: Dzisiaj też to samo....:mad:

Cześć Kochana:loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']No so ty?:angryy::angryy:
Wczoraj próbowałam wejść po południu na dogo i kicha. Nie mogłam:angryy:
I nie wiem dlaczego:mad: Dzisiaj też to samo....:mad:

Cześć Kochana:loveu:
No właśnie mnie wpuściło po tym jak mnie wywaliło:angryy:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: Jakie słodkie misiaczki :D Ja myślę, że Kwiatuszkowa sobie grunt przygotowuje :evil_lol:taaaaaak pod co? :razz:Wiesz o czyms o czym ja nie wiem:razz:

Posted

[quote name='Selket']Ja jeszcze nic nie wiem :oops: Ale taki wybuch miłości to zwykle coś oznacza :evil_lol:Aha zapamiętam- jak przyjdziesz następnym razem:diabloti:;)

Posted

wpadłam sobie o tak bez powodu na szybka kafke:razz:

pytanie:
?
?
?

a czemu tutaj JAK ZWYKLE nie ma fot???

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']wpadłam sobie o tak bez powodu na szybka kafke:razz:

pytanie:
?
?
?

a czemu tutaj JAK ZWYKLE nie ma fot???

:diabloti::diabloti:

Już miałam cię poczestować kawą ale przeczytałam twoje pytanie...........możesz już iśc:diabloti:

Posted

Bossszzzz zaraz wyjde z siebie i stanę obok, odwiozą mnie do Rybnika, Hebzia czy innego wariatkowa normalnie. Kronos mnie wykończy od wczoraj chodzi i bez przerwy wącha wszystko i skuczy, non-stop. Nie wiem co jest czy jakaś sucz w okolicy mam babskie dni czy co ale jak bum cyk cyk jak tak dalej pójdzie to mnie wywiozą:placz:

Posted

[quote name='apple']Już miałam cię poczestować kawą ale przeczytałam twoje pytanie...........możesz już iśc:diabloti:

wredna @

pic mi się chceeeeeeeee:placz::placz::placz:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']wredna @

pic mi się chceeeeeeeee:placz::placz::placz:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Uczę się od najlepszych:diabloti:

No dbra nie bede taka:kaffee_2:

Posted

[quote name='jonQuilla']co to za chore insynuacje co? ;)
ja tu z dobrego serca kawuśkę przynoszę a mi tu mówią ze mam w tym jakiś interes :roll::roll:

specjalnie zrobiłam dzisiaj kawusie jabłkową ...
ale nie wiem teraz czy nie wypić jej sama :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć :) :loveu::multi:Że ja ci coś insynuuję:crazyeye: To nie ja to Selketka przecież:roll:
A za kawusię podziękował:loveu:

Posted

[quote name='apple']
Ochhh czymze ja sobie zasłuzyłam na tyle dobroci co?:razz:

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: Jakie słodkie misiaczki :D Ja myślę, że Kwiatuszkowa sobie grunt przygotowuje :evil_lol:

[quote name='apple']taaaaaak pod co? :razz:Wiesz o czyms o czym ja nie wiem:razz:

[quote name='Selket']Ja jeszcze nic nie wiem :oops: Ale taki wybuch miłości to zwykle coś oznacza :evil_lol:

[quote name='apple']Aha zapamiętam- jak przyjdziesz następnym razem:diabloti:;)

co to za chore insynuacje co? ;)
ja tu z dobrego serca kawuśkę przynoszę a mi tu mówią ze mam w tym jakiś interes :roll::roll:

specjalnie zrobiłam dzisiaj kawusie jabłkową ...
ale nie wiem teraz czy nie wypić jej sama :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć :) :loveu::multi:

Posted

No i stało się :cool3: , właśnie mam chwilkę, więc wpadłam do mła córci :loveu:

Piję właśnie kaff, no nie z jabłkiem :evil_lol: , ale kaff i sobie siedzę i patrzam :loveu: jak mi tego brakowywuje.....
W tą niedzielę mam rocznicę komunii mojej córci, a za tydzień I komunię mojej młodszej:mdleje::mdleje::mdleje: chcę żeby maj się już skończył...:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']No i stało się :cool3: , właśnie mam chwilkę, więc wpadłam do mła córci :loveu:

Piję właśnie kaff, no nie z jabłkiem :evil_lol: , ale kaff i sobie siedzę i patrzam :loveu: jak mi tego brakowywuje.....
W tą niedzielę mam rocznicę komunii mojej córci, a za tydzień I komunię mojej młodszej:mdleje::mdleje::mdleje: chcę żeby maj się już skończył...:evil_lol:Nie wierzę własnym okom:mdleje: Bonitka no super ze znalazłaś chwilkę na kawcię ze mną:multi:

Życzę ci rychłego końca maja:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Ja nic nie insynuję..... Ja tylko sugeruję :evil_lol:
Dżapuszko jak Ci się uda ta sztuka wyjścia z siebie to dawaj fotaski :Dja ciebie baaardzo proszę ty mnie jeszcze dodatkowo nie denerwuj, :evil_lol:bo jak ja już sie tak zdenerwuje na maksa to normalnie .....nie wiem co:cool1:

Posted

[quote name='apple']ja ciebie baaardzo proszę ty mnie jeszcze dodatkowo nie denerwuj, :evil_lol:bo jak ja już sie tak zdenerwuje na maksa to normalnie .....nie wiem co:cool1:
Ja Cię nie denerwuję.....Prawda?:oops::oops::oops: Więc jak sie dowiesz to czekam na relację, co wtedy będzie:diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
Ja Cię nie denerwuję.....Prawda?:oops::oops::oops: Więc jak sie dowiesz to czekam na relację, co wtedy będzie:diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: